Για 5$ ΕΚΠΤΩΣΗ πάτησε εδώ
★Προσφορές Ημέρας  Υποστήριξη Πελατών: +30 231-118-1104 Δευτέρα - Παρασκευή: 15:00 - 24:00 (ώρα Ελλάδος)   |   Βοήθεια
gr
Ελλάδα
0
 Καλάθι Αγορών
Είδη στο Καλάθι σας Ποσότητα Τιμή
Μερικό Σύνολο: EUR 0,00
EUR 0,00
15 Κριτικές Πελατών:

4.8 out of 5 stars
5 Αστέρια
87%
4 Αστέρια
13%
3 Αστέρια
0%
2 Αστέρια
0%
1 Αστέρι
0%
PB 8 Acidophilus

Nutrition Now PB 8 Acidophilus 60 Κάψουλες




Τιμή: EUR 10,62
 

by Louise M. on 2 April 2013
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
PB 8 Acidophilus is a great product. eVitamins' price is much lower than our local health food store.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Robin Shaw on 11 November 2012
I love PB 8™ Acidophilus! I have suffered for years with vaginal yeast infections, and even worse, an almost constant perineal irritation and general discomfort (like sitting in too-tight jeans for too long and being chafed). This product has eliminated this problem! Like a breath of fresh air!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Anonymous on 4 July 2012
PB 8 is a great product for pets also!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Sarah Schaible on 4 April 2012
I been taking PB8 for my digestive system for about 6 months. I feel wonderful. I also have the h polori bacteria, and dont have any ulcers. The PB8 is keeping my digestive system healthy.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Produto excelente.
by Glaison Guerrero on 11 May 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Excelente produto! Fortalece o sistema imunológico e a absorção de nutrientes e vitaminas, principalmente as do complexo B. Não tem gosto nem tem cheiro. Percebe-se os beneficios em poucos dias. Excelente pra quem busca saúde a partir de novas ênfases terapêuticas complementares a medicina tradicional. Melhor ainda no evitamins, que foi entregue bem rápido no Brasil e sem a cobrança de impostos. Recomendo.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Melhor Probiotico !!!
by Roberto A Meirelles on 8 May 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Melhor probiotico existente !!! Eu consumo sempre e indico a todos os meus clientes e amigos !!!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

PB8 Usei e recomendo.
by Francis Renato Stefanes. on 11 April 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Extraordinário. Ajudou muito. Meu intestino esta funcionando todos os dias. Conheci PB8 por indicação. Experimentei, gostei. Use e comprove.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

PB8 é Excelente!!!
by Mike S. on 1 March 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Este probiótico é muito bom para repor a flora intestinal. Tomo 1 vez por dia após as refeições. A minha digestão melhorou bastante. Este probiótico é completo, tem as principais bactérias boas. Não posso ficar sem. Após tomar muito antibiótico, comecei a toma-lo diariamente para melhorar a saúde intestinal. Tive excelente resultado.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Maravilhoso amo!!!
by Severino Francisco Bezerra on 23 January 2018
Maravilhoso probióticos, essencial para a restauração e regularização da flora intestinal. Aumentou muito a minha imunidade evitando infecções e resfriados. Desde que conheci esse produto não fico sem ele. Todos da minha família usam e aprovam. Evitamins excelente loja, entrega rápida para o brasil e sem taxas. obrigado.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Excelente suplemento probiótico
by Maria das Graças Araujo Bezerra on 9 October 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
PB8 Excelente suplemento probiótico, Eu já utilizo o suplemento PB8 a quase um ano e tenho notado o bem que esse produto faz ao nosso organismo. Regula perfeitamente o intestino, aumenta a nossa imunidade, desde que comecei a utiliza-lo não tenho mais infecções na garganta, gripes. etc. evita dores no estomago, ajuda na digestão, inclusive de derivados de leite, PB8 é um produto maravilhoso que eu só tenho coisas boas a dizer sobre ele. Excelente custo beneficio. Um produto que não encontro no Brasil, Obrigado evitamins produto perfeito com ótimo preço e entrega rápida com rastreamento total. E não fui taxada em minhas compras neste site, e já compro a bastante tempo. Recomendado 100%. Obrigado evitamins pelo excelente trabalho.
1 person found this review helpful.

Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    



Πελάτες που Αναζήτησαν Αυτό το Προϊόν Είδαν Επίσης
Garden of Life RAW Probiotics Ultimate Care Garden of Life RAW Προβιοτικά Ultimate Care 30 Χορτοφαγικές Κάψουλες
EUR 38,87
Garden of Life Dr. Formulated Probiotics Once Daily Women's Garden of Life Dr. Formulated Probiotics Once Daily Women's - 30 χορτοφαγικές κάψουλες
EUR 29,68
Garden of Life RAW Probiotics Women Garden of Life RAW Προβιοτικά Γυναικών 90 Χορτοφαγικές Κάψουλες
EUR 38,87
Garden of Life RAW Probiotics Vaginal Care Garden of Life RAW Προβιοτικά Κολπική Care 30 χορτοφαγικές κάψουλες
EUR 31,10
Metagenics UltraFlora Balance Metagenics UltraFlora Balance - 60 Κάψουλες
EUR 38,63

Αλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Προβιοτικά Κριτικές

Κουπόνια και Προσφορές
Εγγραφή
eVitamins Ελλάδα, Πνευματικά Δικαιώματα 1999-2018. Όλα τα Δικαιώματα Κατοχυρωμένα.

Δηλώσεις σχετικά με συγκεκριμένες βιταμίνες, συμπληρώματα, διαδικασίες ή άλλα αντικείμενα που πωλούνται μέσω αυτής της ιστοσελίδας δεν έχουν αξιολογηθεί από την eVitamins ή από τον Οργανισμό Διαχείρισης Τροφίμων και Φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτείων. Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Παρακαλούμε να συμβουλευτείτε πάντα με έναν εξουσιοδοτημένο γιατρό ή το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής, άσκησης ή συμπλήρωμα διατροφής, πριν από τη λήψη οποιασδήποτε βιταμίνης ή φαρμακευτικής αγωγής, ή εαν υποπτεύεστε ότι μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα γείας.

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων | Όροι και Προϋποθέσεις