Για 5$ ΕΚΠΤΩΣΗ πάτησε εδώ
★Προσφορές Ημέρας  Υποστήριξη Πελατών: +30 231-118-1104 Δευτέρα - Παρασκευή: 15:00 - 24:00 (ώρα Ελλάδος)   |   Βοήθεια
gr
Ελλάδα
0
 Καλάθι Αγορών
Είδη στο Καλάθι σας Ποσότητα Τιμή
Μερικό Σύνολο: €0.00
€0.00
12 Κριτικές Πελατών:

4.5 out of 5 stars
5 Αστέρια
75%
4 Αστέρια
17%
3 Αστέρια
0%
2 Αστέρια
8%
1 Αστέρι
0%
Two-Per-Day Capsules

Life Extension Two-Per-Day Κάψουλες 120 Κάψουλες




Τιμή: €18.25
 

Health Booster
by MAHENDRA SIVARAMAN on 16 August 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Using it for the past few months. Really helps with my health. I use to fall sick quite often but now I am much more energetic and fit . Thanks
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Too much Manganese
by Mono on 27 November 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
A better (lower) manganese content would differentiate this product and be a good marketing point. This is because every multi on the market has 2mg of manganese which is too much.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Thank you for the quality of goods and services
by IRINA DEMIDOVA on 23 February 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Goods match the description.
1 person found this review helpful.

Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Bad taste but effective
by Joe dougert on 23 October 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
They worked so I gave it a four. However dis NOT LKKE the taste and burp afterwards. Too much flavor of word vitamin stuff going into my body. On that note it probably means thy are potent and absorb easily
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Maravilhoso!
by Mariana Freitas Rita on 20 April 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Muito bom o produto! Two-per-day capsules realmente fez diferença no meu estilo de vida. É um multivitaminico maravilhoso tanto pra quem está começando a suplementar, como pra quem já suplementa combinando com outras vitaminas. A dose de 2 cápsulas é realmente ideal. Qualidade life extention comprovada. Uma marca excelente para todos os produtos que possui. No meu caso ainda suplemento com 500mg de vita C também da mesma marca life extention. Recomendo e farei nova compra assim que possível. The product is very good! Two-per-day capsules really made a difference in my lifestyle. It is a wonderful multivitamin both for those who are starting to supplement, and for those who already supplement with other vitamins. The dose of 2 capsules is really ideal. Proven life extention quality. An excellent brand for all the products it owns. In my case still supplement with 500mg of Vita C also the same brand life extention. I recommend and will make a new purchase as soon as possible
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Um polivitamínico TOP de linha!!!
by Rogério Alcârtara de Oliveira on 31 March 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
O melhor polivitamínico, completo em minerais e vitaminas de alta qualidade, esse polivitamínico possui uma quantidade maior de nutrientes que outros polivitamínicos, me mantém disposto o dia inteiro, tomo sempre no café da manhã, a LifeExtention preza pela excelência de seus produtos, reúnem sempre as melhores formas de nutrientes, com maior biodisponibilidade.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Melhor Polivitaminico do Mercado, RECOMENDO!!!
by Maria Isabel on 8 November 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Sem dúvida o melhor Polivitaminico que já tomei, reune o que há de melhor em matéria prima, A Life Extension zela pela alta qualidade da origem dos nutrientes, um suplemento premiado 5 vezes consecutivas pela Consumerlab.com como melhor polivitaminico, esse é sem dúvida o melhor do mercado.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

O melhor polovitamínico
by Givanildo de Jesus Santos on 31 May 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Sem dúvida é o melhor polivitamínico do mercado. Uso diariamente e tenho notado uma melhora nos meus níveis de saúde.
2 people found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Polivitamínico da Life com 120 Caps
by Pablo Caires Rocha on 16 March 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Na minha opinião é o melhor polivitamínico que existe, e não poderia ser diferente vindo de uma marca de suplementos como essa. Os componentes desse polivitamínico são melhores absorvidos comparados aos de outras marcas, devido a fórmula de cada substância. Ótima compra!
2 people found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Витамины LifeExtension
by drozdov anatoliy on 25 June 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Считаю лучшие витамины, цена-качество. Эффект ощутим. Закажу еще, причем на этом же сайте.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    



    Πελάτες που Αναζήτησαν Αυτό το Προϊόν Είδαν Επίσης
    Centrum Adults Multivitamin Centrum Adults Πολυβιταμίνη 300 Ταμπλέτες
    €25.55
    Centrum Flavor Burst Multivitamin Adult Chews Centrum Flavor Burst MultiΒιταμίνη Adult Chews - 120 Chewables
    €13.39
    Nature's Plus Adult's Multi-Vitamin Chewable Nature's Plus Πολυβιταμίνη Ενηλίκων Γεύση Ανανά 90 Μασώμενες Ταμπλέτες
    €22.09
    Centrum Adults Multivitamin
    €29.05
    Centrum Chewables Multivitamin-Multimineral Centrum Chewables MultiΒιταμίνη-Multimineral - 100 Ταμπλέτες
    €13.05
    Pure Essence Labs One 'n' Only Pure Essence Labs Ένα 'n' Μόνο 30 Ταμπλέτες
    €15.29

    Αλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

    Πολυβιταμίνες Κριτικές

    Κουπόνια και Προσφορές
    Εγγραφή
    eVitamins Ελλάδα, Πνευματικά Δικαιώματα 1999-2018. Όλα τα Δικαιώματα Κατοχυρωμένα.

    Δηλώσεις σχετικά με συγκεκριμένες βιταμίνες, συμπληρώματα, διαδικασίες ή άλλα αντικείμενα που πωλούνται μέσω αυτής της ιστοσελίδας δεν έχουν αξιολογηθεί από την eVitamins ή από τον Οργανισμό Διαχείρισης Τροφίμων και Φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτείων. Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Παρακαλούμε να συμβουλευτείτε πάντα με έναν εξουσιοδοτημένο γιατρό ή το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής, άσκησης ή συμπλήρωμα διατροφής, πριν από τη λήψη οποιασδήποτε βιταμίνης ή φαρμακευτικής αγωγής, ή εαν υποπτεύεστε ότι μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα γείας.

    Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων | Όροι και Προϋποθέσεις