Customer Service: +44 12 0226 6482   |   Support   |   About Us
ShareShare & Earn $10
Copy and share this page with your rewards code attached, and earn $10 plus save others money. More Information
$5.00 OFF to New Customers : Use SAVEME5
 Shopping Cart
Items in your shopping cart Quantity Price
Subtotal: £ 0.00
3 Customer Reviews:

5 out of 5 stars
5 Stars
100%
4 Stars
0%
3 Stars
0%
2 Stars
0%
1 Star
0%
Sugar-Free Essential DHA for Kids Non-GMO

Children's Best Sugar-Free Essential DHA for Kids Non-GMO - 60 Soft Gels
Price: £ 22.99
 

E rekomandoj këtë markë
by Sava Shehu on 5 January 2018
DHA më e mirë për mendimin tim. Softxhelet kanë formë peshku dhe madhësia është fantastike sepse gëlltiten kollaj. Duket argëtuese për fëmijët dhe nuk kuptojn shije peshku. Kam 3 javë që ja jap vajzës dhe rikthehem për të bër porosinë e dytë. I jap një në ditë sepse është fëmijë që konsumon peshkun në përgjithësi. Fakti që ky suplement nuk përmban sheqer dhe përbërës të dëmshëm është diçka që e veçon nga markat e tjera. DHA është shumë e rëndësishme për fëmijët për zhvillimin e trurit, memorien por edhe shikimin. Faleminderit që bëni të mundur dërgesën, këto marka amerikane nuk gjenden në Shqipëri.
Was this review helpful to you?    

Thumbs up for this gummy vitamins for kids
by Farrah Jane Sala on 5 September 2018
My kids love the taste of it.
Was this review helpful to you?    

Excellent Kids DHA supplement
by Maria on 12 December 2017
☑ Verified Review
The size of this fish shaped softgel is excellent and my kid loves it! Well, the last two years we have tried a few different brands, but Children's Best essential DHA was this year's choice. No artificial colors or flavors, no sugar, non-gmo... i guess we moms love the word "NO". I give my son two softgels daily with with food. Best DHA supplement.
Was this review helpful to you?      Customers Who Viewed This Item Also Viewed
  Nordic Naturals DHA Xtra 900 mg Nordic Naturals DHA Xtra 900 mg - 60 Softgels
  £ 24.99
  ChildLife Pure DHA ChildLife Pure DHA - 90 Softgels
  £ 9.11
  Nordic Naturals Daily DHA 450 mg Nordic Naturals Daily DHA 450 mg - 30 Softgels
  £ 12.48
  Nordic Naturals DHA 500 mg Nordic Naturals DHA 500 mg - 90 Softgels
  £ 22.64
  Nature's Plus Animal Parade DHA Nature's Plus Animal Parade DHA - 40 mg - 90 Chewables
  £ 14.04
  Garden of Life Oceans Mom Prenatal DHA Garden of Life Oceans Mom Prenatal DHA - 30 Softgels
  £ 12.87

  Other products that may interest you

  DHA Reviews

  Coupons & Promotions
  Sign Up
  eVitamins.com, © Copyright 1999-2019. All Rights Reserved. eVitamins, LLC

  eVitamins is a registered trademark of eVitamins, LLC. Statements made about specific vitamins, supplements, procedures or other items sold on or through this website have not been evaluated by eVitamins, UK Department of Health (MHRA) or the United States Food and Drug Administration. They are not intended to diagnose, treat, cure or prevent disease. The information provided on this site is for informational purposes only. As always, please consult with a licensed doctor or physician before starting any diet, exercise or supplement program, before taking any vitamin or medication, or if you have or suspect you might have a problem.

  eVitamins, LLC - 6833 Auburn, Utica, MI 48317 USA - 1-888-222-6056


  Privacy Policy | Terms and Conditions