Για 5$ ΕΚΠΤΩΣΗ πάτησε εδώ
★Προσφορές Ημέρας  Υποστήριξη Πελατών: +30 231-118-1104 Δευτέρα - Παρασκευή: 15:00 - 24:00 (ώρα Ελλάδος)   |   Βοήθεια
gr
Ελλάδα
0
 Καλάθι Αγορών
Είδη στο Καλάθι σας Ποσότητα Τιμή
Μερικό Σύνολο: €0.00
€0.00
26 Κριτικές Πελατών:

4.6 out of 5 stars
Tribulus

Now Foods Tribulus 500 mg 45% Εκχύλισμα 100 Κάψουλες




Τιμή: €8.33
 

Escreva um título para sua avaliação.
by Anonymous on 23 October 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
E muito bom para perde massa gorda
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Great product and value for price
by Luiz Gustavo Gerent on 6 April 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
I've already used this supplement before, it was recommended by my doctor and it helped to increase my testosterone levels (followed by blood test). I haven't experienced any collateral effect by using this natural substance.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Marcos Andrey D. on 11 May 2014
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Excellent product. It has a good amount of saponins, that's what matters for good maintenance of testosterone!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Bom
by Emerson Costa Adário on 13 July 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Produto muito bom, aumentou muito a minha disposição para o dia a dia, muita energia para os treinos, aumento de massa magra, muito bom, indico para os que querem experimentar o tribulos da now sports.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

SENSACIONAL
by Wesley Miguel Puga on 11 May 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Não fico sem, um dos melhores suplementos que existe.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Mais disposição no treino
by Ana on 30 January 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Excelente produto! Ajuda muito na disposição na hora do treino! Isso sem contar que a Now Foods é uma das melhores marcas de suplementos, além de ser vegano, ou seja, não utiliza matéria prima animal. O site também é super confiável e a entrega pode ser acompanhada por rastreio. Recomendo!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Muito bom
by Renata Aloíde on 5 December 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Adorei os resultados, recomendo de olhos fechados, pois senti o efeitos positivos
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Otimo produto
by antonio carlos da costa silverio on 4 November 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Produto muito bom e natural. Ganho de força e energia na segunda semana de uso. Otimo para tpc e para pessoas idosas.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Recomendo!
by Babi Domingos on 4 August 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Produto excelente! Ideal para intensificar o ritmo de treinos. Tomei alternando uma/duas cápsulas por dia e senti uma grande diferença na qualidade dos treinos.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Ótimo produto!!!!
by Anonymous on 18 July 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Excelente Produto!!!!! Obtive ótimos resultados.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    




Αλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Tribulus Κριτικές

Κουπόνια και Προσφορές
Εγγραφή
eVitamins Ελλάδα, Πνευματικά Δικαιώματα 1999-2018. Όλα τα Δικαιώματα Κατοχυρωμένα.

Δηλώσεις σχετικά με συγκεκριμένες βιταμίνες, συμπληρώματα, διαδικασίες ή άλλα αντικείμενα που πωλούνται μέσω αυτής της ιστοσελίδας δεν έχουν αξιολογηθεί από την eVitamins ή από τον Οργανισμό Διαχείρισης Τροφίμων και Φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτείων. Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Παρακαλούμε να συμβουλευτείτε πάντα με έναν εξουσιοδοτημένο γιατρό ή το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής, άσκησης ή συμπλήρωμα διατροφής, πριν από τη λήψη οποιασδήποτε βιταμίνης ή φαρμακευτικής αγωγής, ή εαν υποπτεύεστε ότι μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα γείας.

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων | Όροι και Προϋποθέσεις