Για 5$ ΕΚΠΤΩΣΗ πάτησε εδώ
★Προσφορές Ημέρας  Υποστήριξη Πελατών: +30 231-118-1104 Δευτέρα - Παρασκευή: 15:00 - 24:00 (ώρα Ελλάδος)   |   Βοήθεια
gr
Ελλάδα
0
 Καλάθι Αγορών
Είδη στο Καλάθι σας Ποσότητα Τιμή
Μερικό Σύνολο: EUR 0,00
EUR 0,00
24 Κριτικές Πελατών:

5 out of 5 stars
5 Αστέρια
100%
4 Αστέρια
0%
3 Αστέρια
0%
2 Αστέρια
0%
1 Αστέρι
0%
Vitamin B12

Natrol Βιταμίνη Β12 5000 mcg Γρήγορης Αποδέσμευσης 100 Ταμπλέτες




Τιμή: EUR 8,27
 

Perfect for vegan people
by Laure Guigard on 28 August 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Vitamin B-12 of Natrol is a perfect product for vegan people. The taste is good. The price is really attractive and the dosage is very convenient: you only have to take a tab once every 2 weeks. I'm very satisfied of my purchase and I thank eVitamins for their very helpfull Customer Service. They help me very much as my parcel had been lost by the French Post Office. I really recommand this internet seller: they are trustable.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Yummy
by Brianne Brochu on 1 August 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Vitamin B-12 is working great for my energy levels. Easy use and tastes great.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Perfect
by Herr Randy on 15 May 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
This product is perfect... and tasty! Excellent and very quick shipping! I highly recommend this...
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Sufficiently raised my B-12 levels
by TMH on 19 August 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Pleasant taste, quick melt, and brought my B-12 levels back up to my doctor's requirement level.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Muy recomendable
by Fabien Landi on 16 May 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Desde que tomo esta pastilla YA no me falta la B12 en mi analisis y lo bueno es su sabor a fresa, y me dura mas casi 2 ños ya que la tomo cada 15 dias por su dosis alta
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Nice
by Louani da Mota Badu on 25 April 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Vitamin B12 its important for immune system, metabolism, muscle gain! My doctor recommended, and I'm using it. Thank you evitamins ;)
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Super good!
by Isabella Bokeroth on 12 March 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
It tasted super good! I highly recommend it!
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Very nice taste
by Nelly Péguillet on 27 December 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Awesome! Usually I don't like strawberry tastes but this one is very good :) This product is essential for vegans! Don't wait!
1 person found this review helpful.

Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Melhor custo beneficio
by francisca a L de oliveira on 3 January 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Biodisponibilidade desta vitamina é muito boa. A Dissolução é Rápida o que facilita a ingestão. A VITAMINA B 12 da Natrol é de excelente qualidade e apresenta vários benefícios para a saúde. Preço acessível. Aumenta os níveis de vitamina B12 rapidamente. Excelente para memória. Fortalece o sistema imunológico.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Melhor custo beneficio
by Ana Flávia Delben Pereira de Arruda on 31 October 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Preciso de vitamina b12 pois uso gastroprotetores que expoliam esta vitamina. Está marca é ótima e o custo benefício dela é incrivel, vem uma alta mg pois ele é de dificil absorção, mas cumpre o que promete. Me sinto ótima e os exames de sangue estão dentro da normalidade. Outro produto que não vivo sem. Sabor muito bom também e prático pois não precisa de água para tomar.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    



Πελάτες που Αναζήτησαν Αυτό το Προϊόν Είδαν Επίσης
Now Foods Methyl B-12 Now Foods Methyl B12 1.000 mcg 100 Παστίλιες
EUR 6,53
Source Naturals MethylCobalamin Vitamin B12 Source Naturals Μεθυλοκοβαλαμίνη Βιταμίνη B12 1 mg Γεύση Κερασιού - 120 Υπογλώσσιες Ταμπλέτες
EUR 14,13
Now Foods B-12 Now Foods B-12 1000 mcg με Φολικό οξύ 100 Παστίλιες
EUR 4,90
eVitamins Vitamin B-12 eVitamins Βιταμίνη Β-12 5.000 mcg 60 Παστίλιες
EUR 12,40
21st Century B-12 21st Century B-12 - 5,000 mcg - 110 Ταμπλέτες
EUR 8,48
Garden of Life mykind Organics B12 Garden of Life mykind Βιολογικόs Βιολογική B12 - Σπρέι 58 ml
EUR 12,72

Αλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Βιταμίνη Β12 Κριτικές

Κουπόνια και Προσφορές
Εγγραφή
eVitamins Ελλάδα, Πνευματικά Δικαιώματα 1999-2018. Όλα τα Δικαιώματα Κατοχυρωμένα.

Δηλώσεις σχετικά με συγκεκριμένες βιταμίνες, συμπληρώματα, διαδικασίες ή άλλα αντικείμενα που πωλούνται μέσω αυτής της ιστοσελίδας δεν έχουν αξιολογηθεί από την eVitamins ή από τον Οργανισμό Διαχείρισης Τροφίμων και Φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτείων. Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Παρακαλούμε να συμβουλευτείτε πάντα με έναν εξουσιοδοτημένο γιατρό ή το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής, άσκησης ή συμπλήρωμα διατροφής, πριν από τη λήψη οποιασδήποτε βιταμίνης ή φαρμακευτικής αγωγής, ή εαν υποπτεύεστε ότι μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα γείας.

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων | Όροι και Προϋποθέσεις