Για 5$ ΕΚΠΤΩΣΗ πάτησε εδώ
★Προσφορές Ημέρας  Υποστήριξη Πελατών: +30 231-118-1104 Δευτέρα - Παρασκευή: 15:00 - 24:00 (ώρα Ελλάδος)   |   Βοήθεια
gr
Ελλάδα
0
 Καλάθι Αγορών
Είδη στο Καλάθι σας Ποσότητα Τιμή
Μερικό Σύνολο: €0.00
€0.00
9 Κριτικές Πελατών:

4.6 out of 5 stars
5 Αστέρια
67%
4 Αστέρια
33%
3 Αστέρια
0%
2 Αστέρια
0%
1 Αστέρι
0%
Natural Progesterone Skin Cream

Now Foods Φυσική Κρέμα Δέρματος Προγεστερόνης, Λεβάντα 3 Oz




Τιμή: €12.91
 

Works Great, Nice Scent, Energizing, Non-Greasy
by DJ Dell on 24 January 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Love the NOW brand which is high-quality and more natural than other brands. Nice scent. Very energizing for me, doesn't make me feel sleepy like other natural progesterone creams. Also, always seems to be a little left over after I use it for the 14-day monthly regimen, so they don't skimp on the quantity. Additionally, it goes on smooth without a greasy feeling and is soothing to the skin.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Convenient
by Nair on 10 November 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Great product. Cheaper than Source naturals cream and this one is more convenient to use.
2 people found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

AWESOME
by S.Cardwell on 4 July 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Finally something that works! It took about 6 days to notice the fatigue and sluggish feeling to be gone. It works slowly not a dramatic change but gradual. I felt like my old self again.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by K May on 30 March 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
I love it! The smell is great! I put it on before I go to bed so I fall asleep smelling lavender, wonderful.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Tania S. on 30 September 2014
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Natural Progesterone Skin Cream worked for about two months and now has stopped, but I'm still using hoping it will work again.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Missy Buchanan on 6 May 2013
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Hot flash relief I use this with one a day Phytoestrogen and it works great!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Natural Progesterone Skin Cream, Lavender
by manoel silva on 3 March 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Muito bom, ele firma os seios e dá volume que parece mágica!
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Lucinalda Freschi on 1 July 2015
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Muito bom ....
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    




    Αλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

    Κρέμα Προγεστερόνης Κριτικές

    Κουπόνια και Προσφορές
    Εγγραφή
    eVitamins Ελλάδα, Πνευματικά Δικαιώματα 1999-2018. Όλα τα Δικαιώματα Κατοχυρωμένα.

    Δηλώσεις σχετικά με συγκεκριμένες βιταμίνες, συμπληρώματα, διαδικασίες ή άλλα αντικείμενα που πωλούνται μέσω αυτής της ιστοσελίδας δεν έχουν αξιολογηθεί από την eVitamins ή από τον Οργανισμό Διαχείρισης Τροφίμων και Φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτείων. Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Παρακαλούμε να συμβουλευτείτε πάντα με έναν εξουσιοδοτημένο γιατρό ή το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής, άσκησης ή συμπλήρωμα διατροφής, πριν από τη λήψη οποιασδήποτε βιταμίνης ή φαρμακευτικής αγωγής, ή εαν υποπτεύεστε ότι μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα γείας.

    Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων | Όροι και Προϋποθέσεις