Για 5$ ΕΚΠΤΩΣΗ πάτησε εδώ
Υποστήριξη Πελατών: +1-586-782-7852   |   Βοήθεια
gr
Ελλάδα
0
 Καλάθι Αγορών
Είδη στο Καλάθι σας Ποσότητα Τιμή
Μερικό Σύνολο: €0.00
€0.00
Κριτικές Πελατών:
 
13

4.6 out of 5 stars
5 Αστέρια
69%
4 Αστέρια
23%
3 Αστέρια
8%
2 Αστέρια
0%
1 Αστέρι
0%
Multi-Vitamins with Minerals

Thompson Multi-Vitamins with Minerals


by Thompson

Τιμή: €3.14
 

Excellent
By Keryl on 12 March 2017
I take vitamins all the time, these don't make me feel sick. They are very effective and does not cost a lot revived them quickly.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Good but there is beef liver in it
By Erika Agostino on 10 February 2017
Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Nice multivitamins. Great price for the amount. The packaging is too big though for the amount of pills in it so it's a bit of a waste. Also, it contains a lot of vitamins and minerals, but one thing that surprised me was the "beef liver" I didn't expected to find, so if you're vegetarian or vegan I wouldn't recommend this.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Very Good
By Andrew on 16 October 2016
Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
These are great with the natural forms of vitamins I need, not the lab created version.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

By Danicius P. on 6 November 2014
Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Such a big bottle with no freshness pack and a little bit of capsules.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

By Cindy Stevens on 14 May 2013
Thus multi-vitamin is easy to take, my whole family takes one daily as a supplement.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

By Vinicio Reis on 4 August 2015
produto muito bom. Ótimo custo beneficio e rende muito.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

By Leone Costa on 26 June 2015
Ótimo custo beneficio, eu recomendo.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

By José Armando Cavalcanti da Silva on 1 June 2015
Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Recebi a mais de 1 mês. Comecei a tomar e tive um ótimo efeito. Realmente funciona energeticamente. Até minha visão melhorou!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

By Petherson Alves da Cruz Silva on 8 May 2015
Muito bom! Tomo ele depois do almoço e sinto mais disposição no dia-a-dia. Recomendo. Bom custo-beneficio !
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

By Caio Sousa on 2 November 2014
Melhor multvitamilico de custo-beneficio que já tomei,todas as vitaminas importantes, disposição o dia inteiro, valeu evitamins pelos excelentes produtos e marcas.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    






Customers who read these reviews were also interested in:

General Multivitamin Reviews

2
Κουπόνια και Προσφορές
Εγγραφή
eVitamins Ελλάδα, Πνευματικά Δικαιώματα 1999-2017. Όλα τα Δικαιώματα Κατοχυρωμένα.

Δηλώσεις σχετικά με συγκεκριμένες βιταμίνες, συμπληρώματα, διαδικασίες ή άλλα αντικείμενα που πωλούνται μέσω αυτής της ιστοσελίδας δεν έχουν αξιολογηθεί από την eVitamins ή από τον Οργανισμό Διαχείρισης Τροφίμων και Φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτείων. Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Παρακαλούμε να συμβουλευτείτε πάντα με έναν εξουσιοδοτημένο γιατρό ή το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής, άσκησης ή συμπλήρωμα διατροφής, πριν από τη λήψη οποιασδήποτε βιταμίνης ή φαρμακευτικής αγωγής, ή εαν υποπτεύεστε ότι μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα γείας.

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων | Όροι και Προϋποθέσεις