Για 5$ ΕΚΠΤΩΣΗ πάτησε εδώ
★Προσφορές Ημέρας  Υποστήριξη Πελατών: +30 231-118-1104 Δευτέρα - Παρασκευή: 15:00 - 24:00 (ώρα Ελλάδος)   |   Βοήθεια
gr
Ελλάδα
0
 Καλάθι Αγορών
Είδη στο Καλάθι σας Ποσότητα Τιμή
Μερικό Σύνολο: €0.00
€0.00
15 Κριτικές Πελατών:

4.6 out of 5 stars
5 Αστέρια
87%
4 Αστέρια
7%
3 Αστέρια
0%
2 Αστέρια
0%
1 Αστέρι
7%
Melatonin

Nature Made Μελατονίνη 3 mg - 240 Ταμπλέτες




Τιμή: €9.74
 

Oltre il sonno
by Vincenzo Bortone on 7 March 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Prodotto valido ed economico.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

ΜΕΛΑΤΟΝΙΝΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΥΠΝΙΑΣ
by Konstantinos T. on 29 March 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Η ΜΕΛΑΤΟΝΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟ ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΥΠΝΟ.ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΑΥΤΟ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ,ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ.Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ Ο ΙΔΙΟΣ.
1 person found this review helpful.

Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

The feedback after ordering melatonin
by Kabakov Evgueni on 8 June 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
It was very easy to order from Canada and price was very good. I compared it with Amazon and Costco and it was by about 50% better. You can easily track the order almost in real time. Secondly the shipping cost was the best as well. The only remark is evitamins might add how to change order to add more products or use some credit for first time customer as I was not informed about 5$ credit when I was doing my first order. Thirdly I liked their referral program awarding customer for bringing new people. And finally they have top quality product that were proven to be the best and had the best independent feedback from internet users. It is a good online alternative to buying from Amazon or CostCo.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Excellent Natural Product
by Mrs. Ann Elliott on 22 October 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
After gaining veterinary advice I purchased this product to help my dog's coat loss - it did help and it slowed down his hair loss whilst encouraging new coat to grow healthy and quickly. Would definitely purchase again with no hesitation.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

God send.
by Lorie Sarson on 1 September 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
God send. Has made life a lot easier for my son.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Dormir de verdade
by Ewerton vianna de oliveira on 14 May 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Otimo para quem tem dificuldade em dormir. Uso diariamente e acordo realmente descansado.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Não deixo de usar
by Cristiana Moretti Fioroni Simões on 26 March 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Auxilia no início do sono, tornando-o mais tranquilo. Não deixo de usar.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Excelente produto.
by Marcio Luiz Rangel Fonseca on 10 March 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Excelente Produto, proporciona excelente qualidade de sono, sem maiores reações adversas. Chegou muito bem embalado, lacrado, sem maiores problemas. Recomendo a compra.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Excelente produto, com efeito certo
by RAFAELA A TEIXEIRA on 2 December 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
O produto é de ótima qualidade. Sinto diferença na qualidade do meu sono, principalmente quando sigo o direcionamento que está no rótulo do produto. Aconselha-se tomar uma capsula antes de deitar. Tenho feito isso e percebo que pego no sono mais rápido e durmo sem acordar o tempo todo como era antes. O único ponto negativo é o pó que fica dentro da embalagem, como se fosse das capsulas, como se estivessem dissolvendo. Na verdade, quando pegamos as capsulas vemos que estão inteiras. Mas fica aquele pó na mão. Porém, nada que influencie na qualidade do produto. Senti mais diferença com ele do que com produtos similares de outras marcas, mesmo sendo a mesma dosagem.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Produto excelente.Entrega no prazo.
by Marcos Rodrigo da Ponta on 7 November 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Produto de alta qualidade e pureza. Sou farmacêutico e indico. Tomo com minha esposa e até as enxaquecas dela diminuíram. Entrega no prazo!
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    




Αλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Μελατονίνη Κριτικές

Κουπόνια και Προσφορές
Εγγραφή
eVitamins Ελλάδα, Πνευματικά Δικαιώματα 1999-2018. Όλα τα Δικαιώματα Κατοχυρωμένα.

Δηλώσεις σχετικά με συγκεκριμένες βιταμίνες, συμπληρώματα, διαδικασίες ή άλλα αντικείμενα που πωλούνται μέσω αυτής της ιστοσελίδας δεν έχουν αξιολογηθεί από την eVitamins ή από τον Οργανισμό Διαχείρισης Τροφίμων και Φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτείων. Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Παρακαλούμε να συμβουλευτείτε πάντα με έναν εξουσιοδοτημένο γιατρό ή το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής, άσκησης ή συμπλήρωμα διατροφής, πριν από τη λήψη οποιασδήποτε βιταμίνης ή φαρμακευτικής αγωγής, ή εαν υποπτεύεστε ότι μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα γείας.

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων | Όροι και Προϋποθέσεις