Υποστήριξη Πελατών: +01-586-731-6101   |   Βοήθεια   |   Για μας
ShareΚοινοποίησε & Κέρδισε 10$
Κέρδισε 10$ αντιγράφοντας και κοινοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα με τον κωδικό ανταμοιβών σου. Περισσότερες Πληροφορίες
Για 5$ ΕΚΠΤΩΣΗ πάτησε εδώ
 Καλάθι Αγορών
Είδη στο Καλάθι σας Ποσότητα Τιμή
Μερικό Σύνολο: EUR 0,00
9 Κριτικές Πελατών:

4.5 out of 5 stars
5 Αστέρια
67%
4 Αστέρια
22%
3 Αστέρια
11%
2 Αστέρια
0%
1 Αστέρι
0%
Logo T-Shirt

eVitamins T-Shirt Μαύρο - 1 τεμ.




Τιμή: EUR 13,12
 

by Marinalva Silva Barros on 11 September 2014
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Linda camisa.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Aristeidis Myrovalis on 19 March 2015
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
This is a nice t-shirt. It doesn't smell, easy to clean and it is comfortable.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Wearing it proudly!
by Tami Qualls on 22 August 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Who isn't proud to wear a shirt with their fave online store on it?!? A few interesting conversations have come up while wearing this shirt. I have been able to share my new love of essential oils and beauty products I've found at eVitamins.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Very beautiful t-shirt
by Epitacio Carneiro on 27 May 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
I liked the T-shirt, I use it to train in the gym.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Very comfortable
by Harley Kensington on 2 September 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
I love my eVitamins t-shirt. I typically wear it at the gym. It is very light weight and very comfortable. It's loose enough to not stick once you start sweating. If you're look for a light weight shirt that keeps you dry I'd buy one of these!
56 people found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Bruno M. on 21 November 2014
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Comfortable and lightweight.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Camisa impressionante
by Danuta Carneiro Raposo Nunes on 3 May 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
ótimo tecido, super confortável!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Super confortavel
by Monica W on 15 September 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Estou usando a minha camiseta da eVitamins para malhar e estou adorando. Ela e super confortavel e super leve. Eu adoro preto e acho que ela e perfeita, so nao a uso nas corridas ao ar livre. Vale a pena comprar!
57 people found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Guilherme Leão on 6 November 2014
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Camisa muito boa para o treino só conta com uma desvantagem o suor que fica na camisa demora para poder secar mas, fora isso é recomendado, com um tecido bem leve e confortável.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    



    Πελάτες που Αναζήτησαν Αυτό το Προϊόν Είδαν Επίσης
    Hickies No Tie Shoelaces - Black Hickies No Tie Shoelaces - Ελαστικά κορδόνια χωρίς δέσιμο Μαύρο χρώμα - 14 Τεμάχια
    EUR 18,17

    Αλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

    Ένδυση Κριτικές

    Κουπόνια και Προσφορές
    Εγγραφή
    eVitamins.com, © Πνευματικά Δικαιώματα 1999-2018. Όλα τα Δικαιώματα Κατοχυρωμένα. eVitamins, LLC

    Δηλώσεις σχετικά με συγκεκριμένες βιταμίνες, συμπληρώματα, διαδικασίες ή άλλα αντικείμενα που πωλούνται μέσω αυτής της ιστοσελίδας δεν έχουν αξιολογηθεί από την eVitamins ή από τον Οργανισμό Διαχείρισης Τροφίμων και Φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτείων. Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Παρακαλούμε να συμβουλευτείτε πάντα με έναν εξουσιοδοτημένο γιατρό ή το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής, άσκησης ή συμπλήρωμα διατροφής, πριν από τη λήψη οποιασδήποτε βιταμίνης ή φαρμακευτικής αγωγής, ή εαν υποπτεύεστε ότι μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα γείας.

    eVitamins, LLC - 6833 Auburn, Utica, MI 48317 USA - 1-888-222-6056


    Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων | Όροι και Προϋποθέσεις