Για 5$ ΕΚΠΤΩΣΗ πάτησε εδώ
★Προσφορές Ημέρας  Υποστήριξη Πελατών: +30 231-118-1104 Δευτέρα - Παρασκευή: 15:00 - 24:00 (ώρα Ελλάδος)   |   Βοήθεια
gr
Ελλάδα
0
 Καλάθι Αγορών
Είδη στο Καλάθι σας Ποσότητα Τιμή
Μερικό Σύνολο: EUR 0,00
EUR 0,00
15 Κριτικές Πελατών:
Saw Palmetto Berry 550 mg

Now Foods Saw Palmetto Berry 500 mg 100 Κάψουλες




Τιμή: EUR 6,53
 

Saw Palmetto berry
by BruceT on 5 April 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
After 2 weeks taken twice a day. It doesn't appear to have done anything for me. My hair still fall out and night time pee. Maybe needs more time to show results!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

saw palmetto berries
by Neto on 4 July 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
I'm having great results!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Fran on 29 November 2015
I go to the toilet less often with this. It is not yet one week after I start to take this so that I am very satisfied with this product. I will continue taking this. Thank you.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Aaron Irani on 9 December 2015
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
I have been taking saw palmetto from a long time now and I am primary using it as a safe and reliable treatment for the prevention of hair loss. Being a natural product there are no side effects and this dosage is perfect for use in the long term. I chose this particular brand as it is made from the saw palmetto berry and not just an extract as is the case in other brands.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Exelente produto
by Thiago Cláudio Monteiro e Silva on 29 June 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Ótimo produto Saw Palmetto Berries 500 mg da empresa NOW , é um produto de ótima qualidade , muito potente e muito eficiente , recomendo a todos , vale muito a pena , logo apos 3 semanas já comecei a sentir as diferença o preço e o custo beneficio é muito vantajo se comparado a produtos compro no brasil .
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Alternativa à Finasterida
by André on 28 March 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Alguns amigos meus comentaram comigo sobre os efeitos positivos da ação da planta Saw Palmetto (Ou Palmeira Anã) no tratamento de pessoas com problemas de calvice causada por fatores genéticos, a alopecia androgenética. Depois de ler bastante sobre o assunto, me pareceu que poderia ser uma alternativa válida, com uma ação semelhante à ação do medicamento Finasterida, porém sem os possíveis efeitos colaterais que são reportados por parte de usuários desta droga, relacionados a funções sexuais e de libido. Eu mesmo, cheguei a tomar a Finasterida e sentir tais efeitos colaterais. Tomei Saw Palmetto por aproximadamente 3 meses, mas infelizmente não pude perceber efeitos nesse sentido que me fizessem achar que para mim valeu a pena. Apesar disso, muitas pessoas garantem que tiverem seus objetivos alcançados e seguem tomando Saw Palmetto (Já que uma vez que se inicia, deve-se tomar de maneira ininterrupta para que seus efeitos permaneçam). Pessoalmente, acredito que o efeito varia de pessoa para pessoa.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Ótimo produto!
by Keise de Lima on 6 June 2017
ELE É ÓTIMO
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Saw palmetto berry 550 mg
by neto on 15 July 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Great product!, I'm having great results!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Filipe Carvalho Pires on 14 March 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Não vi resultados visíveis. Creio que o mesmo possa se adequar a um determinado grupo de indivíduos, porém para mim não trouxe resultados.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Действует при высоких дозах
by timur bogdanenko on 21 August 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Средство действует в высоких дозировках. У меня уменьшилось выпадение волосы, немного увеличивается либидо. Положительного действия на простату как-то не ощутил.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    



    Πελάτες που Αναζήτησαν Αυτό το Προϊόν Είδαν Επίσης
    Nature's Way Saw Palmetto Berries Nature's Way Saw Palmetto Μούρα Κάψουλες 100 Κάψουλες
    EUR 9,18
    Now Foods Saw Palmetto Extract 320 mg Now Foods Εγχύλισμα Saw Palmetto 320 mg 90 Χορτοφαγικές Κάψουλες
    EUR 14,17
    Nature's Life Saw Palmetto 580 mg Nature's Life Saw Palmetto 500 mg 100 Κάψουλες
    EUR 6,96
    Now Foods Saw Palmetto Double Strength 160 mg Now Foods Saw Palmetto Double Strength 160 mg 60 κάψουλες
    EUR 5,99
    Thompson Saw Palmetto 160 mg Thompson Saw Palmetto 160 mg 60 κάψουλες
    EUR 9,67
    Theralogix Prostate SR Theralogix Prostate SR - 180 Κάψουλες
    EUR 50,50

    Αλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

    Saw Palmetto Κριτικές

    Κουπόνια και Προσφορές
    Εγγραφή
    eVitamins Ελλάδα, Πνευματικά Δικαιώματα 1999-2018. Όλα τα Δικαιώματα Κατοχυρωμένα.

    Δηλώσεις σχετικά με συγκεκριμένες βιταμίνες, συμπληρώματα, διαδικασίες ή άλλα αντικείμενα που πωλούνται μέσω αυτής της ιστοσελίδας δεν έχουν αξιολογηθεί από την eVitamins ή από τον Οργανισμό Διαχείρισης Τροφίμων και Φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτείων. Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Παρακαλούμε να συμβουλευτείτε πάντα με έναν εξουσιοδοτημένο γιατρό ή το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής, άσκησης ή συμπλήρωμα διατροφής, πριν από τη λήψη οποιασδήποτε βιταμίνης ή φαρμακευτικής αγωγής, ή εαν υποπτεύεστε ότι μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα γείας.

    Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων | Όροι και Προϋποθέσεις