Υποστήριξη Πελατών: +01-586-731-6101   |   Βοήθεια   |   Για μας
ShareΚοινοποίησε & Κέρδισε 10$
Κέρδισε 10$ αντιγράφοντας και κοινοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα με τον κωδικό ανταμοιβών σου. Περισσότερες Πληροφορίες
Για 5$ ΕΚΠΤΩΣΗ πάτησε εδώ
 Καλάθι Αγορών
Είδη στο Καλάθι σας Ποσότητα Τιμή
Μερικό Σύνολο: EUR 0,00
11 Κριτικές Πελατών:

4.8 out of 5 stars
5 Αστέρια
82%
4 Αστέρια
18%
3 Αστέρια
0%
2 Αστέρια
0%
1 Αστέρι
0%
NAC

Now Foods NAC, 600 mg 100 Κάψουλες




Τιμή: EUR 10,90
 

by ATHANASIOS ANTONIOU on 10 June 2015
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Έχω δοκιμάσει το NAC άλλων εταιριών και η μυρωδιά θείου ήταν ανυπόφορη. Αυτό το NAC από τη Now foods είναι σχεδόν άοσμο γι' αυτό και ευκολότερο στη λήψη. Το συνδυάζω με βιταμίνη C, λιποϊκό οξύ, καρνιτίνη και CoQ10 για μέγιστα αποτελέσματα.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by ATHANASIOS ANTONIOU on 19 May 2015
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Είναι το καλύτερο NAC στην αγορά στην καλύτερη τιμή. Το NAC είναι ο καλύτερος τρόπος για να τονώσετε τα επίπεδα γλουταθειόνης. Παίρνω μία κάψουλα των 500 mg Vitamin C (επιλογή μου το C complex από τη Now Foods). Θα το χρησιμοποιώ για το υπόλοιπο της ζωής μου, ειδικά το χειμώνα.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Great Product
by Meghan Johns on 31 January 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
It's exactly what I wanted, I've had no issues with this product. It seems to help with what I bought it for. Shipping was quick as always too.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Sarah Chung on 29 October 2015
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Bought this for a friend to help him with hangovers and he said it works! Would recommend!
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Kseniya K. on 24 March 2014
Nice item, fast shipping! It helps me with my OCD.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Mike McInturff on 23 October 2012
Been using NAC by NOW the past 2 months. I used to suffer from chronic bronchitis among other problems. Since taking this, I haven't been sick once and I also feel like I can finally breathe better. Two thumbs way up!
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Sharath Gowda on 7 June 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Good Product, improved liver function, no common cold and cough, improve respiratory function and immune function. Recommended.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Sukanya Dutta on 23 September 2015
NAC has been suggested by my physician to alleviate some persistent cough due to a lung infection. I have found NAC top be very effective for the same. Apart from being able to breathe better and more freely, I guess NAC is also being effective in flushing out heavy metals from my system and giving my antioxidant levels a boost. I feel more fresh and alive.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

O coringa NAC600
by DANIELA ABADE on 14 September 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Excelente na absorção de outros nutrientes e no auxílio à recuperação muscular dissipando o ácido lático, evitando lesões durante os treinos pesados. No meu caso nos treinos de endurance, além de ajudar muito na parte cardiorrespiratória e queima de gordura sendo um excelente auxílio para o emagrecimento. Excelente escolha para ganho de musculos e de resistencia. Não falta na minha dieta.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Excelente.
by MARCIA RAGAZZON on 23 July 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Excelente produtos. Recomendo a todos.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    



Πελάτες που Αναζήτησαν Αυτό το Προϊόν Είδαν Επίσης
Twinlab NAC (N-Acetyl-Cysteine) Twinlab NAC (N-Acetyl-Cysteine) 60 Κάψουλες
EUR 13,35
Pure Encapsulations NAC Pure EnΚάψουλεςulations NAC 90 χορτοφαγικές κάψουλες
EUR 28,58
Nature's Blend NAC 600 mg Nature's Blend NAC 600 mg - 100 Κάψουλες
EUR 9,05

Αλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

NAC - Ν-ακετυλοκυστεΐνη Κριτικές

Κουπόνια και Προσφορές
Εγγραφή
eVitamins.com, © Πνευματικά Δικαιώματα 1999-2018. Όλα τα Δικαιώματα Κατοχυρωμένα. eVitamins, LLC

Δηλώσεις σχετικά με συγκεκριμένες βιταμίνες, συμπληρώματα, διαδικασίες ή άλλα αντικείμενα που πωλούνται μέσω αυτής της ιστοσελίδας δεν έχουν αξιολογηθεί από την eVitamins ή από τον Οργανισμό Διαχείρισης Τροφίμων και Φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτείων. Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Παρακαλούμε να συμβουλευτείτε πάντα με έναν εξουσιοδοτημένο γιατρό ή το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής, άσκησης ή συμπλήρωμα διατροφής, πριν από τη λήψη οποιασδήποτε βιταμίνης ή φαρμακευτικής αγωγής, ή εαν υποπτεύεστε ότι μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα γείας.

eVitamins, LLC - 6833 Auburn, Utica, MI 48317 USA - 1-888-222-6056


Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων | Όροι και Προϋποθέσεις