Για 5$ ΕΚΠΤΩΣΗ πάτησε εδώ
★Προσφορές Ημέρας  Υποστήριξη Πελατών: +30 231-118-1104 Δευτέρα - Παρασκευή: 15:00 - 24:00 (ώρα Ελλάδος)   |   Βοήθεια
gr
Ελλάδα
0
 Καλάθι Αγορών
Είδη στο Καλάθι σας Ποσότητα Τιμή
Μερικό Σύνολο: €0.00
€0.00
11 Κριτικές Πελατών:

4.9 out of 5 stars
5 Αστέρια
91%
4 Αστέρια
9%
3 Αστέρια
0%
2 Αστέρια
0%
1 Αστέρι
0%
Very Finest Fish Oil

Carlson Labs Εξαιρετικής Ποιότητας Ιχθυέλαιο, Γεύση Λεμόνι 200 ml




Τιμή: €18.92
 

I loved this
by Jessica Billitteri on 13 March 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
I loved this stuff, about to reorder another one. No fishy after taste. Tasted fresh and the hint of lemon made it so sleazy to take every day!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Joint recovery
by KLW on 24 August 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
My husband has been taking Carlson's Very Finest Fish Oil, Lemon, for a couple of years now. He is happy with the results of it. He use to have joint pain in his knees. He no longer experiences these achy joints and is able to participate in all the sports he wants to, without the pain.
56 people found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Fish Oil
by ShadowSpirit on 19 July 2016
Fish Oil, I like the way I felt after a few days of taking this. It did a good job to my skin.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Άριστη ποιότητα και αποτελέσματα
by Eva C. on 16 June 2015
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Πιθανώς να είναι συνδυασμός και άλλων παραγώντων όπως ρύθμιση ύπνου και προσεγμένη διατροφή αλλά απο την πρώτη εβδομάδα χρήσης του Ιχθυέλαιου της Carlson ένιωσα με περισσότερη ενέργεια. Επέλεξα υγρής μορφής λόγω του ότι απορροφάται γρηγορότερα απο το σώμα και γενικά είχα ακούσει καλές απόψεις για την μάρκα. Η γεύση λεμόνι είναι πάρα πολύ καλή, σχεδόν δεν αντιλαμβάνεσαι την μυρωδιά ψαριού. Εκτός απο τα επίπεδα ενέργειας, η διάθεσή μου έχει επίσης αλλάξει προς το καλύτερο. Το έχω ήδη προτείνει σε συγγενικά πρόσωπα και λυπάμαι που δεν το είχα χρησιμοποιήσει νωρίτερα.
45 people found this review helpful.

Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Anonymous on 6 November 2012
Carlson Liquid Omega 3 oil has a very light, mild lemony flavor. Amazing- impossible to believe it is a fish oil. It's a real pleasure to take.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Mo on 23 July 2012
Liquid Omega 3 is one of my supplement staples. What better way to get the most flavorful, affordable, absorbable & highest potency form of DHA & EPA? You can tell the stuff really works when you go without it for a while. I did an internet search on Carlson's fish oil & several well known physicians highly recommended it over other brands.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Carol on 15 June 2012
I have had high cholestrol for many years and since I have been taking this Carlson Labs' Very Finest Fish Oil my cholestrol has dropped. It's fantastic and it does not taste like fish.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Harold Boxenbaum, Ph.D on 17 January 2012
This is an excellent product, high in omega-3 fatty acids, which has several benefits (simply search Google, for example). Although the product claims to have a pleasant lemon taste, I find it almost tasteless. Presumably this oil is derived from cold water ocean fish, as opposed to farm cultivated salmon. The latter are contaminated with environmental pollutants, derived from the food fed the farm cultivated fish. eVitamins.com is the least expensive source I could find. Many other sites do not even stock the 500 mL size. Please note, I have no financial interest in either Carlson Labs or eVitamins.com.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Recomendo
by Daniel lopes on 5 January 2018
Ótimo produto muito bo pro saude do coraçao.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by PriscilaR on 30 March 2016
Pra quem não gosta de tomar comprimido esse óleo de peixe é perfeito e não tem gosto de peixe como muita gente pode pensar, ele tem um gostinho de limão delicioso. A única parte estranha é que ele tem uma textura de óleo então quando você toma é como se fosse um óleo mesmo, que você acaba acostumando depois de 1 semana. A Qualidade é excelente e eles tem a versão pra crianças também!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    



Πελάτες που Αναζήτησαν Αυτό το Προϊόν Είδαν Επίσης
eVitamins Ultra Omega 3 eVitamins Ultra Omega-3 180 Κάψουλες
€21.21
Now Foods Super Omega EPA Now Foods Super Omega EPA 240 Κάψουλες
€22.02
Proper Nutrition Seacure Proper Nutrition Seacure 180 Κάψουλες
€37.73
Douglas Labs Quell Fish Oil EPA and DHA Plus D Douglas Labs Καταστείλει Ιχθυέλαιο EPA και DHA Plus D 30 κάψουλες
€34.78
Enzymatic Therapy Eskimo-3 Fish Oil Enzymatic Therapy Eskimo-3 Ιχθυέλαιο 105 κάψουλες
€13.04
Life Extension Super Omega-3 Life Extension Super Omega-3 Μη-εντεροδιαλυτά 60 Κάψουλες
€13.77

Αλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Ιχθυέλαιο Κριτικές

Κουπόνια και Προσφορές
Εγγραφή
eVitamins Ελλάδα, Πνευματικά Δικαιώματα 1999-2018. Όλα τα Δικαιώματα Κατοχυρωμένα.

Δηλώσεις σχετικά με συγκεκριμένες βιταμίνες, συμπληρώματα, διαδικασίες ή άλλα αντικείμενα που πωλούνται μέσω αυτής της ιστοσελίδας δεν έχουν αξιολογηθεί από την eVitamins ή από τον Οργανισμό Διαχείρισης Τροφίμων και Φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτείων. Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Παρακαλούμε να συμβουλευτείτε πάντα με έναν εξουσιοδοτημένο γιατρό ή το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής, άσκησης ή συμπλήρωμα διατροφής, πριν από τη λήψη οποιασδήποτε βιταμίνης ή φαρμακευτικής αγωγής, ή εαν υποπτεύεστε ότι μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα γείας.

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων | Όροι και Προϋποθέσεις