Για 5$ ΕΚΠΤΩΣΗ πάτησε εδώ
★Προσφορές Ημέρας  Υποστήριξη Πελατών: +30 231-118-1104 Δευτέρα - Παρασκευή: 15:00 - 24:00 (ώρα Ελλάδος)   |   Βοήθεια
gr
Ελλάδα
0
 Καλάθι Αγορών
Είδη στο Καλάθι σας Ποσότητα Τιμή
Μερικό Σύνολο: EUR 0,00
EUR 0,00
13 Κριτικές Πελατών:

4.6 out of 5 stars
5 Αστέρια
69%
4 Αστέρια
31%
3 Αστέρια
0%
2 Αστέρια
0%
1 Αστέρι
0%
Melatonin

NutraLife Μελατονίνη 120 Παστίλιες




Τιμή: EUR 4,53
 

Very helpful
by Bev Spraggs on 25 May 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Very helpful for sleep deprivation.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

I like these.
by James Crellin on 27 February 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Good tablets, not effective as other types. However they do work.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

VERY GOOD!!!
by MÔNICA AP. L. RUBINHO on 26 January 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
VERY GOOD!!!, This product is very good and efficient. It really works. The sleep comes naturally deep and refreshing way. The next day I feel rested and well. I went back to dream colorful! I'm very pleased with the results.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Marc on 25 March 2016
I use it when I can't fall asleep because my mind is going in different directions. Generally about 20 minutes after taking it, I am much more relaxed and off to dreamland.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Sono
by Cristiana Moretti Fioroni Simões on 19 June 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Indução do sono suavemente, sem utilizar medicamentos controlados.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Produto Aprovado, recomendo
by Djalma Pereira da Silva Junior on 1 April 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Muito bom. Porém se for uma pessoa grande e pesada terá que tomar duas capsulas ou comprar outro com miligrama maior. Porém funciona muito bem. Relaxa sua mente. Excelente produto. Recomendo.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

excelente
by DANIELA PEREIRA LIMA on 14 February 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Excelente. Hormônio natural do sono ajuda a ter uma noite de sono tranquila.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Melhores noites de sono e tranquilidade
by Anderson Carvalho Nascimento on 17 January 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
O meu sono melhorou bastante após começar a utilizar esse suplemento.
2 people found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Suplemento com grande ajuda no sono.
by Anderson Carvalho Nascimento on 25 December 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
O meu sono tem sido muito melhor, com a melatonina, tenho dormido com mais qualidade desde então.
2 people found this review helpful.

Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    



    Πελάτες που Αναζήτησαν Αυτό το Προϊόν Είδαν Επίσης
    Optimum Nutrition Melatonin Optimum Nutrition Μελατονίνη 3 mg 100 Ταμπλέτες
    EUR 4,03
    eVitamins Melatonin eVitamins Μελατονίνη 3mg 180 Κάψουλες
    EUR 7,06
    Natrol Melatonin Advanced Sleep 10 mg Natrol Advanced Sleep Μελατονίνη 10mg 60 Tαμπλέτες
    EUR 8,65
    Now Foods Melatonin Now Foods Μελατονίνη 3 mg 60 Κάψουλες
    EUR 3,00
    Solgar Melatonin Solgar Μελατονίνη 10 mg 60 Ταμπλέτες
    EUR 13,41
    Nature's Bounty Melatonin Nature's Bounty Μελατονίνη 1 mg - 180 Ταμπλέτες
    EUR 4,93

    Αλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

    Μελατονίνη Κριτικές

    Κουπόνια και Προσφορές
    Εγγραφή
    eVitamins Ελλάδα, Πνευματικά Δικαιώματα 1999-2018. Όλα τα Δικαιώματα Κατοχυρωμένα.

    Δηλώσεις σχετικά με συγκεκριμένες βιταμίνες, συμπληρώματα, διαδικασίες ή άλλα αντικείμενα που πωλούνται μέσω αυτής της ιστοσελίδας δεν έχουν αξιολογηθεί από την eVitamins ή από τον Οργανισμό Διαχείρισης Τροφίμων και Φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτείων. Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Παρακαλούμε να συμβουλευτείτε πάντα με έναν εξουσιοδοτημένο γιατρό ή το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής, άσκησης ή συμπλήρωμα διατροφής, πριν από τη λήψη οποιασδήποτε βιταμίνης ή φαρμακευτικής αγωγής, ή εαν υποπτεύεστε ότι μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα γείας.

    Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων | Όροι και Προϋποθέσεις