Για 5$ ΕΚΠΤΩΣΗ πάτησε εδώ
★Προσφορές Ημέρας  Υποστήριξη Πελατών: +30 231-118-1104 Δευτέρα - Παρασκευή: 15:00 - 24:00 (ώρα Ελλάδος)   |   Βοήθεια
gr
Ελλάδα
0
 Καλάθι Αγορών
Είδη στο Καλάθι σας Ποσότητα Τιμή
Μερικό Σύνολο: EUR 0,00
EUR 0,00
15 Κριτικές Πελατών:

4.9 out of 5 stars
5 Αστέρια
93%
4 Αστέρια
7%
3 Αστέρια
0%
2 Αστέρια
0%
1 Αστέρι
0%
ZMA

Optimum Nutrition ZMA 90 Κάψουλες




Τιμή: EUR 16,42
 

by John on 4 September 2012
I took ZMA and it gave me great results -- together with tribulus terestris.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Great
by Arlino Monte Rocha Filho on 2 March 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Great
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

TOP
by Sandro Longo on 7 February 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Excelente produto. Concentração perfeita de Zinco, Magnésio e B6. Mais energia, mais disposição e sono profundo, mesmo que seja poucas horas. Recomendo para quem está sem disposição e gosta de treinar, é extremamente útil. A marca ON está de parabéns pelo excelente desenvolvimento desse produto. Recomendo.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Good ZMA!
by Felipe on 24 July 2017
Ótimo ZMA. Já experimentei algumas outras marcas mas este realmente me parece ser superior. Ótimos benefícios podem ser sentidos logo nos primeiros dias de uso. Indico pela qualidade.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Muito BOM
by Washington Junior on 13 June 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Me deu muita disposição!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Tales Pinheiro on 9 June 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
A suplementação do conjunto de nutrientes reunidos no ZMA é importantíssima e está muito além da indicação apenas para atletas que treinam pesado. Eu só percebi o quanto estava carente de magnésio e zinco depois de alguns dias de uso desse maravilhoso suplemento. A minha vitalidade física e mental deu uma guinada brusca para melhor. O fato é que nunca dormi tão profundamente e nunca acordei tão disposto e revigorado. A minha imunidade está ótima! Sinto-me mais relaxado, bem-humorado e com uma resiliência que tem me surpreendido.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Leandro Cardoso on 26 July 2015
Realmente me ajudou a dormir melhor! Recomendo! Antes havia usado melatonina, para mim ZMA ajudou a ter um sono mais profundo.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Agnaldo Verto on 23 June 2015
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Um suplemento mto top, excelente para ganho de massa muscular.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Ramon Topanoti on 11 January 2015
Ótimo produto, cerca de 3 semanas após o uso já senti diferença. Ganhei aproximadamente 1 kilo.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Caio Sousa on 15 November 2014
Ótimo estimulador do hormônio anabólico, senti diferença no 1 mês de uso. Recomento a todos que tenham esse objetivo. Ótimo produto evitamins!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    



    Πελάτες που Αναζήτησαν Αυτό το Προϊόν Είδαν Επίσης
    Now Foods ZMA Now Foods ZMA 90 Κάψουλες
    EUR 11,99
    Metagenics MyoCalm Metagenics MyoCalm - 180 Ταμπλέτες
    EUR 30,25
    Optimum Nutrition Beta Alanine Powder Optimum Nutrition Βήτα-Αλανίνη Σκόνη - Άγευστη - 203 g
    EUR 26,77
    Jarrow Formulas Chrysin 500 Jarrow Formulas Chrysin 500 30 Κάψουλες
    EUR 20,45
    Hyland's Arnica Montana 30x Hyland's Arnica Montana 30x 250 Ταμπλέτες
    EUR 7,27
    Metagenics MitoVive Metagenics MitoVive - 16.93 oz
    EUR 40,35

    Αλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

    Ανάρρωση Μυών Κριτικές

    Κουπόνια και Προσφορές
    Εγγραφή
    eVitamins Ελλάδα, Πνευματικά Δικαιώματα 1999-2018. Όλα τα Δικαιώματα Κατοχυρωμένα.

    Δηλώσεις σχετικά με συγκεκριμένες βιταμίνες, συμπληρώματα, διαδικασίες ή άλλα αντικείμενα που πωλούνται μέσω αυτής της ιστοσελίδας δεν έχουν αξιολογηθεί από την eVitamins ή από τον Οργανισμό Διαχείρισης Τροφίμων και Φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτείων. Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Παρακαλούμε να συμβουλευτείτε πάντα με έναν εξουσιοδοτημένο γιατρό ή το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής, άσκησης ή συμπλήρωμα διατροφής, πριν από τη λήψη οποιασδήποτε βιταμίνης ή φαρμακευτικής αγωγής, ή εαν υποπτεύεστε ότι μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα γείας.

    Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων | Όροι και Προϋποθέσεις