Υποστήριξη Πελατών: +01-586-731-6101   |   Βοήθεια   |   Για μας
ShareΚοινοποίησε & Κέρδισε 10$
Κέρδισε 10$ αντιγράφοντας και κοινοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα με τον κωδικό ανταμοιβών σου. Περισσότερες Πληροφορίες
Για 5$ ΕΚΠΤΩΣΗ πάτησε εδώ
 Καλάθι Αγορών
Είδη στο Καλάθι σας Ποσότητα Τιμή
Μερικό Σύνολο: EUR 0,00
19 Κριτικές Πελατών:

4.9 out of 5 stars
5 Αστέρια
95%
4 Αστέρια
5%
3 Αστέρια
0%
2 Αστέρια
0%
1 Αστέρι
0%
Super Omega EPA

Now Foods Super Omega EPA 240 Κάψουλες




Τιμή: EUR 21,81
 

I am very satisfied.
by Paulo Edson Castro de Sousa on 27 March 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
I am very satisfied. This supplement is essential.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Super effective
by Bhasha Saxena on 10 June 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
It was double strength fish oil since it's not enteric coated it get absorb​ed more. I suffers from ACL injury as soon as I started taking it by knee buckling reduced to great extent, so I know it's working.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Vale a pena!
by José Paulo Cavalcante Figueiredo on 19 November 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Eu gostei realmente dos resultados que tive em um quadro inflamatório crônico que me fazia sofrer com uma série de sintomas, inclusive depressão. Me ajudou a tratar e amenizar a maioria dos sintomas de doenças mentais, melhorando não só minha cognição, mas também minha vida!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Satisfeita
by Nina on 16 April 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Estou me sentindo mais disposta , humor melhorou muito pois estou tomando com Vit d3 da mesma marca e B3 só não fiz exames ainda , mas vou fazer , a cápsula é grande mais muito fácil de engolir pois deslisa facilmente na garganta.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Omega3 de alto padrão!!!
by Rogério Alcârtara de Oliveira on 31 March 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Um Omega3 de alta qualidade, com alta quantidade de EPA E DHA, com esse suplemento consegui aumentar meu HDL e reduzir o LDL e triglicerídeos, tomo 2g no café da manhã, esse Omega 3 da Now é de origem muito boa, matéria prima de qualidade.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Omega 3 de qualidade
by Givanildo on 27 March 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Esse omega 3 da Now food possui uma alta qualidade e tem como custo beneficio seu preço, que é inferior ao de outras marcas, mas com a mesma qualidade. Produto vem em soft gel, o que facilita a ingestão, não tem cheiro forte de peixe, fator importante para evitar que sinta enjoo ao consumir o produto.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Excelente omega!
by Fatima A M Silva on 21 March 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Ja é a segunda vez que compro, mostrei a minha médica e ela amou. E comprou também. Hoje postei no telegram para os membros do grupo. Obrigado a evitamins por nos oferecer suplementos desse porte.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Super Omega EPA
by suterlanio teixeira rocha on 27 October 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Gostei muito desse suplemento, fiz o teste deixando-o por 5 horas no congelador e o softgel não solidificou, sinal da boa qualidade do produto.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Andréa Pires on 30 July 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Ja estou tomando a 2 meses gostei do resultado
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Custo X Benefício
by Junior on 22 June 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Excelente! Tudo de bom! Senti minha memória melhorar! Também ajudou a baixar meu colesterol e diminuir dores nas articulações! Não faz arrotar com "bafo" de peixe!
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    



Πελάτες που Αναζήτησαν Αυτό το Προϊόν Είδαν Επίσης
eVitamins Ultra Omega 3 eVitamins Ultra Omega-3 180 Κάψουλες
EUR 21,00
Proper Nutrition Seacure Proper Nutrition Seacure 180 Κάψουλες
EUR 37,36
Life Extension Super Omega-3 Life Extension Super Omega-3 Μη-εντεροδιαλυτά 60 Κάψουλες
EUR 13,64
Solgar Omega 3 Fish Oil Concentrate Solgar Ωμέγα 3 Ιχθυέλαιο Πυκνό 120 κάψουλες
EUR 11,67
Natrol Omega-3 Fish Oil Natrol Ωμέγα-3 1200 mg 60 Τζελ
EUR 6,97
Nordic Naturals Omega-3 690 mg Nordic Naturals Ωμέγα-3 κάψουλες 60 κάψουλες
EUR 14,32

Αλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Ιχθυέλαιο Κριτικές

Κουπόνια και Προσφορές
Εγγραφή
eVitamins.com, © Πνευματικά Δικαιώματα 1999-2018. Όλα τα Δικαιώματα Κατοχυρωμένα. eVitamins, LLC

Δηλώσεις σχετικά με συγκεκριμένες βιταμίνες, συμπληρώματα, διαδικασίες ή άλλα αντικείμενα που πωλούνται μέσω αυτής της ιστοσελίδας δεν έχουν αξιολογηθεί από την eVitamins ή από τον Οργανισμό Διαχείρισης Τροφίμων και Φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτείων. Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Παρακαλούμε να συμβουλευτείτε πάντα με έναν εξουσιοδοτημένο γιατρό ή το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής, άσκησης ή συμπλήρωμα διατροφής, πριν από τη λήψη οποιασδήποτε βιταμίνης ή φαρμακευτικής αγωγής, ή εαν υποπτεύεστε ότι μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα γείας.

eVitamins, LLC - 6833 Auburn, Utica, MI 48317 USA - 1-888-222-6056


Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων | Όροι και Προϋποθέσεις