Για 5$ ΕΚΠΤΩΣΗ πάτησε εδώ
★Προσφορές Ημέρας  Υποστήριξη Πελατών: +30 231-118-1104 Δευτέρα - Παρασκευή: 15:00 - 24:00 (ώρα Ελλάδος)   |   Βοήθεια
gr
Ελλάδα
0
 Καλάθι Αγορών
Είδη στο Καλάθι σας Ποσότητα Τιμή
Μερικό Σύνολο: €0.00
€0.00
9 Κριτικές Πελατών:

5 out of 5 stars
5 Αστέρια
100%
4 Αστέρια
0%
3 Αστέρια
0%
2 Αστέρια
0%
1 Αστέρι
0%
Dr. Formulated Probiotics Once Daily Women's

Garden of Life Dr. Formulated Probiotics Once Daily Women's - 30 χορτοφαγικές κάψουλες




Τιμή: €29.98
 

Quality brand for a probiotic
by Suzanne Henry on 3 November 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Good for the digestive system & has kept my interstitial cystitis from acting up. It also kept me from getting a yeast infection after taking an antibiotic.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Great for daily use
by Pamela Martin on 9 August 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
I love this product. It has made me feel so much better.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

helpful
by Linda K. Arahill on 22 June 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
I have always used these probiotics, these truly help us women.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

So far so good...
by Ayana Gotay on 5 January 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
I gave this product 5 stars because I never experienced gas or bloating the way I did with other products. I just started taking this probiotic so I cannot comment on any changes its had on my digestion.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Very good!!
by Alisson on 9 July 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Very good!!, Very good product. It was effective & improved my digestive system.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Muito Bom!
by Sara Helena Bulhões de Andrade on 23 May 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Muito Bom! No começo tive de diluir e tomar metade por dia até meu corpo se adaptar porque me deu muitos gases e fezes mole. O que é normal por não estar acostumada, mas já na segunda semana estou ótima e indo regularmente ao banheiro.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Muito bom
by Márcia Pereira on 17 May 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Muito bom e não requer refrigeração. De todos que já usei é o melhor. Você percebe a melhora logo na primeira semana. Recomendo para todos os que precisam de probióticos.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Bom produto.
by Eduardo Bonnassis Burg on 2 January 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
É um produto excelente. Não precisa menter refrigerado. No primeiro dia foram tomadas duas cápsulas e depois continuou-se mantendo somente com uma e tudo funcionou muito bem.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    



    Πελάτες που Αναζήτησαν Αυτό το Προϊόν Είδαν Επίσης
    Nutrition Now PB 8 Vegetarian Formula Nutrition Now PB 8 Pro-Βιοτικό Acidophilus 60 χορτοφαγικές κάψουλες
    €9.10
    Nutrition Now PB 8 Acidophilus Nutrition Now PB 8 Acidophilus 60 Κάψουλες
    €9.10
    Now Foods Probiotic-10 Now Foods Probiotic-10 25 Billion 50 Veg Κάψουλες
    €16.51
    Garden of Life RAW Probiotics Ultimate Care Garden of Life RAW Προβιοτικά Ultimate Care 30 Χορτοφαγικές Κάψουλες
    €39.26
    Enzymatic Therapy Probiotic Pearls Acidophilus Enzymatic Therapy Acidophilus Pearls 30 Pearls
    €9.56
    Garden of Life Primal Defense Garden of Life Primal Defense Φόρμουλα Προβιοτικών 45 Χορτοφαγικές κάψουλες
    €20.43

    Αλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

    Προβιοτικά Κριτικές

    Κουπόνια και Προσφορές
    Εγγραφή
    eVitamins Ελλάδα, Πνευματικά Δικαιώματα 1999-2018. Όλα τα Δικαιώματα Κατοχυρωμένα.

    Δηλώσεις σχετικά με συγκεκριμένες βιταμίνες, συμπληρώματα, διαδικασίες ή άλλα αντικείμενα που πωλούνται μέσω αυτής της ιστοσελίδας δεν έχουν αξιολογηθεί από την eVitamins ή από τον Οργανισμό Διαχείρισης Τροφίμων και Φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτείων. Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Παρακαλούμε να συμβουλευτείτε πάντα με έναν εξουσιοδοτημένο γιατρό ή το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής, άσκησης ή συμπλήρωμα διατροφής, πριν από τη λήψη οποιασδήποτε βιταμίνης ή φαρμακευτικής αγωγής, ή εαν υποπτεύεστε ότι μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα γείας.

    Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων | Όροι και Προϋποθέσεις