$5.00 OFF to New Customers : Use SAVEME5 ★Todays Deals  Customer Service: +27 87-550-4023 Monday - Friday: 2 PM CAT - 11 PM CAT   |   Support
za
South Africa
0
 Shopping Cart
Items in your shopping cart Quantity Price
Subtotal: R 0
R 0
3 Customer Reviews:

5 out of 5 stars
5 Stars
100%
4 Stars
0%
3 Stars
0%
2 Stars
0%
1 Star
0%
Sugar-Free Essential DHA for Kids Non-GMO

Children's Best Sugar-Free Essential DHA for Kids Non-GMO - 60 Soft Gels
Price: R 422
 

E rekomandoj këtë markë
by Sava Shehu on 5 January 2018
DHA më e mirë për mendimin tim. Softxhelet kanë formë peshku dhe madhësia është fantastike sepse gëlltiten kollaj. Duket argëtuese për fëmijët dhe nuk kuptojn shije peshku. Kam 3 javë që ja jap vajzës dhe rikthehem për të bër porosinë e dytë. I jap një në ditë sepse është fëmijë që konsumon peshkun në përgjithësi. Fakti që ky suplement nuk përmban sheqer dhe përbërës të dëmshëm është diçka që e veçon nga markat e tjera. DHA është shumë e rëndësishme për fëmijët për zhvillimin e trurit, memorien por edhe shikimin. Faleminderit që bëni të mundur dërgesën, këto marka amerikane nuk gjenden në Shqipëri.
Was this review helpful to you?    

Thumbs up for this gummy vitamins for kids
by Farrah Jane Sala on 5 September 2018
My kids love the taste of it.
Was this review helpful to you?    

Excellent Kids DHA supplement
by Maria on 12 December 2017
☑ Verified Review
The size of this fish shaped softgel is excellent and my kid loves it! Well, the last two years we have tried a few different brands, but Children's Best essential DHA was this year's choice. No artificial colors or flavors, no sugar, non-gmo... i guess we moms love the word "NO". I give my son two softgels daily with with food. Best DHA supplement.
Was this review helpful to you?      Customers Who Viewed This Item Also Viewed
  ChildLife Pure DHA ChildLife Pure DHA - 90 Softgels
  R 138
  Nordic Naturals DHA Xtra 900 mg Nordic Naturals DHA Xtra 900 mg - 60 Softgels
  R 459
  Nordic Naturals Daily DHA 450 mg Nordic Naturals Daily DHA 450 mg - 30 Softgels
  R 229
  Nature's Plus Animal Parade DHA Nature's Plus Animal Parade DHA - 40 mg - 90 Chewables
  R 258
  Garden of Life Oceans Mom Prenatal DHA Garden of Life Oceans Mom Prenatal DHA - 30 Softgels
  R 236
  Now Foods DHA-500 Now Foods DHA-500 - 90 Softgels
  R 246

  Other products that may interest you

  DHA Reviews

  Coupons & Promotions
  Sign Up
  eVitamins South Africa, Copyright 1999-2018. All Rights Reserved.

  Statements made about specific vitamins, supplements, procedures or other items sold on or through this website have not been evaluated by eVitamins, South Africa Medicines Control Council (MCC) or the United States Food and Drug Administration. They are not intended to diagnose, treat, cure or prevent disease. The information provided on this site is for informational purposes only. As always, please consult with a licensed doctor or physician before starting any diet, exercise or supplement program, before taking any vitamin or medication, or if you have or suspect you might have a problem.

  Privacy Policy | Terms and Conditions