Υποστήριξη Πελατών: +01-586-731-6101   |   Βοήθεια   |   Για μας
ShareΚοινοποίησε & Κέρδισε 10$
Κέρδισε 10$ αντιγράφοντας και κοινοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα με τον κωδικό ανταμοιβών σου. Περισσότερες Πληροφορίες
Για 5$ ΕΚΠΤΩΣΗ πάτησε εδώ
 Καλάθι Αγορών
Είδη στο Καλάθι σας Ποσότητα Τιμή
Μερικό Σύνολο: EUR 0,00
10 Κριτικές Πελατών:

4.8 out of 5 stars
5 Αστέρια
80%
4 Αστέρια
20%
3 Αστέρια
0%
2 Αστέρια
0%
1 Αστέρι
0%
Probiotic-10

Now Foods Probiotic-10 25 Billion 50 Veg Κάψουλες




Τιμή: EUR 16,35
 

Best product to help improve digestion
by Kusum on 18 February 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
I was suffering from irregular bowel movement and since I started taking this product in between meals it has improved my digestion and I do not feel bloated anymore.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Effective!!!
by sheetal dhillon on 25 February 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
It is an effective probiotic. I liked it.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Microbiota intestinal
by Rene de Lima Barboza on 14 December 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Exelente suplemento para a recomposiçao da flora intestinal. Tomo ele 2 vezes por ano.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Great probiotic!
by Solange Santolin on 24 June 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
This is the best probiotic I have taken so far. It's a great cost-benefit, and it has 10 main probiotic strains in its composition. It takes only one capsule per day, and I can guarantee it really increaded my immunity. My nutricionist explained to me that a good probiotc needs at least 10 billion CFU to be effective, and this one has 25 billion. Now is a very trustworthy supplement brand, I strongly recommend it.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Produto de excelente qualidade e efetividade
by Ricardo on 3 December 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Produto com resultado extremamente efetivo. Ótimas quantidades e qualidades das cepas probióticas entregues nessa embalagem do produto. Levando-se em consideração a procedência da marca Now Foods e o excelente serviço de entrega e preços oferecidos pela e-Vitamins tornam a relação custo/benefício de aquisição desse produto uma excelente e imperdível escolha. Se você tentar fazer essa mesma formulação em farmácias de manipulação, você perceberá bem a diferença no bolso ;). Como dica e sugestão para manter o frescor e potência do produto, há uma indicação na embalagem do produto que recomenda que o mesmo seja refrigerado após ter sido aberto.
3 people found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Grande produto
by Daniel Peregrino de Brito on 30 May 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Ótimo produto, regula o funcionamento intestinal com as suas inúmeras bactérias do bem.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

O melhor que já tomei
by Paulo Afonso Lourenço Simas on 11 September 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Este probiotic-10 é excelente para a flora intestinal.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Iogurte
by Vicente on 21 August 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Bom para fazer iogurte.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

excellent
by nilson hehn on 4 August 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
excellent, excellent
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Fantastic
by XIE YING on 10 July 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Fantastic, It's quite good and easy to buy oversea products. Fantastic!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    



    Πελάτες που Αναζήτησαν Αυτό το Προϊόν Είδαν Επίσης
    Nutrition Now PB 8 Vegetarian Formula Nutrition Now PB 8 Pro-Βιοτικό Acidophilus 60 χορτοφαγικές κάψουλες
    EUR 9,01
    Nutrition Now PB 8 Acidophilus Nutrition Now PB 8 Acidophilus 60 Κάψουλες
    EUR 9,01
    Garden of Life RAW Probiotics Ultimate Care Garden of Life RAW Προβιοτικά Ultimate Care 30 Χορτοφαγικές Κάψουλες
    EUR 38,87
    Garden of Life Primal Defense Garden of Life Primal Defense Φόρμουλα Προβιοτικών 45 Χορτοφαγικές κάψουλες
    EUR 20,23
    Enzymatic Therapy Probiotic Pearls Acidophilus Enzymatic Therapy Acidophilus Pearls 30 Pearls
    EUR 12,15
    Garden of Life Dr. Formulated Probiotics Once Daily Women's Garden of Life Dr. Formulated Probiotics Once Daily Women's - 30 χορτοφαγικές κάψουλες
    EUR 29,68

    Αλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

    Προβιοτικά Κριτικές

    Κουπόνια και Προσφορές
    Εγγραφή
    eVitamins.com, © Πνευματικά Δικαιώματα 1999-2018. Όλα τα Δικαιώματα Κατοχυρωμένα. eVitamins, LLC

    Δηλώσεις σχετικά με συγκεκριμένες βιταμίνες, συμπληρώματα, διαδικασίες ή άλλα αντικείμενα που πωλούνται μέσω αυτής της ιστοσελίδας δεν έχουν αξιολογηθεί από την eVitamins ή από τον Οργανισμό Διαχείρισης Τροφίμων και Φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτείων. Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Παρακαλούμε να συμβουλευτείτε πάντα με έναν εξουσιοδοτημένο γιατρό ή το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής, άσκησης ή συμπλήρωμα διατροφής, πριν από τη λήψη οποιασδήποτε βιταμίνης ή φαρμακευτικής αγωγής, ή εαν υποπτεύεστε ότι μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα γείας.

    eVitamins, LLC - 6833 Auburn, Utica, MI 48317 USA - 1-888-222-6056


    Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων | Όροι και Προϋποθέσεις