Υποστήριξη Πελατών: +01-586-731-6101   |   Βοήθεια   |   Για μας
ShareΚοινοποίησε & Κέρδισε 10$
Κέρδισε 10$ αντιγράφοντας και κοινοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα με τον κωδικό ανταμοιβών σου. Περισσότερες Πληροφορίες
Για 5$ ΕΚΠΤΩΣΗ πάτησε εδώ
 Καλάθι Αγορών
Είδη στο Καλάθι σας Ποσότητα Τιμή
Μερικό Σύνολο: EUR 0,00
17 Κριτικές Πελατών:

4.9 out of 5 stars
5 Αστέρια
94%
4 Αστέρια
6%
3 Αστέρια
0%
2 Αστέρια
0%
1 Αστέρι
0%
Ultra Moisturizing Shave Cream

EOS Ultra Ενυδατική Κρέμα Ξυρίσματος, Vanilla Bliss - 207 ml




Τιμή: EUR 4,96
 

by Momoka Fukatsu on 13 July 2015
このシェービングフォームはかなり気に入っています。EOSからでていて、 やっ ぱり見た目もかわ いいし、なんといってもラベンダージャスミンの香 り がよ く、シェービング後肌もつっぱらずしっ とりしているのでうれしいです!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Η Καλύτερη κρέμα ξυρίσματος!
by Greekista on 16 January 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Ότι και να πω είναι λίγο. Πρώτη φορά χρησιμοποίησα κρέμα ξυρίσματος σε σχέση με αφρό ξυρίσματος και είναι σαφώς καλύτερα. Μαλακώνει την τριχοφυία ώστε να την ξυρίσεις με ένα πέρασμα, σου αφήνει μαλακό και ενυδατωμένο το δέρμα όπως ένα body milk. Δε χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις πολύ υλικό και είναι απλά απίθανο.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Nice shave cream
by Beauty Freak on 1 August 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Πολύ καλό προϊόν. Προετοιμάζει τέλεια το δέρμα για να δεχθεί το ξυράφι και πλέον η διαδικασία γίνεται παιχνιδάκι. Η κρέμα ξυρίσματος από την Eos είναι Paraben-free και Phthalate-free. Κάνει υγρό και στεγνό ξύρισμα και αφήνει το δέρμα εξαιρετικά λείο και απαλό. Ενυδατώνει άψογα το δέρμα και έχει εκπληκτική μυρωδιά. Φυσικά υπάρχει φουλ review και στο site. Very good product. I recommend it.


Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Διακριτικό άρωμα
by Fotini Pollatou on 12 June 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Διακριτικό άρωμα βανίλιας για ξύρισμα με ευκολία και άνεση.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Its good
by ???st?a??a ?pe?a?t? on 26 November 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
It moisturizes my skin a lot and it smells good.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Anonymous on 20 April 2015
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Ακριβώς αυτό που έψαχνα. Μυρίζει καταπληκτικά και κάνει το δέρμα απαλό απο την πρώτη χρήση. Δεν κάνει πολύ αφρό, επιδή είναι από φυσικά συστατικά. Ακόμα, η συσκευασία ειναι ματ και δεν γλιστράει από τα χέρια. Σίγουρα θα το αγοράσω ξανά.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Love love love!
by Harley Kensington on 14 September 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
I love this EOS Ultra Moisturizing Shave Cream, Vanilla Bliss! I have really sensitive skin and it doesn't make me break out or make me itchy. It keeps my skin really moisturize and makes my skin very soft. I use it daily for shaving and I would highly recommend it to anyone to try.
53 people found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

The only thing I'll shave with
by EK on 9 September 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
This Shave Cream is like shaving with a cloud. I didn't know cream could make such a difference, I always thought they were the same but then my friend recommended EOS to me and oh my goodness I will never shave with anything else. The foam is light and the smell is wonderful. Best of all, it makes shaving easier and last LONGER. My legs are smooth and soft. I LOVE this and never felt this good about shaving before.
66 people found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Makes your skin super soft!
by Amber Wenturine on 2 September 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
This EOS shave cream is my new favorite shaving cream. The vanilla smell is so nice and pleasant. I liked this shave cream because it doesn't lather up and get all over the shower like normal shaving cream it's more like a lotion. Once you use it to shave it makes your skin super soft. You only need about one pump to lather your whole leg. I would definitely recommend this product to anybody.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Silky Smooth Legs For Days
by C.W. on 19 August 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Can't get enough of the EOS Ultra Moisturizing Shave Cream. All three scent options are fantastic. They leave my skin feeling soft and smooth and the scents are fantastic. They aren't over powering at all. There is no skin irritation in any of the scents after use! Such a fantastic option!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    



Πελάτες που Αναζήτησαν Αυτό το Προϊόν Είδαν Επίσης
Duke Cannon Superior Grade Shave Cream Duke Cannon Superior Grade Shave Cream - 6 fl oz
EUR 13,13
Now Foods Nutri-Shave Natural Shave Cream Now Foods Nutri-Shave 8 ουγκιά υγρού
EUR 4,90
Alba Botanica Very Emollient Foam Shave Alba Botanica Aloe Mint Αφρός Ξυρίσματος Mint 5 ουγκιά
EUR 6,17
Avalon Organics Moisturizing Cream Shave Avalon Βιολογικόs Aloe Unscented Ενυδατική Κρέμα Ξυρίσματος Unscented 8 ουγκιών
EUR 6,98
Herban Cowboy Dusk Aloe Shave Cream Herban Cowboy Κρέμα Ξυρίσματος Dusk 6,7 ουγκιές
EUR 6,88
Parissa Quick and Easy Wax Strips Parissa Γρήγορη και εύκολη Ταινίες κερί πόδια και σώμα 16 ταινίες
EUR 10,49

Αλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Αφρός Ξυρίσματος Κριτικές

Κουπόνια και Προσφορές
Εγγραφή
eVitamins.com, © Πνευματικά Δικαιώματα 1999-2018. Όλα τα Δικαιώματα Κατοχυρωμένα. eVitamins, LLC

Δηλώσεις σχετικά με συγκεκριμένες βιταμίνες, συμπληρώματα, διαδικασίες ή άλλα αντικείμενα που πωλούνται μέσω αυτής της ιστοσελίδας δεν έχουν αξιολογηθεί από την eVitamins ή από τον Οργανισμό Διαχείρισης Τροφίμων και Φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτείων. Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Παρακαλούμε να συμβουλευτείτε πάντα με έναν εξουσιοδοτημένο γιατρό ή το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής, άσκησης ή συμπλήρωμα διατροφής, πριν από τη λήψη οποιασδήποτε βιταμίνης ή φαρμακευτικής αγωγής, ή εαν υποπτεύεστε ότι μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα γείας.

eVitamins, LLC - 6833 Auburn, Utica, MI 48317 USA - 1-888-222-6056


Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων | Όροι και Προϋποθέσεις