Υποστήριξη Πελατών: +01-586-731-6101   |   Βοήθεια   |   Για μας
ShareΚοινοποίησε & Κέρδισε 10$
Κέρδισε 10$ αντιγράφοντας και κοινοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα με τον κωδικό ανταμοιβών σου. Περισσότερες Πληροφορίες
Για 5$ ΕΚΠΤΩΣΗ πάτησε εδώ
 Καλάθι Αγορών
Είδη στο Καλάθι σας Ποσότητα Τιμή
Μερικό Σύνολο: EUR 0,00
45 Κριτικές Πελατών:

4.8 out of 5 stars
5 Αστέρια
87%
4 Αστέρια
13%
3 Αστέρια
0%
2 Αστέρια
0%
1 Αστέρι
0%
Melatonin

Now Foods Μελατονίνη 3mg 180 Κάψουλες




Τιμή: EUR 7,58
 

Wirklich empfehlenswert!
by TAMARA FRANTA on 21 November 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Trotz des günstigen Preises erfüllt dieses Produkt den gleichen Zweck wie teurere. Ich schlafe damit wunderbar ein. Falls ich nachts mal aufwache nehme ich mitunter auch noch zwischendurch nochmals eine Kapsel. Manchmal mache ich auch die Kapsel auf, nehme davon ein paar Stäubchen, mache wieder zu und schlafe wieder weiter. Der Versand nach Österreich hat bestens funktioniert, kam sogar früher als angesagt. Man antwortet auch, falls man eine Frage hat. Ich bestelle immer 3 Dosen/ 3mg/ 180 caps, das geht sich dann genau aus, der Betrag ist unter 22 Euro und es gibt keine Zollgebühr. Ein natürliches Einschlafmittel - ich kann es wärmstens empfehlen.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Ease to get to sleep
by simone Smith on 25 October 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
No after taste, easy to swallow. Helps my son sleep within half hours of my son taking this. My son would take 2 tablets as used to having 6mg pharmacy dispensed previously and found had some result. I’ve now ordered 5mg tablets and hoping same result.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Works great
by Sara Bodqvist on 27 August 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Works great if you take 3.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Love it.
by Paulo Roberto Pacheco Mendonça on 25 July 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
great product... love it. Great experience.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Excelente produto.
by Sueli Lima da Silva on 23 June 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Melhorou a qualidade do sono e está ajudando nas crises de enxaqueca. Estou satisfeito com os resultados iniciais.
2 people found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

great stuff!
by Marcos Andrey on 27 January 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
A safe dose! For people who have trouble sleeping or do not produce this fantastic hormone!
4 people found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Makes a difference
by Kathy Isaacs on 8 November 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Works a treat for my autistic 11 yo - the couple of times he's missed it, the difference is significant.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Works for our kids
by John Hogan on 10 October 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
This melatonin helps our kids settle to sleep.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Amazing
by Yvonne Conkie on 8 September 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
This is a great product. Works wonders on my son that needs it. Otherwise he only gets 2/3 hours of sleep a night.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Great product
by Karen lockett on 3 September 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Melatonin helped me to fall asleep (I have severe insomnia) and usually keeps me asleep for some hours sometimes the entire night which to me is incredible. I did need at least 3 mg to feel the effect it might not suit everybody but it is worth a try. I highly recommend this product!!!!
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    



Πελάτες που Αναζήτησαν Αυτό το Προϊόν Είδαν Επίσης
Optimum Nutrition Melatonin Optimum Nutrition Μελατονίνη 3 mg 100 Ταμπλέτες
EUR 4,15
eVitamins Melatonin eVitamins Μελατονίνη 3mg 180 Χορτοφαγικές κάψουλες
EUR 8,31
Now Foods Melatonin Now Foods Μελατονίνη 3 mg 60 Κάψουλες
EUR 3,09
Natrol Melatonin Advanced Sleep 10 mg Natrol Advanced Sleep Μελατονίνη 10mg 60 Tαμπλέτες
EUR 9,47
Life Extension Melatonin Life Extension Μελατονίνη 1 mg 60 Κάψουλες
EUR 3,90
Natrol Melatonin Natrol Μελατονίνη 1 mg 90 Ταμπλέτες
EUR 6,55

Αλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Μελατονίνη Κριτικές

Κουπόνια και Προσφορές
Εγγραφή
eVitamins.com, © Πνευματικά Δικαιώματα 1999-2019. Όλα τα Δικαιώματα Κατοχυρωμένα. eVitamins, LLC

Δηλώσεις σχετικά με συγκεκριμένες βιταμίνες, συμπληρώματα, διαδικασίες ή άλλα αντικείμενα που πωλούνται μέσω αυτής της ιστοσελίδας δεν έχουν αξιολογηθεί από την eVitamins ή από τον Οργανισμό Διαχείρισης Τροφίμων και Φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτείων. Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Παρακαλούμε να συμβουλευτείτε πάντα με έναν εξουσιοδοτημένο γιατρό ή το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής, άσκησης ή συμπλήρωμα διατροφής, πριν από τη λήψη οποιασδήποτε βιταμίνης ή φαρμακευτικής αγωγής, ή εαν υποπτεύεστε ότι μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα γείας.

eVitamins, LLC - 6833 Auburn, Utica, MI 48317 USA - 1-888-222-6056


Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων | Όροι και Προϋποθέσεις