Υποστήριξη Πελατών: +01-586-731-6101   |   Βοήθεια   |   Για μας
ShareΚοινοποίησε & Κέρδισε 10$
Κέρδισε 10$ αντιγράφοντας και κοινοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα με τον κωδικό ανταμοιβών σου. Περισσότερες Πληροφορίες
Για 5$ ΕΚΠΤΩΣΗ πάτησε εδώ
 Καλάθι Αγορών
Είδη στο Καλάθι σας Ποσότητα Τιμή
Μερικό Σύνολο: EUR 0,00
9 Κριτικές Πελατών:

4.8 out of 5 stars
5 Αστέρια
89%
4 Αστέρια
11%
3 Αστέρια
0%
2 Αστέρια
0%
1 Αστέρι
0%
ZMA

Now Foods ZMA 90 Κάψουλες




Τιμή: EUR 11,99
 

by JOSE PAULO MOTA FH on 23 September 2015
Great testosterone booster! And helped me to get out of anaemia.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by marco de guise on 13 July 2015
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Very good for after big legs workout sessions. Great help for recovery.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by David D. on 11 November 2013
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
ZMA by Now Foods is an incredible product and who better to get it from than eVitamins! The formula of ZMA by Now Foods is flawless. It works for me like a charm. Actually, because I am not as active as I once was [athletic to now recreational exerciser], I have had to cut down my serving to 2 pills before bed instead of 3 pills because it was too much. Either way though, it works perfectly; it relaxes me completely and I get great sleep. No matter how much sleep I get I feel refreshed because the quality is so good. Plus I've noticed better hormonal secretions. Oh yaaa!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Excelente produto.
by Jeirlan on 22 October 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Muito bom o produto. Não conhecia a marca, mas estou muito satisfeito com o resultado obtido. Recomendo para quem tem interesse. Percebi também que melhora substancialmente a qualidade do sono. Certamente comprarei outros em breve.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

5 estrelas
by ROBERTO CESAR LIMA DOS SANTOS on 6 May 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Excelente suplemento mineral. Sinto mais disposição nos treinos e força.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Leonardo Duarte on 14 April 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
It's perfect! More testosterona, more quality sex, deep sleep, more life. Wonderful!
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Tales Pinheiro on 15 July 2015
Utilizo o ZMA para, principalmente, duas coisas: primeira, para fortalecer a imunidade e dar uma força na libido. E é fato que funciona muito bem para ambos! Segunda, é o meu relaxante favorito, não consigo dormir bem sem recorrer ao ZMA. 30 minutos antes de ir deitar, com o estômago não tão cheio e é tiro e queda! Tenho tido as melhores noites de sono (e sonhos) que eu só podia sonhar. Durmo 6 horas direto, sem acordar, profundamente, e parece que dormi 9 horas. O resultado é tanto que tenho acordado antes do meu alarme tocar. Acordo pronto para a luta! Mude sua vida: use ZMA!
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Diego Takeo Nakamura on 9 September 2014
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Excellent!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Abraham Bacon on 18 August 2015
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Helped me to sleep better and be less stressed. Gave me some diarrhea.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    



    Πελάτες που Αναζήτησαν Αυτό το Προϊόν Είδαν Επίσης
    Optimum Nutrition ZMA Optimum Nutrition ZMA 90 Κάψουλες
    EUR 16,42
    Metagenics MyoCalm Metagenics MyoCalm - 180 Ταμπλέτες
    EUR 30,25
    Optimum Nutrition Beta Alanine Powder Optimum Nutrition Βήτα-Αλανίνη Σκόνη - Άγευστη - 203 g
    EUR 26,77
    Jarrow Formulas Chrysin 500 Jarrow Formulas Chrysin 500 30 Κάψουλες
    EUR 20,45
    Metagenics MitoVive Metagenics MitoVive - 16.93 oz
    EUR 40,35
    Metagenics MyoCalm Metagenics MyoCalm - 60 Ταμπλέτες
    EUR 11,87

    Αλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

    Ανάρρωση Μυών Κριτικές

    Κουπόνια και Προσφορές
    Εγγραφή
    eVitamins.com, © Πνευματικά Δικαιώματα 1999-2018. Όλα τα Δικαιώματα Κατοχυρωμένα. eVitamins, LLC

    Δηλώσεις σχετικά με συγκεκριμένες βιταμίνες, συμπληρώματα, διαδικασίες ή άλλα αντικείμενα που πωλούνται μέσω αυτής της ιστοσελίδας δεν έχουν αξιολογηθεί από την eVitamins ή από τον Οργανισμό Διαχείρισης Τροφίμων και Φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτείων. Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Παρακαλούμε να συμβουλευτείτε πάντα με έναν εξουσιοδοτημένο γιατρό ή το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής, άσκησης ή συμπλήρωμα διατροφής, πριν από τη λήψη οποιασδήποτε βιταμίνης ή φαρμακευτικής αγωγής, ή εαν υποπτεύεστε ότι μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα γείας.

    eVitamins, LLC - 6833 Auburn, Utica, MI 48317 USA - 1-888-222-6056


    Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων | Όροι και Προϋποθέσεις