Για 5$ ΕΚΠΤΩΣΗ πάτησε εδώ
★Προσφορές Ημέρας  Υποστήριξη Πελατών: +30 231-118-1104 Δευτέρα - Παρασκευή: 15:00 - 24:00 (ώρα Ελλάδος)   |   Βοήθεια
gr
Ελλάδα
0
 Καλάθι Αγορών
Είδη στο Καλάθι σας Ποσότητα Τιμή
Μερικό Σύνολο: €0.00
€0.00
116 Κριτικές Πελατών:

4.7 out of 5 stars
Vitamin D-3

Now Foods Βιταμίνη D3 10.000 IU Μέγιστης Δραστικότητας 120 Κάψουλες




Τιμή: €12.35
 

1º vez Evitamins, Paciente com Cancro da Mama e Portugal
by João Pedro Fernandes on 22 June 2018
Comprei uma série de produtos pela primeira vez na eVitamins. Fazem parte de um plano da minha mãe (paciente com cancro da mama). Medicamente falando, ainda é cedo para refletir sobre o impacto da medicação. No entanto, a mãe referiu claras melhoras no estado de espirito e os sintomas adversos da quimioterapia. Nesse sentido, recomendo acompanhamento nutricional e só então comprar os suplementos! A nossa experiência com a Evitamins foi fantástica, processo é muito simples e o acompanhamento é feito de forma igualmente simples. Uma vez que sou português, recomendo algum cuidado com os custos alfandegários (pagamos cerca de 20€ entre CTT e desembargo dos três produtos), ainda assim o custo muito acessível da evitamins compensa! Por fim, vamos novamente encomendar os três produtos e adicionar mais alguns! Muito obrigado pela experiência!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

The real deal
by Evandro Munhoz dos Santos on 24 September 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
The right dosage of vitamin D allied with a reliable supplier. I have been taking these for a couple of months and the results are easily perceptible. I am not only coming back for more, but I am also recommending it to my close friends as well.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Great for Psoriasis
by Priyadharshini on 30 July 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
I used this as part of my Vitamin D/K2 protocol for my psoriasis. I saw changes within a week and cleared it fully in a months time. Awesome product!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

The best daily dosage
by Elba Miranda on 3 March 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
It's the best dosage in my opinion. I use daily and keep my vitamin D blood levels over 60.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Valentyn on 12 August 2015
A bit pricey compared to others, but this product is easy to swallow, and it comes in a 10,000 IU soft gel which allows you to only take one.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

A Sunlight Substitute
by KLW on 11 August 2015
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Having the right amount of Vitamin D in your body is very important. When I found out my D levels were low, I began taking 10,000 IU's a day. I can tell you that I do feel much better now that my blood levels are back to normal. NOW's Vitamin D-3 supplements are easy to take and not high in price. Winter is on it's way, so I will be sure to continue to take these daily.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Good Supplement.
by James W. on 28 July 2015
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Great vitamin D supplement. Easy to swallow and take.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

A melhor Vitamina D da NOW
by Jose Wallace Lins de Oliveira on 10 August 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Devido os meus níveis de Vitamina D estarem muito baixo, devido a idade, bem como de tomar pouco sol, o meu médico prescreveu o uso diário de 10.000 IU, associado a vitamina do complexo B. Tomo 1 cp ao dia, uso continuo.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Ótimo!
by Térence Silva Barros on 20 July 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Produto muito bom. Eu comecei a tomar para SII, mas para meu caso específico não obtive melhoras. Ao realizar exame de sangue, percebi que minha taxa de vitamina D, haviam melhorado consideravelmente, ou seja, o produto dá resultado.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Perfeito
by Bernardo Santana on 18 June 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Vitamina essencial para todos e de extrema importância. Aumenta a imunidade e previne diversos problemas de saúde. Nunca deixo de suplementar com vitamina D e a Now fornece esse ótimo suplemento com uma dose perfeita.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    



Πελάτες που Αναζήτησαν Αυτό το Προϊόν Είδαν Επίσης
Solgar Vitamin D Solgar Βιταμίνη D 10.000 IU 120 μαλακές κάψουλες
€14.45
eVitamins Vitamin D3 eVitamins Βιταμίνη D-3 2000 IU 120 Κάψουλες
€5.14
Now Foods Vitamin D-3 and K-2 Now Foods Βιταμίνη D-3 και Κ-2 120 φυτικές κάψουλες
€7.22
Life Extension Vitamin D3 Life Extension Βιταμίνη D3 7000 IU 60 Κάψουλες
€10.82
Now Foods Vitamin D-3 Now Foods Βιταμίνη D-3 1000 IU 180 Κάψουλες
€5.00
Solgar Vitamin D3  5000 IU Solgar Η βιταμίνη D3 5000 IU 100 κάψουλες
€12.75

Αλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Βιταμίνη D Κριτικές

Κουπόνια και Προσφορές
Εγγραφή
eVitamins Ελλάδα, Πνευματικά Δικαιώματα 1999-2018. Όλα τα Δικαιώματα Κατοχυρωμένα.

Δηλώσεις σχετικά με συγκεκριμένες βιταμίνες, συμπληρώματα, διαδικασίες ή άλλα αντικείμενα που πωλούνται μέσω αυτής της ιστοσελίδας δεν έχουν αξιολογηθεί από την eVitamins ή από τον Οργανισμό Διαχείρισης Τροφίμων και Φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτείων. Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Παρακαλούμε να συμβουλευτείτε πάντα με έναν εξουσιοδοτημένο γιατρό ή το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής, άσκησης ή συμπλήρωμα διατροφής, πριν από τη λήψη οποιασδήποτε βιταμίνης ή φαρμακευτικής αγωγής, ή εαν υποπτεύεστε ότι μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα γείας.

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων | Όροι και Προϋποθέσεις