Customer Service: +27 87-550-4023   |   Support   |   About Us
ShareShare & Earn $10
Copy and share this page with your rewards code attached, and earn $10 plus save others money. More Information
$5.00 OFF to New Customers : Use SAVEME5
 Shopping Cart
Items in your shopping cart Quantity Price
Subtotal: R 0
1 Customer Reviews:

5 out of 5 stars
5 Stars
100%
4 Stars
0%
3 Stars
0%
2 Stars
0%
1 Star
0%
Animal Parade Omega 369 Junior

Nature's Plus Animal Parade Omega 369 Junior, Lemon - 1,040 mg - 90 Softgels
Price: R 365
 

Shumë produkt cilësor
by Magda on 1 October 2017
☑ Verified Review
Animal Parade Omega 3/6/9 i pëlqen shumë djalit tim 6 vjeçar. Kapsulat kanë shije fantastike limoni dhe madhësi të përshtatëshme për tu konsumuar nga fëmijët. Vaktet e peshkut nuk janë të preferuarat e tij dhe përgjithësisht nuk është fëmijë i lehtë me ushqimin. Kam filluar ti jap dy kapsula në ditë dhe besoj do ta ndihmoj suplementimi me omega për sezonit të dimrit duke i forcuar imunitetin. Omega 3/6/9 përmban 200mg DHA, shumë të rëndësishme për një memorie të fortë, besoj do të jetë ndihmë edhe për tu përqëndruar më shumë në shkollë. Do vazhdoj t'ja jap tani në periudhën e vjeshtës dhe do të ja vazhdoj përsëri në pranverë për rreth një muaj sipas këshillës së mjekes. E sygjeroj këtë suplement por edhe markën Natur's Plus.


Was this review helpful to you?      Customers Who Viewed This Item Also Viewed
  Nordic Naturals Ultimate Omega-D3 Nordic Naturals Ultimate Omega-D3 - 60 Softgels
  R 398
  Now Foods Omega 3-6-9 1000 mg Now Foods Omega 3-6-9 1000 mg - 100 Softgels
  R 122
  Now Foods Pumpkin Seed Oil Now Foods Pumpkin Seed Oil - 1,000 mg - 100 Softgels
  R 131
  Nutiva Organic Hemp Oil Nutiva Organic Hemp Oil - 8 oz
  R 123

  Other products that may interest you

  EFA, Omega 3 6 9 (EPA DHA), Other Oils Reviews

  Coupons & Promotions
  Sign Up
  eVitamins.com, © Copyright 1999-2019. All Rights Reserved. eVitamins, LLC

  eVitamins is a registered trademark of eVitamins, LLC. Statements made about specific vitamins, supplements, procedures or other items sold on or through this website have not been evaluated by eVitamins, South Africa Medicines Control Council (MCC) or the United States Food and Drug Administration. They are not intended to diagnose, treat, cure or prevent disease. The information provided on this site is for informational purposes only. As always, please consult with a licensed doctor or physician before starting any diet, exercise or supplement program, before taking any vitamin or medication, or if you have or suspect you might have a problem.

  eVitamins, LLC - 6833 Auburn, Utica, MI 48317 USA - 1-888-222-6056


  Privacy Policy | Terms and Conditions