Υποστήριξη Πελατών: +01-586-731-6101   |   Βοήθεια   |   Για μας
ShareΚοινοποίησε & Κέρδισε 10$
Κέρδισε 10$ αντιγράφοντας και κοινοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα με τον κωδικό ανταμοιβών σου. Περισσότερες Πληροφορίες
Για 5$ ΕΚΠΤΩΣΗ πάτησε εδώ
 Καλάθι Αγορών
Είδη στο Καλάθι σας Ποσότητα Τιμή
Μερικό Σύνολο: EUR 0,00
11 Κριτικές Πελατών:

4.8 out of 5 stars
5 Αστέρια
82%
4 Αστέρια
18%
3 Αστέρια
0%
2 Αστέρια
0%
1 Αστέρι
0%
No Shot B12

Superior Source No Shot B-12, Β6 και Φολικό Οξύ 400 60 Μικρο-Ταμπλέτες Άμεσης Διάλυσης




Τιμή: EUR 11,65
 

by Donson on 14 March 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
I think it does the job very well, increased energy and motivation, but I wont give it 5 because there were some artificial stuff in it (don't recall what it was) so not sure I'll reorder.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by TC on 12 August 2012
No Shot 1,000 mcg Methyl B12, B6, & Folic Acid 400 is an excellent product. I tried this with several of my co-workers and we all felt energized as if we had taken the B12 injection. This is the fourth B12 supplement I've tried and I'll be using this one from now on. The directions state to place under your tongue and allow to dissolve or take with water. I tried both ways. This tiny pill has a bitter taste if left under the tongue. I found taking with water eliminates this taste and works the same. There's no shakes or jitters, just energy.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by lilbloomer on 14 June 2012
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
I started taking No Shot 1,000 mcg Methyl B12, B6 and Folic Acid 400 after testing at the low average end for B12 blood levels. I heard that No Shot 1,000 mcg Methyl B12, B6 and Folic Acid 400 more easily used by the body in the sublingual tablets. I noticed a marked increase in physical and mental energy. Before starting this product I would have mental lapses and make "stupid" mistakes or forget to do things, or do them incorrectly. I still have memory lapses, but my mind works much better than before and does not have that fuzzy feeling any more.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Carlie B. on 26 May 2012
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
I take No Shot 1,000 mcg Methyl B12, B6 and Folic Acid 400 to lower my cholesterol and give me energy, as I'm 71 years old and holding. No Shot 1,000 mcg really works. I would recommend this product to anyone.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Ótimo e necessário
by Claudia Poncy on 22 August 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Equilíbrio perfeito entre os suplementos, sincronia perfeita, com micro tabletes fazendo um bem tão grande para o coração, acho perfeito.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Muito bom
by PATRICIA CAMILO HEIDMANN on 15 April 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Muito bom esse produto, dissolve rapidamente e sabor doce.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

No Shot B12
by Marcilene Heidmann Soccol on 13 February 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Excelente produto. Aumenta rapidamente o nível de vitamina B.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by KELLY ALBUQUERQUE FARIA on 25 May 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Muito bom esse produto, em apenas 1 mês de uso a minha taxa de B12 aumentou significativamente. Hoje em dia eu tomo toda semana.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Lucas Barros on 19 April 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Apesar de um tratamento eficaz com Metil B12 ser a longo prazo, já estamos obtendo muitos ganhos com nosso filho autista, ele tem 4 anos.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Lenira Batista dos Santos on 1 September 2015
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Produto maravilhoso, decidi comprar para uso do meu neto Autista e temos obtido resultados satisfatórios, ele está mais concentrado, soltando palavras, mais atento, se alimentando melhor, graças ao produto a evolução dele tem sido notada no dia-a-dia! Amei!!!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    



Πελάτες που Αναζήτησαν Αυτό το Προϊόν Είδαν Επίσης
Natrol Vitamin B12 Natrol Βιταμίνη Β12 5000 mcg Γρήγορης Αποδέσμευσης 100 Ταμπλέτες
EUR 8,27
Source Naturals MethylCobalamin Vitamin B12 Source Naturals Μεθυλοκοβαλαμίνη Βιταμίνη B12 1 mg Γεύση Κερασιού - 120 Υπογλώσσιες Ταμπλέτες
EUR 14,13
Now Foods Methyl B-12 Now Foods Methyl B12 1.000 mcg 100 Παστίλιες
EUR 6,53
Now Foods B-12 Now Foods B-12 1000 mcg με Φολικό οξύ 100 Παστίλιες
EUR 4,90
Garden of Life mykind Organics B12 Garden of Life mykind Βιολογικόs Βιολογική B12 - Σπρέι 58 ml
EUR 12,72
Thompson B12 Lozenge 1-000 mcg Thompson B12 Lozenge 1.000 mcg 30 Παστίλιες
EUR 2,20

Αλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Βιταμίνη Β12 Κριτικές

Κουπόνια και Προσφορές
Εγγραφή
eVitamins.com, © Πνευματικά Δικαιώματα 1999-2018. Όλα τα Δικαιώματα Κατοχυρωμένα. eVitamins, LLC

Δηλώσεις σχετικά με συγκεκριμένες βιταμίνες, συμπληρώματα, διαδικασίες ή άλλα αντικείμενα που πωλούνται μέσω αυτής της ιστοσελίδας δεν έχουν αξιολογηθεί από την eVitamins ή από τον Οργανισμό Διαχείρισης Τροφίμων και Φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτείων. Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Παρακαλούμε να συμβουλευτείτε πάντα με έναν εξουσιοδοτημένο γιατρό ή το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής, άσκησης ή συμπλήρωμα διατροφής, πριν από τη λήψη οποιασδήποτε βιταμίνης ή φαρμακευτικής αγωγής, ή εαν υποπτεύεστε ότι μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα γείας.

eVitamins, LLC - 6833 Auburn, Utica, MI 48317 USA - 1-888-222-6056


Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων | Όροι και Προϋποθέσεις