Για 5$ ΕΚΠΤΩΣΗ πάτησε εδώ
★Προσφορές Ημέρας  Υποστήριξη Πελατών: +30 231-118-1104 Δευτέρα - Παρασκευή: 15:00 - 24:00 (ώρα Ελλάδος)   |   Βοήθεια
gr
Ελλάδα
0
 Καλάθι Αγορών
Είδη στο Καλάθι σας Ποσότητα Τιμή
Μερικό Σύνολο: EUR 0,00
EUR 0,00
13 Κριτικές Πελατών:

4.6 out of 5 stars
5 Αστέρια
69%
4 Αστέρια
31%
3 Αστέρια
0%
2 Αστέρια
0%
1 Αστέρι
0%
Probiotic-10

Now Foods Probiotic-10 25 Billion 50 Veg Κάψουλες




Τιμή: EUR 16,35
 

Best product to help improve digestion
by Kusum on 18 February 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
I was suffering from irregular bowel movement and since I started taking this product in between meals it has improved my digestion and I do not feel bloated anymore.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Effective!!!
by sheetal dhillon on 25 February 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
It is an effective probiotic. I liked it.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Great probiotic!
by Solange Santolin on 24 June 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
This is the best probiotic I have taken so far. It's a great cost-benefit, and it has 10 main probiotic strains in its composition. It takes only one capsule per day, and I can guarantee it really increaded my immunity. My nutricionist explained to me that a good probiotc needs at least 10 billion CFU to be effective, and this one has 25 billion. Now is a very trustworthy supplement brand, I strongly recommend it.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Produto de excelente qualidade e efetividade
by Ricardo on 3 December 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Produto com resultado extremamente efetivo. Ótimas quantidades e qualidades das cepas probióticas entregues nessa embalagem do produto. Levando-se em consideração a procedência da marca Now Foods e o excelente serviço de entrega e preços oferecidos pela e-Vitamins tornam a relação custo/benefício de aquisição desse produto uma excelente e imperdível escolha. Se você tentar fazer essa mesma formulação em farmácias de manipulação, você perceberá bem a diferença no bolso ;). Como dica e sugestão para manter o frescor e potência do produto, há uma indicação na embalagem do produto que recomenda que o mesmo seja refrigerado após ter sido aberto.
3 people found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Grande produto
by Daniel Peregrino de Brito on 30 May 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Ótimo produto, regula o funcionamento intestinal com as suas inúmeras bactérias do bem.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

O melhor que já tomei
by Paulo Afonso Lourenço Simas on 11 September 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Este probiotic-10 é excelente para a flora intestinal.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Iogurte
by Vicente on 21 August 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Bom para fazer iogurte.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

excellent
by nilson hehn on 4 August 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
excellent, excellent
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Fantastic
by XIE YING on 10 July 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Fantastic, It's quite good and easy to buy oversea products. Fantastic!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    



    Πελάτες που Αναζήτησαν Αυτό το Προϊόν Είδαν Επίσης
    Nutrition Now PB 8 Acidophilus Nutrition Now PB 8 Acidophilus 60 Κάψουλες
    EUR 9,01
    Garden of Life RAW Probiotics Ultimate Care Garden of Life RAW Προβιοτικά Ultimate Care 30 Χορτοφαγικές Κάψουλες
    EUR 38,87
    Garden of Life Dr. Formulated Probiotics Once Daily Women's Garden of Life Dr. Formulated Probiotics Once Daily Women's - 30 χορτοφαγικές κάψουλες
    EUR 29,68
    Garden of Life RAW Probiotics Women Garden of Life RAW Προβιοτικά Γυναικών 90 Χορτοφαγικές Κάψουλες
    EUR 38,87
    Garden of Life RAW Probiotics Vaginal Care Garden of Life RAW Προβιοτικά Κολπική Care 30 χορτοφαγικές κάψουλες
    EUR 31,10
    Metagenics UltraFlora Balance Metagenics UltraFlora Balance - 60 Κάψουλες
    EUR 38,63

    Αλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

    Προβιοτικά Κριτικές

    Κουπόνια και Προσφορές
    Εγγραφή
    eVitamins Ελλάδα, Πνευματικά Δικαιώματα 1999-2018. Όλα τα Δικαιώματα Κατοχυρωμένα.

    Δηλώσεις σχετικά με συγκεκριμένες βιταμίνες, συμπληρώματα, διαδικασίες ή άλλα αντικείμενα που πωλούνται μέσω αυτής της ιστοσελίδας δεν έχουν αξιολογηθεί από την eVitamins ή από τον Οργανισμό Διαχείρισης Τροφίμων και Φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτείων. Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Παρακαλούμε να συμβουλευτείτε πάντα με έναν εξουσιοδοτημένο γιατρό ή το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής, άσκησης ή συμπλήρωμα διατροφής, πριν από τη λήψη οποιασδήποτε βιταμίνης ή φαρμακευτικής αγωγής, ή εαν υποπτεύεστε ότι μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα γείας.

    Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων | Όροι και Προϋποθέσεις