Για 5$ ΕΚΠΤΩΣΗ πάτησε εδώ
★Προσφορές Ημέρας  Υποστήριξη Πελατών: +30 231-118-1104 Δευτέρα - Παρασκευή: 15:00 - 24:00 (ώρα Ελλάδος)   |   Βοήθεια
gr
Ελλάδα
0
 Καλάθι Αγορών
Είδη στο Καλάθι σας Ποσότητα Τιμή
Μερικό Σύνολο: EUR 0,00
EUR 0,00
20 Κριτικές Πελατών:

4.6 out of 5 stars
5 Αστέρια
70%
4 Αστέρια
25%
3 Αστέρια
5%
2 Αστέρια
0%
1 Αστέρι
0%
Apple Cider Vinegar

Bragg Βιολογικό Μηλόξυδο 473 ml




Τιμή: EUR 4,55
 

by Safia DJAMA on 29 March 2015
Best organic vinegar. Good taste and no problem to stock.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Τέλειο!
by Christina Kokkinakou on 4 November 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Aπο τα καλύτερα μηλόξυδα που έχω δοκιμάσει. Η ποσότητα είναι πολύ ικανοποιητική, τέλεια έντονη γεύση και γι' αυτο δε χρειάζεται να χρησιμοποιείτε πολύ!
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Amazing taste
by Athena Kapsaski on 28 August 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Amazing taste, so healthy for my salad dressing!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

It's perfect for weight loss!
by Alesia Shumpert on 10 April 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Despite the acrid taste, ACV is amazing for weight loss! Soon as I received my package, I had to test this out. Within the first few hours of trying this and weighing myself I'd lost a pound of water weight! I know if i continue to use this 2-3 a day out of the week my results will be even greater!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Love it
by Keryl on 12 March 2017
Helps with appetite and I use to cook with.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Amazing!
by Harley Kensington on 9 September 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
I use this Organic Apple Cider Vinegar by Bragg in many ways. I use it to cook my seafood, salad dressings, cleaning, and many other ways. I've also used it as a weight loss aid by taking a tablespoon a day with it mixed into a full glass of water and it helps curb my appetite and keep me from snacking. It is very strong, so it's best to dilute it until you get used to it.
55 people found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

An Average Apple Cider Vinegar.
by Bruce Kent on 9 September 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Not a bad apple cider vinegar. The taste is strong, so be aware. The bottle is a bit of a pain to store since it's glass. I don't have any issue with the product itself since I do have a sensitive stomach. Works well.
61 people found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Anonymous on 5 June 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
I like Apple Cider Vinegar a lot. I take a tablespoon per day and it seems to help me not to get colds as much. You definitely have to shake the bottle. I also use it to add to salad dressings and salsas for a nice tang.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Holly Barnes on 14 July 2015
Wonderful product, I use it in my bone broth to break down the bones even further.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Tom337 on 7 July 2015
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Great Product. This product is very versatile and can be used for many different things. Make for a good detox by adding 1 tablespoon to water with a squeeze of lemon. Helps with sore throats also.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    



Πελάτες που Αναζήτησαν Αυτό το Προϊόν Είδαν Επίσης
Now Foods Apple Cider Vinegar Now Foods Μηλόξυδο 450 mg 180 Κάψουλες
EUR 7,63
Now Foods Cider Vinegar Now Foods Μηλόξυδο 500 mg 180 κάψουλες
EUR 8,17
Source Naturals Apple Cider Vinegar Source Naturals Apple Cider Vinegar - 500 mg - 180 Ταμπλέτες
EUR 13,08
Only Natural Apple Cider Vinegar Only Natural Μηλόξιδο Κάψουλες 90 Κάψουλες
EUR 11,30
Kal Apple Cider Vinegar Kal Μηλόξιδο Μασώμενα Green Apple 60 μασά
EUR 7,82
Natural Balance Apple Cider Vinegar NaturalMax Μηλόξιδο 1.000 mg 120 Κάψουλες
EUR 10,18

Αλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Μηλόξιδο Κριτικές

Κουπόνια και Προσφορές
Εγγραφή
eVitamins Ελλάδα, Πνευματικά Δικαιώματα 1999-2018. Όλα τα Δικαιώματα Κατοχυρωμένα.

Δηλώσεις σχετικά με συγκεκριμένες βιταμίνες, συμπληρώματα, διαδικασίες ή άλλα αντικείμενα που πωλούνται μέσω αυτής της ιστοσελίδας δεν έχουν αξιολογηθεί από την eVitamins ή από τον Οργανισμό Διαχείρισης Τροφίμων και Φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτείων. Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Παρακαλούμε να συμβουλευτείτε πάντα με έναν εξουσιοδοτημένο γιατρό ή το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής, άσκησης ή συμπλήρωμα διατροφής, πριν από τη λήψη οποιασδήποτε βιταμίνης ή φαρμακευτικής αγωγής, ή εαν υποπτεύεστε ότι μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα γείας.

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων | Όροι και Προϋποθέσεις