Υποστήριξη Πελατών: +01-586-731-6101   |   Βοήθεια   |   Για μας
ShareΚοινοποίησε & Κέρδισε 10$
Κέρδισε 10$ αντιγράφοντας και κοινοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα με τον κωδικό ανταμοιβών σου. Περισσότερες Πληροφορίες
Για 5$ ΕΚΠΤΩΣΗ πάτησε εδώ
 Καλάθι Αγορών
Είδη στο Καλάθι σας Ποσότητα Τιμή
Μερικό Σύνολο: EUR 0,00
26 Κριτικές Πελατών:

4.9 out of 5 stars
5 Αστέρια
92%
4 Αστέρια
8%
3 Αστέρια
0%
2 Αστέρια
0%
1 Αστέρι
0%
Probiotic-10

Now Foods Probiotic-10 - 25 Billion Προβιοτικό 100 Φυτικές κάψουλες




Τιμή: EUR 27,26
 

Produto excelente, funcional e recomendável!!!
by MARCOS EDUARDO DE LIMA CANCIO on 19 August 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Produto realmente excelente, regularizou a minha flora e o meu trânsito intestinal, prisão de ventre, nunca mais; sinto o meu intestino trabalhar e melhorou muito a minha digestão.Vou fazer uso contínuo, não posso mais ficar sem ele. Os benefícios são incríveis!
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Muito bom!
by Viviane Cristine Ferreira Magalhães on 29 September 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Uso para controle da candidíase. E ainda melhorou o funcionamento do intestino e a imunidade. Hoje tenho certeza de que está tudo relacionado. Poucos lactobacilos fizeram tanto pela minha saúde como este. Excelente!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Ótima quantidade de probióticos
by Rodrigo Romanus on 2 September 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Recomendado pelo médico do nosso filho, fazemos uso junto ao iogurte que ele toma, now foods é uma marca que respeita seus clientes com produtos de excelência sem explorar no preço, gostamos muito de todos os produtos.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Nota 10
by Renato Antunes dos Santos on 9 August 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Excelente composto, venho tomando por três meses e o resultado é um melhor funcionamento do meu intestino, alem de melhorar minhas taxas de colesterol. Recomendo a todos que puderem adquirir.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Probiótico e saúde
by JOELSON RODRIGUES DA SILVA on 18 July 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Ótimo produto, da um bom resultado na saúde intestinal e tem uma boa qualidade.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Intestino regulado
by Ana cristina montezano fava mourao on 28 June 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Custo beneficio; mudança radical no meu dia a dia
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Fantástico
by Natalia Raijche Silva on 25 April 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Melhor probiótico que já utilizei. Prefiro utiliza-lo com o estomago vazio ao acordar. Tenho Síndrome do Intestino Irritavel e tomando ele, tudo fica sob controle. Já testei muitos probioticos antes, mas realmente nada se compara a ele. Recomendo para todos.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

O melhor Probiótico que já tomei!!!
by Rogério Alcârtara de Oliveira on 29 March 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Esse suplemento proporcionou à minha flora intestinal uma saúde sem igual, problemas como gases, má digestão foram solucionados, meu trânsito intestinal está 100%, tenho síndrome de intestino irritável, mas esse suplemento com 10 tipos de probióticos regulou de forma eficiente meus problemas.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

ótimo!!
by Natalia Martinez de mello andrade on 15 March 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Produto muito bom e realmente ajuda no funcionamento do intestino.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Super recomendável
by JOSELINE SILVANA MICHELETO on 3 November 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Ótimo para o bom funcionamento do intestino. Ideal para os quadros de diarréia aguda ou constipação intestinal crônica pois regula o funcionamento do intestino. Recomendado em todas as idades. Um boom de bactérias benéficas.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    



Πελάτες που Αναζήτησαν Αυτό το Προϊόν Είδαν Επίσης
Nutrition Now PB 8 Vegetarian Formula Nutrition Now PB 8 Pro-Βιοτικό Acidophilus 60 χορτοφαγικές κάψουλες
EUR 9,01
Nutrition Now PB 8 Acidophilus Nutrition Now PB 8 Acidophilus 60 Κάψουλες
EUR 9,01
Garden of Life RAW Probiotics Ultimate Care Garden of Life RAW Προβιοτικά Ultimate Care 30 Χορτοφαγικές Κάψουλες
EUR 38,87
Now Foods Probiotic-10 Now Foods Probiotic-10 25 Billion 50 Veg Κάψουλες
EUR 16,35
Enzymatic Therapy Probiotic Pearls Acidophilus Enzymatic Therapy Acidophilus Pearls 30 Pearls
EUR 12,15
Garden of Life Dr. Formulated Probiotics Once Daily Women's Garden of Life Dr. Formulated Probiotics Once Daily Women's - 30 χορτοφαγικές κάψουλες
EUR 29,68

Αλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Προβιοτικά Κριτικές

Κουπόνια και Προσφορές
Εγγραφή
eVitamins.com, © Πνευματικά Δικαιώματα 1999-2018. Όλα τα Δικαιώματα Κατοχυρωμένα. eVitamins, LLC

Δηλώσεις σχετικά με συγκεκριμένες βιταμίνες, συμπληρώματα, διαδικασίες ή άλλα αντικείμενα που πωλούνται μέσω αυτής της ιστοσελίδας δεν έχουν αξιολογηθεί από την eVitamins ή από τον Οργανισμό Διαχείρισης Τροφίμων και Φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτείων. Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Παρακαλούμε να συμβουλευτείτε πάντα με έναν εξουσιοδοτημένο γιατρό ή το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής, άσκησης ή συμπλήρωμα διατροφής, πριν από τη λήψη οποιασδήποτε βιταμίνης ή φαρμακευτικής αγωγής, ή εαν υποπτεύεστε ότι μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα γείας.

eVitamins, LLC - 6833 Auburn, Utica, MI 48317 USA - 1-888-222-6056


Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων | Όροι και Προϋποθέσεις