Υποστήριξη Πελατών: +01-586-731-6101   |   Βοήθεια   |   Για μας
ShareΚοινοποίησε & Κέρδισε 10$
Κέρδισε 10$ αντιγράφοντας και κοινοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα με τον κωδικό ανταμοιβών σου. Περισσότερες Πληροφορίες
Για 5$ ΕΚΠΤΩΣΗ πάτησε εδώ
 Καλάθι Αγορών
Είδη στο Καλάθι σας Ποσότητα Τιμή
Μερικό Σύνολο: EUR 0,00
17 Κριτικές Πελατών:

4.7 out of 5 stars
5 Αστέρια
82%
4 Αστέρια
12%
3 Αστέρια
6%
2 Αστέρια
0%
1 Αστέρι
0%
Omega-3

Now Foods Ωμέγα-3 100 μαλακές κάψουλες




Τιμή: EUR 5,91
 

by SD on 1 April 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
This is a really good vitamin. It also helps with my hair growth. I surely recommend it to those wanting longer hair.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Typical Vitamin
by Meghan Johns on 30 September 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
I made the mistake of thinking this item would be the same as a fish oil supplement. I did use it but it didn't have quite the same effect as I was hoping for my fault though.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Great Purchase
by Alessa Brown on 10 July 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Great Product! It does have a substantial size, but still easy to swallow. No smell, No taste. I do feel the results are good, less achiness. I use to have joint pains quite often but slowly put progressively the issues have been resolved.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Highly beneficial...
by SUBBA LAKSHMI P on 13 December 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Now foods are one of the best qualities and you can believe in them...trust me...omega 3 is highly essential to the body to treat issues like acne and so I would recommend to go for it...
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Omega 3 de qualidade!
by Slim King on 21 October 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Uso este Omega-3 diariamente, é a minha marca preferida. Tem dosagem de EPA e DHA ideal e bem equilibrado. Os benefícios mais importantes do omega 3 está a proteção e a melhora da saúde cardiovascular e cerebral. Ajuda a melhorar a memoria e a concentração. O meu coração sente mais forte e calmo. Ajuda a diminuir as inflamações do corpo. O Omega 3 é uma gordura boa para o organismo, que é encontrada principalmente nos peixes. Toda a minha família usa este suplemento. É difícil encontrar peixes frescos nos supermercados, por isso é importante usar este Omega-3, pois o Omega 3 é mais concentrado. Sinto protegida de varias doenças, recomendo a todos esta marca. Estou adorando e esta marca passou no meu teste de qualidade. Now é uma marca reconhecida e muito usada.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Um bom Omega 3!
by Isaque Francelino on 30 January 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Estou tomando o Omega 3 da Now Foods e estou gostando bastante. É um produto de boa qualidade e a Now tem um ótimo preço. Omega 3 são ótimos anti-inflamatórios naturais, além de ser bom para o cérebro e para promover o rejuvenescimento.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Excelente
by Severino Francisco Bezerra on 23 January 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Excelente omega 3 essencial para a melhora da nossa saude. Produto de muito boa qualidade. Pote grande com muitas capsulas, ótimo rendimento e ótimo custo beneficio. Evitamins excelente loja, entrega rápida para o brasil e sem taxas. Obrigado.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Excelente
by José R L Oliveira on 28 December 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Produto excelente. Vale muito a pena comprar, tanto pelo preço quanto pela qualidade. E o melhor de tudo, que não fui taxada pela fiscalização, e a encomenda chegou super rápido. O ômega 3 da now foods é um omega de excelente qualidade e vários benefícios para a saúde. Eu tenho tomado ha alguns meses e tem diminuído minhas dores da artrite reumatóide, além do meu sistema imunológico estar mais forte. O omega 3 é de ótima qualidade, tem o efeito de energia para o cerebro esperado, gerando vigor no dia a dia. Ponto negativo é o tamanho da capsula um pouco dificil de engolir,porém possível. Esta marca NOW é muito boa, recomendo.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Omega 3 muito Bom!!!
by francisco roberto nascimento da silva on 13 November 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Produto muito bom, foi receitado pela minha endocrinologista . E eu gostei muito do resultado. Com pouco tempo eu já estou me sentindo bem melhor com uso de omega 3 eu notei que a minha gordura abdominal diminuiu. Quem tiver com esse problema use omega 3 da Now que é muito boa, converse com seu médico sobre o isso, ele realmente dá resultado. Não fico mais sem.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Ômega 3 Now Foods
by Gomes on 25 April 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Depois que passei a utilizar melhorou e muito minha articulação e disposição.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    



Πελάτες που Αναζήτησαν Αυτό το Προϊόν Είδαν Επίσης
Life Extension Super Omega-3 Plus Life Extension Super Omega-3 Plus - 120 Κάψουλες
EUR 34,09
Now Foods Omega 3 Mini Gels Now Foods Ωμέγα-3 Mini Gels 90 μικρά softgel
EUR 5,44
Thompson Pumpkin Seed Oil Thompson Έλαιο Κολοκυθόσπορων 1000 mg 60 Κάψουλες
EUR 6,50
Now Foods MCT Oil Now Foods MCT Oil 32 ουγκιές υγρού
EUR 16,35
Solgar Wild Alaskan Full Spectrum Omega Salmon Oil Solgar Wild Alaskan Full Spectrum Omega Salmon Oil - Λάδι Σολοωμού 120 κάψουλες
EUR 24,17
Barlean's Total Omega 3-6-9 Barlean's Βιολογικό Oils Σύνολο Omega 3-6-9 Lemonade 90 κάψουλες
EUR 23,09

Αλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Απαραίτητα Λιπαρά Οξέα Κριτικές

Κουπόνια και Προσφορές
Εγγραφή
eVitamins.com, © Πνευματικά Δικαιώματα 1999-2018. Όλα τα Δικαιώματα Κατοχυρωμένα. eVitamins, LLC

Δηλώσεις σχετικά με συγκεκριμένες βιταμίνες, συμπληρώματα, διαδικασίες ή άλλα αντικείμενα που πωλούνται μέσω αυτής της ιστοσελίδας δεν έχουν αξιολογηθεί από την eVitamins ή από τον Οργανισμό Διαχείρισης Τροφίμων και Φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτείων. Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Παρακαλούμε να συμβουλευτείτε πάντα με έναν εξουσιοδοτημένο γιατρό ή το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής, άσκησης ή συμπλήρωμα διατροφής, πριν από τη λήψη οποιασδήποτε βιταμίνης ή φαρμακευτικής αγωγής, ή εαν υποπτεύεστε ότι μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα γείας.

eVitamins, LLC - 6833 Auburn, Utica, MI 48317 USA - 1-888-222-6056


Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων | Όροι και Προϋποθέσεις