Για 5$ ΕΚΠΤΩΣΗ πάτησε εδώ
★Προσφορές Ημέρας  Υποστήριξη Πελατών: +30 231-118-1104 Δευτέρα - Παρασκευή: 15:00 - 24:00 (ώρα Ελλάδος)   |   Βοήθεια
gr
Ελλάδα
0
 Καλάθι Αγορών
Είδη στο Καλάθι σας Ποσότητα Τιμή
Μερικό Σύνολο: EUR 0,00
EUR 0,00
12 Κριτικές Πελατών:

4.9 out of 5 stars
5 Αστέρια
92%
4 Αστέρια
8%
3 Αστέρια
0%
2 Αστέρια
0%
1 Αστέρι
0%
Methyl B-12

Now Foods Methyl B12 1.000 mcg 100 Παστίλιες




Τιμή: EUR 6,53
 

Good Taste and Highly Bioavailable form of Vitamin B12 in one tablet.
by Durgadas Kalyanpur on 18 August 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
These tablets are small in size yet last quite long for maximal absorption of Methylcobalamin.The taste is also very good
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Ron T. on 25 October 2013
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Excellent source of vitamin B12. Methylcobalamin is the best source for B12. As a vegetarian, I know that we sometimes don't get enough of B12 and this is a good way to make up for that. I had numbness in the feet due to nerve problems and within a couple of weeks that dramatically lessened because of this vitamin. My only complaint, and it's a minor one, is that these take a while to dissolve but they are delicious so that makes up for it. I would definitely recommend this vitamin and eVitamins has the best prices and the lowest shipping costs.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Eu gosto deste metil-B12 porque os comprimidos têm um bom sabor .
by Leonardo Cobo Benevides on 18 May 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Eu gosto deste metil-B12 porque os comprimidos têm um bom sabor e se dissolvem rapidamente. O B12 Metil me fornece energia e me faz sentir bem, melhorando também o meu problema de zumbido.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Altamente recomendado.
by GIOVANI FERREIRA VARGAS on 19 April 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Gosto muito deste produto. Qualidade é uma característica desta marca.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Muito bom
by jose santana de araujo garcia junior on 5 January 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Essa vitamina não pode faltar na minha suplementação, pois está envolvida em diversos processos metabólicos no organismo. A marca é de confiança e o preço muito em conta.Apenas faço uma ressalva quanto ao armazenamento, pois não se pode deixar o algodão dentro do pote pegar umidade senão os comprimidos começam a se desfazer.A quantidade por pote é muito boa, dá pra usar por alguns meses.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Muito bom, recomendo.
by Tharcisio on 18 April 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Produto maravilhoso.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by KELLY ALBUQUERQUE FARIA on 25 May 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Produto cumpre o que promete, no mesmo dia que usei consegui dormir tranquilamente. Adeus insônia.
2 people found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by João Francisco Baiochi on 3 April 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Excelente produto, comecei a perceber a diminuição de alguns dos sintomas da deficiência de B12 em menos de 1 mês. Tomo duas vezes ao dia, sempre junto a uma refeição, geralmente no café da manhã e no lanche da tarde. A entrega ocorreu antes do esperado. Recomendo este produto, ótimo custo-benefício.
2 people found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    



    Πελάτες που Αναζήτησαν Αυτό το Προϊόν Είδαν Επίσης
    Natrol Vitamin B12 Natrol Βιταμίνη Β12 5000 mcg Γρήγορης Αποδέσμευσης 100 Ταμπλέτες
    EUR 8,27

    Αλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

    Βιταμίνη Β12 Κριτικές

    Κουπόνια και Προσφορές
    Εγγραφή
    eVitamins Ελλάδα, Πνευματικά Δικαιώματα 1999-2018. Όλα τα Δικαιώματα Κατοχυρωμένα.

    Δηλώσεις σχετικά με συγκεκριμένες βιταμίνες, συμπληρώματα, διαδικασίες ή άλλα αντικείμενα που πωλούνται μέσω αυτής της ιστοσελίδας δεν έχουν αξιολογηθεί από την eVitamins ή από τον Οργανισμό Διαχείρισης Τροφίμων και Φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτείων. Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Παρακαλούμε να συμβουλευτείτε πάντα με έναν εξουσιοδοτημένο γιατρό ή το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής, άσκησης ή συμπλήρωμα διατροφής, πριν από τη λήψη οποιασδήποτε βιταμίνης ή φαρμακευτικής αγωγής, ή εαν υποπτεύεστε ότι μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα γείας.

    Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων | Όροι και Προϋποθέσεις