Υποστήριξη Πελατών: +01-586-731-6101   |   Βοήθεια   |   Για μας
ShareΚοινοποίησε & Κέρδισε 10$
Κέρδισε 10$ αντιγράφοντας και κοινοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα με τον κωδικό ανταμοιβών σου. Περισσότερες Πληροφορίες
Για 5$ ΕΚΠΤΩΣΗ πάτησε εδώ
 Καλάθι Αγορών
Είδη στο Καλάθι σας Ποσότητα Τιμή
Μερικό Σύνολο: EUR 0,00
28 Κριτικές Πελατών:

4.8 out of 5 stars
5 Αστέρια
86%
4 Αστέρια
11%
3 Αστέρια
4%
2 Αστέρια
0%
1 Αστέρι
0%
Vitamin D-3

Now Foods Βιταμίνη D-3 5000 IU 120 Κάψουλες




Τιμή: EUR 7,22
 

is sunshine to my body
by Jack Sparks on 6 March 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
I live in Western Washington and would be totally deficient in vitamin D because of the tremendous amount of rain we receive. NOW Vitamin D-3 is sunshine to my body.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Very good brand
by Elba Miranda on 3 March 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
I like the cost x benefit and its' a great brand, I usually buy one for me and one for my wife monthly.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

The best brand of D3!
by Rafael Bruno Pinto on 24 January 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
The best vitamin in my opinion. I took it from another brand but had intestinal side effects because of the oil being handled. That from NOW Foods never had a problem!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Excellent
by Tony Bokeroth on 4 September 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
An excellent product, I am very happy with it.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Krista Luu on 5 June 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
See on väga tõhus vahend, et hoida organism terve.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Daniel S. on 5 October 2014
Some time ago when I was ill, with constant colds, my endocrinologist detected low levels of vitamin D3 in the blood. I started for one month supplementation with 10,000 IU and then kept level with 5,000 IU of Now Foods. Since then it has really improved my quality of life. Great product and recommended brand.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Stephnie W. on 19 February 2013
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
D-3 5000 IU is an excellent supplement for deficiency! My results improved tremendously!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Importância do uso de Vitamina D
by Juliette Aparecida Rocha on 16 November 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Produto com ótimo custo benefício, bem superior as vendidas nas farmácias do Brasil. Recomendo o uso desta vitamina, mas é sempre importante manter os exames em dia, para garantia de equilíbrio, vitamina em excesso pode gerar toxidade no organismo. Um profissional pode indicar a dosagem correta a ser usada semanalmente ou diariamente, conforme necessidade. Não deixe de apresentar ao seu nutricionista/nutrólogo essa marca. Conheci a marca através do meu nutricionista e só tenho a agradecer a indicação.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Avaliação
by Silvanda Souza silva on 15 November 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Excelente produto Utilizei apenas durante 2 meses e o resultado foi exelente, pude conferir através dos exames laboratórios o aumento da vitamina d 3 o que auxilia bastante no tratamento para melhor qualidade de vida e disposição para prática de esportes, trabalho etc. A entrega foi no prazo combinado. A equipe sempre à disposição para qualquer dúvida .
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

D3 é fundamental para a boa saúde!
by Isaque Fancelino on 1 November 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
A Vitamina D3, que é um hormônio, é fundamental para a absorção do cálcio, para a saúde óssea, para regular o sistema imunológico e prevenir doenças. A Vitamina D3 da Now é de confiança!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    



Πελάτες που Αναζήτησαν Αυτό το Προϊόν Είδαν Επίσης
Solgar Vitamin D Solgar Βιταμίνη D 10.000 IU 120 μαλακές κάψουλες
EUR 14,67
eVitamins Vitamin D3 eVitamins Βιταμίνη D-3 2000 IU 120 Κάψουλες
EUR 8,64
Now Foods Vitamin D-3 and K-2 Now Foods Βιταμίνη D-3 και Κ-2 120 φυτικές κάψουλες
EUR 7,22
Now Foods Vitamin D-3 Now Foods Βιταμίνη D-3 1000 IU 180 Κάψουλες
EUR 5,00
Life Extension Vitamin D3 Life Extension Βιταμίνη D3 7000 IU 60 Κάψουλες
EUR 10,82
Carlson Labs Vitamin D3 Carlson Labs Βιταμίνη D 2000 IU 360 Μαλακές Κάψουλες
EUR 23,10

Αλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Βιταμίνη D Κριτικές

Κουπόνια και Προσφορές
Εγγραφή
eVitamins.com, © Πνευματικά Δικαιώματα 1999-2019. Όλα τα Δικαιώματα Κατοχυρωμένα. eVitamins, LLC

Δηλώσεις σχετικά με συγκεκριμένες βιταμίνες, συμπληρώματα, διαδικασίες ή άλλα αντικείμενα που πωλούνται μέσω αυτής της ιστοσελίδας δεν έχουν αξιολογηθεί από την eVitamins ή από τον Οργανισμό Διαχείρισης Τροφίμων και Φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτείων. Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Παρακαλούμε να συμβουλευτείτε πάντα με έναν εξουσιοδοτημένο γιατρό ή το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής, άσκησης ή συμπλήρωμα διατροφής, πριν από τη λήψη οποιασδήποτε βιταμίνης ή φαρμακευτικής αγωγής, ή εαν υποπτεύεστε ότι μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα γείας.

eVitamins, LLC - 6833 Auburn, Utica, MI 48317 USA - 1-888-222-6056


Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων | Όροι και Προϋποθέσεις