Για 5$ ΕΚΠΤΩΣΗ πάτησε εδώ
★Προσφορές Ημέρας  Υποστήριξη Πελατών: +30 231-118-1104 Δευτέρα - Παρασκευή: 15:00 - 24:00 (ώρα Ελλάδος)   |   Βοήθεια
gr
Ελλάδα
0
 Καλάθι Αγορών
Είδη στο Καλάθι σας Ποσότητα Τιμή
Μερικό Σύνολο: EUR 0,00
EUR 0,00
15 Κριτικές Πελατών:

4.4 out of 5 stars
True Focus

Now Foods True Focus 90 Χορτοφαγικές Κάψουλες




Τιμή: EUR 10,90
 

Did not like It
by Daniel on 28 May 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
I wouldn't say its horrible, but I didn't feel any effects on focus, attention, concentration or any other similar more than I'm used to. Actually I've had better results taking Ginseng.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

It works!
by Sergio on 15 February 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
It works! The product is effective. I feel a little more focused in work after I started to use this product.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by David D. on 11 November 2013
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Now Foods True Focus is a premium product to say the least. It is amazing for cognitive function. The formula is perfect, as the amino acids involved are usually depleted in people due to poor nutrition and the vitamins, minerals and herbs all give them a boost. I can finally say goodbye to caffeine (which, after a few weeks, has adverse affects on the body). Thanks Now Foods and thanks eVitamins for a 5-star product and service!
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by David D. on 20 October 2013
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
True Focus is an amazing supplement. It will keep you fired up and feeling good all day long without crashes. Thanks to products like this and other general amino acid combinations from NOW Foods on eVitamins, I have been able to get off caffeine. After a couple weeks caffeine has adverse effects i.e. constricted blood vessels and adrenal fatigue. On the other hand, amino acids are a better source of energy that keeps you going without crashes while preserving muscle tissue. Try it out for yourself! Amino acids are greater than caffeine, carbs or fat!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Cristina Breneman on 9 May 2013
This product really works! True Focus kept me on task all day!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Peter C. Mangiapane on 9 May 2013
This product is amazing! I couldn't be happier with the results.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Foco
by Simone Fatima Novakoski on 6 May 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Comecei a tomar alguns meses atras. Ótimo produto inicialmente sentia uma certa agitação pois tomava ao mesmo tempo com o Memory plus e sou uma pessoa muito ativa e agitada. Resolvi tomar um deles e foi ótimo. Produto com efeito de melhorar o foco. Estudo muito e ele me ajuda a melhorar as energias e o foco. Por conter ginko senti uma melhora nas habilidades de lembrar as coisas e também pelo fato também de possuir cqo10,que já fazia o uso anteriormente. Recomendo pois melhorou também o humor, energia e vontade de realizar as coisas. Tomo somente na parte da manha por ser um produto mais forte. Meu marido usa e também sentiu muitas melhoras no rendimento do trabalho. Alguns efeitos colaterais que senti quando parei de tomar o produto por alguns dias foi sono, muito sono, e falta de vontade de levantar e fazer as coisas. Isso depende de cada pessoa, mas a marca é ótima sempre compro produtos dessa marca e o site é super confiável.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Memória e Concentração!
by Isaque Fancelino on 23 April 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Minha esposa está tomando, juntamente com Brain Elevate, e está sentido melhoras na concentração e memória. Parece ser muito bom, realmente!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Ótimo!
by Felipe on 9 February 2018
Bom suplemento para o cérebro. Ajuda na parte cognitiva, memória e concentração. Me senti mais alerta e com mais disposição mental. Levou alguns dias até perceber os primeiros efeitos positivos. Tomo uma cápsula no início do dia juntamente com uma xícara de café. Estou gostando e recomendo. Todos os produtos da marca NOW que testei são muito bons e confiáveis. Recomendo.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Concentração
by Ana Cláudia B C DOS REIS on 1 December 2016
Com este True Focus da Now eu melhorei o meu desempenho ao me concentrar nos estudos. Percebi uma melhora na disposição física também. Excelente produto!
2 people found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    



    Πελάτες που Αναζήτησαν Αυτό το Προϊόν Είδαν Επίσης
    Life Extension Cognitex with Pregnenolone and Brain Shield Life Extension Cognitex with Pregnenolone and Brain Shield 90 Κάψουλες
    EUR 46,97
    Now Foods DMG 125 mg Now Foods DMG 125 mg 100 Κάψουλες
    EUR 8,17
    Life Extension Cognitex with Brain Shield Life Extension Cognitex with Brain Shield 90 Κάψουλες
    EUR 45,45
    Now Foods Brain Elevate Now Foods Brain Elevate Formula 60 χορτοφαγικές κάψουλες
    EUR 11,99
    Vitanica MindBlend Vitanica MindBlend 60 χορτοφαγικές κάψουλες
    EUR 34,50
    Life Extension Optimized Ashwagandha Extract Life Extension Βελτιστοποιημένη Ashwagandha Εκχύλισμα 60 χορτοφαγικές κάψουλες
    EUR 7,58

    Αλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

    Γενικές φόρµουλες για τον Εγκέφαλο Κριτικές

    Κουπόνια και Προσφορές
    Εγγραφή
    eVitamins Ελλάδα, Πνευματικά Δικαιώματα 1999-2018. Όλα τα Δικαιώματα Κατοχυρωμένα.

    Δηλώσεις σχετικά με συγκεκριμένες βιταμίνες, συμπληρώματα, διαδικασίες ή άλλα αντικείμενα που πωλούνται μέσω αυτής της ιστοσελίδας δεν έχουν αξιολογηθεί από την eVitamins ή από τον Οργανισμό Διαχείρισης Τροφίμων και Φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτείων. Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Παρακαλούμε να συμβουλευτείτε πάντα με έναν εξουσιοδοτημένο γιατρό ή το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής, άσκησης ή συμπλήρωμα διατροφής, πριν από τη λήψη οποιασδήποτε βιταμίνης ή φαρμακευτικής αγωγής, ή εαν υποπτεύεστε ότι μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα γείας.

    Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων | Όροι και Προϋποθέσεις