Για 5$ ΕΚΠΤΩΣΗ πάτησε εδώ
★Προσφορές Ημέρας  Υποστήριξη Πελατών: +30 231-118-1104 Δευτέρα - Παρασκευή: 15:00 - 24:00 (ώρα Ελλάδος)   |   Βοήθεια
gr
Ελλάδα
0
 Καλάθι Αγορών
Είδη στο Καλάθι σας Ποσότητα Τιμή
Μερικό Σύνολο: €0.00
€0.00
91 Κριτικές Πελατών:

4.8 out of 5 stars
UC-II Type II Collagen 40 Mg

Now Foods UC-II Type II Κολλαγόνο 40 mg 120 Κάψουλες




Τιμή: €33.36
 

Cumpre o objetivo
by Carlois M Almeida Mendes on 30 July 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Aliviou as dores na articulação coxo femural.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Super joint flexibility!
by Eliza Tsesi on 17 December 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
I started taking 1 capsule before bedtime a month ago. The results are much more joint flexibility without pain!!! Excellent product!!!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Very good for joint health.
by Marcelo Eller de Amorim on 11 November 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
I have meniscal issues on my knee and I had passed through 2 surgeries already. I was frequently feeling some pain on the location of the surgery and after taking this capsules every day, the pain has gone away.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Bones
by Decio Sampaio Dos Santos on 11 August 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
It is a good vitamin and supply for bones.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Very good product for old people
by Anonymous on 1 May 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Very good product and very effective.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Write a headline for your review.
by Huong Pham on 18 February 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
My parents been using the product for years. They believe in the product.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by George Allen on 21 June 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
I have checked the published research papers linked to Undenatured Type II Collagen, it looked like a promising treatment/cure for my wife’s arthritis. She has/had a hip problem and painful arthritis in her hands. Our main focus was on the hip, which after about seven weeks didn’t appear to be responding. She did notice at this time that her hands had very nearly totally recovered. There was no more pain on use and she could now shake hands again without the pain she previously had. There were still lumps on her thumb join that restricted some movement, but no pain. I think that with time the lumps will go away, so we will wait and watch.
4 people found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Ótimo produto
by Carla Guinart Marques on 17 August 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Excelente, recomendo o uso!! Tem me ajudado muito na pratica de esportes, evitando dores e lesões nas articulações.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

O melhor de todos!
by MARINA DROPA on 8 August 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Melhor colágeno que já tomei, o UCII alem de melhorar as articulações também é ótimo para pele, cabelos, unhas e até para a celulite! Não contém outros aditivos desnecessários como outros colagenos baratos de prateleira. Recomendo muito!!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Melhor que condroitina
by Leandro Pontes Medeiros on 7 August 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
É o que de melhor existe para juntas e cartilagens, superando a glucosamina com condroitina. Recomendado de verdade, mas o preço é um pouco salgado. Quem puder, invista que não irá se arrepender.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    



Πελάτες που Αναζήτησαν Αυτό το Προϊόν Είδαν Επίσης
Now Foods UC-II Joint Health Collagen 40 Mg Now Foods UC-II Κολλαγόνο για την Υγεία των Αρθρώσεων 60 φυτικές κάψουλες
€18.34
Greek Island Labs Natural Joint Greek Island Labs Natural Joint - Φόρμουλα για τις Αρθρώσεις 30 Χορτοφαγικές Κάψουλες
€41.56
Thompson Glucosamine Chondroitin with MSM and Turmeric Thompson Γλυκοζαμίνη χονδροϊτίνη με MSM και Turmeric 120 Κάψουλες
€18.66
Osteo Bi-Flex Joint Health Triple Strength Osteo Bi-Flex Joint Health Triple Strength Υγεία των Αρθρώσεων - Τριπλή Δύναμη - 200 ταμπλέτες
€37.07
eVitamins UC-II Type 2 eVitamins UC-II Κολλαγόνο Τύπου ΙΙ - 60 Φυτικές κάψουλες
€17.50
World Nutrition Vitalzym World Nutrition Vitalzym 180 Υγρό-Gel Κάψουλες
€92.70

Αλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Φόρμουλες για τις Αρθρώσεις Κριτικές

Κουπόνια και Προσφορές
Εγγραφή
eVitamins Ελλάδα, Πνευματικά Δικαιώματα 1999-2018. Όλα τα Δικαιώματα Κατοχυρωμένα.

Δηλώσεις σχετικά με συγκεκριμένες βιταμίνες, συμπληρώματα, διαδικασίες ή άλλα αντικείμενα που πωλούνται μέσω αυτής της ιστοσελίδας δεν έχουν αξιολογηθεί από την eVitamins ή από τον Οργανισμό Διαχείρισης Τροφίμων και Φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτείων. Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Παρακαλούμε να συμβουλευτείτε πάντα με έναν εξουσιοδοτημένο γιατρό ή το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής, άσκησης ή συμπλήρωμα διατροφής, πριν από τη λήψη οποιασδήποτε βιταμίνης ή φαρμακευτικής αγωγής, ή εαν υποπτεύεστε ότι μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα γείας.

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων | Όροι και Προϋποθέσεις