Υποστήριξη Πελατών: +01-586-731-6101   |   Βοήθεια   |   Για μας
ShareΚοινοποίησε & Κέρδισε 10$
Κέρδισε 10$ αντιγράφοντας και κοινοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα με τον κωδικό ανταμοιβών σου. Περισσότερες Πληροφορίες
Για 5$ ΕΚΠΤΩΣΗ πάτησε εδώ
 Καλάθι Αγορών
Είδη στο Καλάθι σας Ποσότητα Τιμή
Μερικό Σύνολο: EUR 0,00
9 Κριτικές Πελατών:

4.6 out of 5 stars
5 Αστέρια
67%
4 Αστέρια
33%
3 Αστέρια
0%
2 Αστέρια
0%
1 Αστέρι
0%
Omega-3

Now Foods Μοριακά Αποσταγμένο Ωμέγα-3 500 Κάψουλες




Τιμή: EUR 20,17
 

Highly recommend!
by Rafael Bruno Pinto on 24 January 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Very good product, but I did not do well to take along with the D3. I had a stomach ache, so I take the night before bed. Highly recommend!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Jeffrey Massoud on 2 May 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
First off, the soft gels are very easy to swallow, with absolutely NO fishy smell. My reason for taking them is to aid in joint pain relief, and they seem to be helping with that. In addition, my overall health has been excellent, with no colds, flu's or any similar illness all winter. The price was excellent and they were shipped very quickly.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

ótimas impressões
by Társis da Silva Braga on 5 December 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Gostei muito do produto. Ele veio no tempo certinho e sem problema nenhum. Ele é ótimo, apesar do tamanho. Pelo tamanho eu tive de pagar alfandega, mas valeu a pena. Dura muito tempo sem ter de comprar outro. Eu e minha esposa tomamos todos os dias e tem nos ajudado muito na parte mental e física. Recomendo bastante esse produto. A entrega foi ótima e recomendo a qualquer pessoa a aderir os produtos do evitamins. São ótimos e entregam certinho.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Excelente suplemento!!!
by Elisama Nogueira Sobjak on 15 April 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Ajudou muito na concentração e memorização!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Omega 3 de Qualidade
by jose eduardo barbosa de araujo on 9 May 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
O omega 3 acima citado é de ótima qualidade, tem o efeito de energia para o cerebro esperado, gerando vigor no dia a dia. Ponto negativo é o tamanho da capsula um pouco dificil de engolir,porém possível.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Ótima produto.
by José R L Oliveira on 24 April 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Produto chegou com 16 dias. Entrega muito rápida. Recomendo a todos.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Otimo produto!
by Adriana Pereira da Silva on 15 January 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
O produto é de excelente qualidade e a entrega foi super rápida, recebi com menos de um mês. Parabéns pelo atendimento!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Os benefícios do Omega 3 para toda a Família!
by Tata on 9 September 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Omega 3 de qualidade em um pote grande para consumo de todos em sua casa! Em cápsulas de gel que NÃO DEIXAM aquele refluxo indesejado que alguns outros populares deixam!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    



    Πελάτες που Αναζήτησαν Αυτό το Προϊόν Είδαν Επίσης
    Now Foods Omega 3-6-9 1000 mg Now Foods Ωμέγα 3-6-9 1000 mg 100 Κάψουλες
    EUR 7,63
    Nordic Naturals Ultimate Omega-D3 Nordic Naturals Ultimate Ωμέγα-3 & Βιταμίνη D3 Γεύση Λεμόνι 60 μαλακές κάψουλες
    EUR 24,86
    Now Foods Pumpkin Seed Oil Now Foods Κολοκυθέλαιο 1000 mg 100 Κάψουλες
    EUR 8,17
    Nature's Bounty Fish- Flax- Borage Nature's Bounty Ιχθυέλαιο, Λινέλαιο, Βοραγινό έλαιο 1,200 mg - 72 Κάψουλες
    EUR 12,33
    Jarrow Formulas EPA-DHA Balance Jarrow Formulas EPA-DHA Balance - 600 mg - 120 Κάψουλες
    EUR 16,36
    Nordic Naturals Ultimate Omega Nordic Naturals Ultimate Omega κάψουλες Lemon 60 κάψουλες
    EUR 24,00

    Αλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

    Βασικά Λιπαρά Οξέα, Ωμέγα 3 6 9, Έλαια Κριτικές

    Κουπόνια και Προσφορές
    Εγγραφή
    eVitamins.com, © Πνευματικά Δικαιώματα 1999-2018. Όλα τα Δικαιώματα Κατοχυρωμένα. eVitamins, LLC

    Δηλώσεις σχετικά με συγκεκριμένες βιταμίνες, συμπληρώματα, διαδικασίες ή άλλα αντικείμενα που πωλούνται μέσω αυτής της ιστοσελίδας δεν έχουν αξιολογηθεί από την eVitamins ή από τον Οργανισμό Διαχείρισης Τροφίμων και Φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτείων. Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Παρακαλούμε να συμβουλευτείτε πάντα με έναν εξουσιοδοτημένο γιατρό ή το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής, άσκησης ή συμπλήρωμα διατροφής, πριν από τη λήψη οποιασδήποτε βιταμίνης ή φαρμακευτικής αγωγής, ή εαν υποπτεύεστε ότι μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα γείας.

    eVitamins, LLC - 6833 Auburn, Utica, MI 48317 USA - 1-888-222-6056


    Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων | Όροι και Προϋποθέσεις