Υποστήριξη Πελατών: +01-586-731-6101   |   Βοήθεια   |   Για μας
ShareΚοινοποίησε & Κέρδισε 10$
Κέρδισε 10$ αντιγράφοντας και κοινοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα με τον κωδικό ανταμοιβών σου. Περισσότερες Πληροφορίες
Για 5$ ΕΚΠΤΩΣΗ πάτησε εδώ
 Καλάθι Αγορών
Είδη στο Καλάθι σας Ποσότητα Τιμή
Μερικό Σύνολο: EUR 0,00
104 Κριτικές Πελατών:

4.8 out of 5 stars
UC-II Type II Collagen 40 Mg

Now Foods UC-II Type II Κολλαγόνο 40 mg 120 Κάψουλες




Τιμή: EUR 32,71
 

Cumpre o objetivo
by Carlois M Almeida Mendes on 30 July 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Aliviou as dores na articulação coxo femural.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Super joint flexibility!
by Eliza Tsesi on 17 December 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
I started taking 1 capsule before bedtime a month ago. The results are much more joint flexibility without pain!!! Excellent product!!!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Maravilhoso UCII
by Maria das Graças Araujo Bezerra on 30 October 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Excelente colágeno UCII Now Foods. Maravilhoso para dores nas articulações. Eu tenho artrite reumatoide e já utilizo esse produto a quase 2 anos, claro fazendo algumas pausas, e tem sido excelente para a minha doença, pois sentia muitas dores por todo o corpo principalmente pés e joelhos. E apos utiliza-lo melhorei muito, minha doença esta estabilizada, também utilizei a vitamina d3. Então recomendo muito a loja e o produto. Obrigado.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Very good for joint health.
by Marcelo Eller de Amorim on 11 November 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
I have meniscal issues on my knee and I had passed through 2 surgeries already. I was frequently feeling some pain on the location of the surgery and after taking this capsules every day, the pain has gone away.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Bones
by Decio Sampaio Dos Santos on 11 August 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
It is a good vitamin and supply for bones.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Very good product for old people
by Anonymous on 1 May 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Very good product and very effective.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Write a headline for your review.
by Huong Pham on 18 February 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
My parents been using the product for years. They believe in the product.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by George Allen on 21 June 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
I have checked the published research papers linked to Undenatured Type II Collagen, it looked like a promising treatment/cure for my wife’s arthritis. She has/had a hip problem and painful arthritis in her hands. Our main focus was on the hip, which after about seven weeks didn’t appear to be responding. She did notice at this time that her hands had very nearly totally recovered. There was no more pain on use and she could now shake hands again without the pain she previously had. There were still lumps on her thumb join that restricted some movement, but no pain. I think that with time the lumps will go away, so we will wait and watch.
4 people found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Excelente produto
by Elton Seefeld on 10 November 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Excelente produto! Uso para desgaste de joelho e também para tendinite no ombro! Após algumas semanas de uso já é possível sentir a diferença. Alivio das dores nos exercícios físicos de alta performance. Produto recomendando. Excelente custo benefício e ótima qualidade!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Muito bom
by Jeferson Daniel de Matos on 31 October 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Produto muito bom recomendo, sem sombra de dúvidas. Preço bem em conta em relação as farmácias de manipulação. A entrega foi rápida, inclusive sendo mais rápido que o previsto.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    



Πελάτες που Αναζήτησαν Αυτό το Προϊόν Είδαν Επίσης
Now Foods UC-II Joint Health Collagen 40 Mg Now Foods UC-II Κολλαγόνο για την Υγεία των Αρθρώσεων 60 φυτικές κάψουλες
EUR 15,22
Greek Island Labs Natural Joint Greek Island Labs Natural Joint - Φόρμουλα για τις Αρθρώσεις 30 Χορτοφαγικές Κάψουλες
EUR 40,75
Thompson Glucosamine Chondroitin with MSM and Turmeric Thompson Γλυκοζαμίνη χονδροϊτίνη με MSM και Turmeric 120 Κάψουλες
EUR 18,30
Osteo Bi-Flex Joint Health Triple Strength Osteo Bi-Flex Joint Health Triple Strength Υγεία των Αρθρώσεων - Τριπλή Δύναμη - 200 ταμπλέτες
EUR 36,35
eVitamins UC-II Type 2 eVitamins UC-II Κολλαγόνο Τύπου ΙΙ - 60 Φυτικές κάψουλες
EUR 22,21
Jarrow Formulas Ultra Jarro-Dophilus Jarrow Formulas Ultra Jarro-Dophilus Προβιοτικά - 60 Κάψουλες
EUR 30,37

Αλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Φόρμουλες για τις Αρθρώσεις Κριτικές

Κουπόνια και Προσφορές
Εγγραφή
eVitamins.com, © Πνευματικά Δικαιώματα 1999-2018. Όλα τα Δικαιώματα Κατοχυρωμένα. eVitamins, LLC

Δηλώσεις σχετικά με συγκεκριμένες βιταμίνες, συμπληρώματα, διαδικασίες ή άλλα αντικείμενα που πωλούνται μέσω αυτής της ιστοσελίδας δεν έχουν αξιολογηθεί από την eVitamins ή από τον Οργανισμό Διαχείρισης Τροφίμων και Φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτείων. Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Παρακαλούμε να συμβουλευτείτε πάντα με έναν εξουσιοδοτημένο γιατρό ή το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής, άσκησης ή συμπλήρωμα διατροφής, πριν από τη λήψη οποιασδήποτε βιταμίνης ή φαρμακευτικής αγωγής, ή εαν υποπτεύεστε ότι μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα γείας.

eVitamins, LLC - 6833 Auburn, Utica, MI 48317 USA - 1-888-222-6056


Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων | Όροι και Προϋποθέσεις