Υποστήριξη Πελατών: +01-586-731-6101   |   Βοήθεια   |   Για μας
ShareΚοινοποίησε & Κέρδισε 10$
Κέρδισε 10$ αντιγράφοντας και κοινοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα με τον κωδικό ανταμοιβών σου. Περισσότερες Πληροφορίες
Για 5$ ΕΚΠΤΩΣΗ πάτησε εδώ
 Καλάθι Αγορών
Είδη στο Καλάθι σας Ποσότητα Τιμή
Μερικό Σύνολο: EUR 0,00
15 Κριτικές Πελατών:

4.8 out of 5 stars
5 Αστέρια
80%
4 Αστέρια
20%
3 Αστέρια
0%
2 Αστέρια
0%
1 Αστέρι
0%
Omega-3

Now Foods Ωμέγα-3 1000 mg 180 Κάψουλες




Τιμή: EUR 9,81
 

Good suplement
by Gonzalo Hernandez on 4 January 2018
Excellent supplement, very effective and the price is good.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Excellent Product!!!
by Jucelio Kilinski Tavares on 27 September 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Excellent product, I thing it is a best Omega-3 in the market. You can use this a lot!!! I recommend for all people who used regularly this supplement.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Now Omega-3, Cholesterol-Free
by Rina Rottenberg on 23 July 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Exelente for hair and skin!!!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Awesome Fish Oil Alternative.
by Bruce Kent on 9 September 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
A great way to get your omega 3s if you don't want to go for a straight fish oil. The softgels make it easy to take and this is a pretty big bottle. Lasts me a while.
57 people found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Anonymous on 29 September 2012
I noticed at times my heart was beating irregular. Since I have been taking Omega 3 (for three weeks now) my heartbeats are back to normal.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Jennifer on 2 September 2012
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Omega-3 by NOW is one of the better fish oil supplements I've tried. They really help with joint pain associated with mild arthritis. If you try the Omega-3 I would suggest that you do remember to take them with food as directed to avoid any stomach upset.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Susan DeBartolo on 5 April 2012
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
I have only been taking Omega-3 for a week, but would recommed it to anyone with MS. I have more energy and less stiffness then I have had in years. I like the price of NOW brand and also the fact it's cholesterol free.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Anonymous on 28 March 2012
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
I decided to try Omega-3 because I suffer from Multiple Sclerosis. I like the price of NOW brand and also the strength of the ingredients. The ingredients strength compares to icelands Omega-3 but less than a third of the price.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Silvia Smits on 25 February 2012
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
I'm using this product because I don't like to bake or cook fish. The EPA and DHA in this Omega-3 product is necessary for a good cholesterol value.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Omega 3 Now Foods
by George Bezerra de Paiva Lima on 20 November 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Melhor Omega 3, produtos da Now Foods são excelentes. O envio por parte da Evitamins é bem rápido, só peca um pouco no preço do frete. O Omega 3 é o principal suplemento indicado por especialistas, como no caso do Dr. Lair Ribeiro, este suplemento não pode faltar, deixo de comprar qualquer suplemento, porém o Omega 3 não pode faltar, ele é extremamente fundamental, sua melhoria é percebida após 1 mês de uso mais ou menos, seu sono melhora, sua capacidade cognitiva fica bem melhor, não é efeito placebo, realmente o Omega 3 ajuda e muito. Principalmente porque o Omega 3 da Now Foods é bem concentrado, o tamamho da cápsula é bem generosa, mas nada que impeça você ou atrapalhe para a mesma ser engolida. Recomendo sem medo de errar, nem se compara aos Omegas 3 vendidos aqui no Brasil, todos com baixa concentração, é necessário engolir várias cápsulas para ter algum benefício. Omega 3 junto com Vitamina D3, é um combo perfeito. Sempre indico as vitaminas da Now Foods é claro, uma empresa já consolidada no mercado e especialista em produzir suplementos de qualidade. Indico aos consumidores deste site assistir aos vídeos do Dr. Lair Ribeiro, com as dicas dele, produtos da Now Foods e o site Evitamis, é muito mais qualidade de vida. Fiz o teste do congelador só para comprovar a eficácia deste Omega 3 já aprovado por inúmeras pessoas, o resultado não foi diferente, Omega 3 tem que ser da Now Foods. Já solicitei mais dois, desta vez foi a versão ULTRA, também da Now Foods. Comprem e comprove a melhoria de qualidade de vida, abraços !
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    



Πελάτες που Αναζήτησαν Αυτό το Προϊόν Είδαν Επίσης
Nordic Naturals Ultimate Omega-D3 Nordic Naturals Ultimate Ωμέγα-3 & Βιταμίνη D3 Γεύση Λεμόνι 60 μαλακές κάψουλες
EUR 24,86
Now Foods Omega 3-6-9 1000 mg Now Foods Ωμέγα 3-6-9 1000 mg 100 Κάψουλες
EUR 7,63
Now Foods Pumpkin Seed Oil Now Foods Κολοκυθέλαιο 1000 mg 100 Κάψουλες
EUR 8,17
Jarrow Formulas EPA-DHA Balance Jarrow Formulas EPA-DHA Balance - 600 mg - 120 Κάψουλες
EUR 16,36
Nature's Plus Animal Parade Omega 369 Junior Nature's Plus Animal Parade Ωμέγα-3/6/9 Τζούνιορ Γεύση Λεμόνι 90 μαλακές κάψουλες
EUR 22,76
Now Foods Wheat Germ Oil Now Foods Σιτέλαιο 473 ml
EUR 9,15

Αλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Βασικά Λιπαρά Οξέα, Ωμέγα 3 6 9, Έλαια Κριτικές

Κουπόνια και Προσφορές
Εγγραφή
eVitamins.com, © Πνευματικά Δικαιώματα 1999-2018. Όλα τα Δικαιώματα Κατοχυρωμένα. eVitamins, LLC

Δηλώσεις σχετικά με συγκεκριμένες βιταμίνες, συμπληρώματα, διαδικασίες ή άλλα αντικείμενα που πωλούνται μέσω αυτής της ιστοσελίδας δεν έχουν αξιολογηθεί από την eVitamins ή από τον Οργανισμό Διαχείρισης Τροφίμων και Φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτείων. Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Παρακαλούμε να συμβουλευτείτε πάντα με έναν εξουσιοδοτημένο γιατρό ή το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής, άσκησης ή συμπλήρωμα διατροφής, πριν από τη λήψη οποιασδήποτε βιταμίνης ή φαρμακευτικής αγωγής, ή εαν υποπτεύεστε ότι μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα γείας.

eVitamins, LLC - 6833 Auburn, Utica, MI 48317 USA - 1-888-222-6056


Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων | Όροι και Προϋποθέσεις