Υποστήριξη Πελατών: +01-586-731-6101   |   Βοήθεια   |   Για μας
ShareΚοινοποίησε & Κέρδισε 10$
Κέρδισε 10$ αντιγράφοντας και κοινοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα με τον κωδικό ανταμοιβών σου. Περισσότερες Πληροφορίες
Για 5$ ΕΚΠΤΩΣΗ πάτησε εδώ
 Καλάθι Αγορών
Είδη στο Καλάθι σας Ποσότητα Τιμή
Μερικό Σύνολο: EUR 0,00
10 Κριτικές Πελατών:

4.4 out of 5 stars
5 Αστέρια
70%
4 Αστέρια
20%
3 Αστέρια
0%
2 Αστέρια
0%
1 Αστέρι
10%
Super Enzyme Caps

Now Foods Super Enzymes 90 Κάψουλες




Τιμή: EUR 10,90
 

by David D. on 15 February 2014
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Enzymes are pretty straightforward. We need them to digest and absorb our food properly and if taken on an empty stomach they will clean out your blood. People only have a short supply of enzymes and IMO everyone needs to take these, especially because people eat complex meals. Complex meals, or in other words, meals containing carbs, fats and proteins are hard to digest as protein requires an acidic environment and carbs/oils require an alkaline environment; thus, what ends up happening is the food gets neutralized and most of the nutrients and lost or malabsorbed, not to mention all that mess makes you tired as it takes much energy for your body to try to figure it out. Taking these with your meals will help offset this and if you decide to only eat one type of macronutrient per meal it will still increase absorption.
2 people found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Anonymous on 26 July 2012
I've been using Super Enzymes for 2 years now. It has helped greatly with problems I used to have with cramping, bloating, and frequent diarrhea after meals. I take them everyday and am no longer afraid to go out after eating and am free to eat many foods I stayed away from before.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Kenneth Pulverenti on 2 April 2012
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Any type of enzyme with ox bile in it is good, and this one is no exception.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Essencial para sua digestão !
by Washington Jeronimo Rodrigues de Souza on 5 May 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
O melhor suplemento para sua digestão,melhorou minha digestão,auxiliando o suco gástrico junto com as enzimas digestivas, um suplemento completo para sua digestão !
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Ótimo!
by Camila Oliveira on 2 March 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Super aprovado! Recomendo
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Super Enzyme Caps
by raphael guedes barbutti on 9 March 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Valor acessível e uma das melhores enzimas que ja utilizei.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Enzimas
by Vicente on 21 August 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Melhorei da azia, boas enzimas.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by tiago santos on 23 June 2015
Muito bom, tenho gastrite e esofagite e minha médica gastro havia receitado um bem fraquinho aqui no brasil, tomei e não vi resultados, perguntei a ela sobre este e ela aprovou a troca! Minha azia depois do almoço sumiu, eu tinha também muito pigarro devido a esofagite de refluxo e este desapareceu, adorei! O uso de antiácidos caiu de diário para muito eventual!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

No la volveré a comprar
by LUIS CORONADO on 3 April 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Horrible sabor, tableta muy grande y difícil de tragar, además se pone pegajosa.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    



    Πελάτες που Αναζήτησαν Αυτό το Προϊόν Είδαν Επίσης
    Now Foods Betaine HCl Now Foods Βεταϊνη HCl 120 Κάψουλες
    EUR 10,90
    American Biologics Ultra Infla-Zyme Forte American Biologics Ultra πληθωρισμού-προζύμι Forte 90 Ταμπλέτες
    EUR 20,97
    Swisse Co-Enzyme Q10 150 mg
    EUR 25,24
    Doctor's Best Serrapeptase Doctor's Best Serrapeptase - Σερραπεπτάση - 90 χορτοφαγικές κάψουλες
    EUR 19,76
    Now Foods Optimal Digestive System Now Foods Optimal Digestive System 90 Φυτικές κάψουλες
    EUR 10,90
    Now Foods Plant Enzymes Now Foods Φυτικά ένζυμα 120 χορτοφαγικές κάψουλες
    EUR 9,81

    Αλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

    Ένζυμα Κριτικές

    Κουπόνια και Προσφορές
    Εγγραφή
    eVitamins.com, © Πνευματικά Δικαιώματα 1999-2018. Όλα τα Δικαιώματα Κατοχυρωμένα. eVitamins, LLC

    Δηλώσεις σχετικά με συγκεκριμένες βιταμίνες, συμπληρώματα, διαδικασίες ή άλλα αντικείμενα που πωλούνται μέσω αυτής της ιστοσελίδας δεν έχουν αξιολογηθεί από την eVitamins ή από τον Οργανισμό Διαχείρισης Τροφίμων και Φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτείων. Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Παρακαλούμε να συμβουλευτείτε πάντα με έναν εξουσιοδοτημένο γιατρό ή το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής, άσκησης ή συμπλήρωμα διατροφής, πριν από τη λήψη οποιασδήποτε βιταμίνης ή φαρμακευτικής αγωγής, ή εαν υποπτεύεστε ότι μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα γείας.

    eVitamins, LLC - 6833 Auburn, Utica, MI 48317 USA - 1-888-222-6056


    Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων | Όροι και Προϋποθέσεις