Υποστήριξη Πελατών: +01-586-731-6101   |   Βοήθεια   |   Για μας
ShareΚοινοποίησε & Κέρδισε 10$
Κέρδισε 10$ αντιγράφοντας και κοινοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα με τον κωδικό ανταμοιβών σου. Περισσότερες Πληροφορίες
Για 5$ ΕΚΠΤΩΣΗ πάτησε εδώ
 Καλάθι Αγορών
Είδη στο Καλάθι σας Ποσότητα Τιμή
Μερικό Σύνολο: EUR 0,00
14 Κριτικές Πελατών:

5 out of 5 stars
5 Αστέρια
100%
4 Αστέρια
0%
3 Αστέρια
0%
2 Αστέρια
0%
1 Αστέρι
0%
Lip Balm

EOS Visibly Soft Lip Balm Sphere 7g




Τιμή: EUR 3,32
 

Πολύ καλό!
by Maria Lamprou on 27 February 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Πολύ καλή ενυδάτωση. Δεν έχει καθόλου χρώμα οπότε το θεωρώ υπέροχο και για άντρες. Το άρωμά του είναι πάρα πολύ καλό αλλά διακριτικό. Η ποσότητά του είναι πολύ μεγάλη και ακόμα και με καθημερινή χρήση δεν θα τελειώσει εύκολα.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Απο τα καλύτερα
by KLARNETATZI IOANNA on 19 June 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Απο τα καλύτερα lip balms στην αγορά! Θέλω να δοκιμάσω όλες τις γεύσεις :P
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Evitamins rock
by mani 37 khasriya on 2 January 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
EOS lip balms are amazing and smell good,they also look good in a unique round ball,with gorgeous pastel colours. The balms are so expensive elsewhere but evitamins sells them for a reasonable price, I have now purchased three of these and each one is good and value for money. They are the only ones that work well, before applying Matt lipstick, they keep the lips hydrated without being greasy. The bonus is that they are organic and ethical, so you are only applying goodness on your lips. I would definitely recommend them.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Feel great!
by Harley Kensington on 14 September 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
I love this EOS Visibly Soft Lip Balm Sphere in the Coconut Milk. It instantly relieved the chapped feeling I was experiencing on my lips and helped heal the cracks. The smell was amazing as well. This is such a great moisturizer and really keeps your lips feeling moisturized throughout the day.
54 people found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Very nice!
by Sara Parrish on 12 September 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
I really like this eos lip balm. I also like the container because it is easy to dig out of my purse.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Great product
by Lucía sanz valles on 27 August 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
I love the smell and the texture of this eos.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

best eos ever!
by LS on 6 August 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Best eos ever!, Wonderful lip balm! It gives moisture and has a lovely scent. I love it!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Komal on 23 May 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
My favorite! It's so nourishing and re hydrating. It has coconut oil in there which is ideal. Doesn't smell too strong and doesn't leave an aftertaste which is satisfying. Out of the collection it has to be one of my favorites, if not my favorite one. Definitely recommend.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Muito bom
by marta pfeifer dell osbel on 22 September 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Gostei, estou usando a pouco tempo e realmente ele deixa os lábios bem macios.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

lipstick
by EVORA ANA PAULA on 21 March 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Simplesmente amo esse produto, e não é só eu, minha filha não fica sem, hidrata os labios e é super gostoso, costumo presentear meus amigos que amam esse produto.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    



Πελάτες που Αναζήτησαν Αυτό το Προϊόν Είδαν Επίσης
Burt's Bees Tinted Lip Balm Burt's Bees Tinted Lip Balm, Red - Rose - .15 oz
EUR 5,04
Chapstick Classic Chapstick Chapstick Classic Chapstick, Cherry - 3 pack
EUR 4,21
O'Keeffe's Lip Repair O'Keeffe's Lip Repair, Original - 0.15 oz
EUR 3,52
Avalon Organics Nourishing Organic Lip Balm Avalon Βιολογικόs Dsp Lip Balm Og2 Cherry 0,15 ουγκιές
EUR 2,30
100 Percent Pure Lip Balm 100 Percent Pure Lip Balm, Cherry - 0.15 fl oz
EUR 6,06
Burt's Bees Ultra Conditioning Lip Balm Burt's Bees Lip Balm Ενυδάτωσης, Χωρίς Γεύση 1 Σωληνάριο
EUR 4,03

Αλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Lip Balms & Plumpers Κριτικές

Κουπόνια και Προσφορές
Εγγραφή
eVitamins.com, © Πνευματικά Δικαιώματα 1999-2018. Όλα τα Δικαιώματα Κατοχυρωμένα. eVitamins, LLC

Δηλώσεις σχετικά με συγκεκριμένες βιταμίνες, συμπληρώματα, διαδικασίες ή άλλα αντικείμενα που πωλούνται μέσω αυτής της ιστοσελίδας δεν έχουν αξιολογηθεί από την eVitamins ή από τον Οργανισμό Διαχείρισης Τροφίμων και Φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτείων. Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Παρακαλούμε να συμβουλευτείτε πάντα με έναν εξουσιοδοτημένο γιατρό ή το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής, άσκησης ή συμπλήρωμα διατροφής, πριν από τη λήψη οποιασδήποτε βιταμίνης ή φαρμακευτικής αγωγής, ή εαν υποπτεύεστε ότι μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα γείας.

eVitamins, LLC - 6833 Auburn, Utica, MI 48317 USA - 1-888-222-6056


Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων | Όροι και Προϋποθέσεις