Για 5$ ΕΚΠΤΩΣΗ πάτησε εδώ
★Προσφορές Ημέρας  Υποστήριξη Πελατών: +30 231-118-1104 Δευτέρα - Παρασκευή: 15:00 - 24:00 (ώρα Ελλάδος)   |   Βοήθεια
gr
Ελλάδα
0
 Καλάθι Αγορών
Είδη στο Καλάθι σας Ποσότητα Τιμή
Μερικό Σύνολο: €0.00
€0.00
12 Κριτικές Πελατών:

5 out of 5 stars
5 Αστέρια
100%
4 Αστέρια
0%
3 Αστέρια
0%
2 Αστέρια
0%
1 Αστέρι
0%
RAW Probiotics Ultimate Care

Garden of Life RAW Προβιοτικά Ultimate Care 30 Χορτοφαγικές Κάψουλες




Τιμή: €39.64
 

Great Product!
by Jacob on 29 December 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Awesome Product!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Excellent!!
by RS on 17 August 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Fantastic product & very effective...
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Exceptional!!
by Radhika Sharma on 9 July 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Exceptional!! , This is an amazing probiotic!! I noticed an immediate improvement in my digestive system especially when compared to other probiotics.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Amazing product!!
by Chitra V on 9 July 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Amazing product!!, Excellent excellent probiotic. Immediate results & no bloating or nausea.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

The Best...
by C V on 9 July 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
The Best..., NEVER HAD A PROBIOTIC THAT IS SO EFFECTIVE!!! I am extremely happy with this product...
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Fantastic product!
by Chitra V on 1 July 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
The best probiotic I have ever had!! Gave it to my mom too. We both noticed a remarkable difference in our digestive systems!! This probiotic gets rid of the horrible white coating on the tongue, soothes stomach ulcers, regulates bowel movements, reduces acidity & has an overall healing effect!! Excellent product!
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Ilan Oron on 5 June 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Great product! I take it on a regular basis.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Petra C. on 17 May 2013
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
I chose RAW Probiotics Ultimate Care after years of being treated with azythromycin for sinus infections. I wanted to rehabilitate my gut and definitely noticed less bloating and more digestive comfort with this product.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

O melhor de todos!!!
by Felipe on 6 March 2018
Eu já testei uma dezena de marcas e versões diferentes de probióticos e afirmo em letras maiúsculas: ESTA É A MELHOR DE TODAS! Consiste numa versão TURBINADA, pois são 100 bilhões de micro organismos por cápsula numa variedade de mais de 34 espécies diferentes! Realmente muito forte, completa e eficaz! Sugiro até que, quem nunca tomou suplementes deste tipo, inicie por alguma versão mais leve, pois esta realmente é bem mais potente e indicada para casos mais severos de prisão de ventre, cólicas intestinais ou problemas relacionados ao mal funcionamento do estômago/intestinos. As cápsulas são pequenas e fáceis de serem ingeridas com alguns goles de líquido. Ingiro apenas uma por dia, juntamente com minha primeira refeição matinal. Pude comprovar os primeiros resultados positivos já na primeira semana de uso: intestino regulado, maior sensação de leveza e uma melhora no humor considerável. Este suplemento é sensacional! O melhor de todos que já pude testar. Não fico sem! Cinco estrelas!!!
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Osvaldo Batista Ferreira on 17 June 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Produto de qualidade diferenciada, elevou minha condição a um nível que nunca havia sido alcançado com produtos nacionais similares.
2 people found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    




    Αλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

    Προβιοτικά Κριτικές

    Κουπόνια και Προσφορές
    Εγγραφή
    eVitamins Ελλάδα, Πνευματικά Δικαιώματα 1999-2018. Όλα τα Δικαιώματα Κατοχυρωμένα.

    Δηλώσεις σχετικά με συγκεκριμένες βιταμίνες, συμπληρώματα, διαδικασίες ή άλλα αντικείμενα που πωλούνται μέσω αυτής της ιστοσελίδας δεν έχουν αξιολογηθεί από την eVitamins ή από τον Οργανισμό Διαχείρισης Τροφίμων και Φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτείων. Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Παρακαλούμε να συμβουλευτείτε πάντα με έναν εξουσιοδοτημένο γιατρό ή το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής, άσκησης ή συμπλήρωμα διατροφής, πριν από τη λήψη οποιασδήποτε βιταμίνης ή φαρμακευτικής αγωγής, ή εαν υποπτεύεστε ότι μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα γείας.

    Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων | Όροι και Προϋποθέσεις