Υποστήριξη Πελατών: +01-586-731-6101   |   Βοήθεια   |   Για μας
ShareΚοινοποίησε & Κέρδισε 10$
Κέρδισε 10$ αντιγράφοντας και κοινοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα με τον κωδικό ανταμοιβών σου. Περισσότερες Πληροφορίες
Για 5$ ΕΚΠΤΩΣΗ πάτησε εδώ
 Καλάθι Αγορών
Είδη στο Καλάθι σας Ποσότητα Τιμή
Μερικό Σύνολο: EUR 0,00
21 Κριτικές Πελατών:

4.9 out of 5 stars
5 Αστέρια
90%
4 Αστέρια
10%
3 Αστέρια
0%
2 Αστέρια
0%
1 Αστέρι
0%
Melatonin Fast Dissolve 5 mg

Natrol Μελατονίνη 5mg Fast Dissolve 90 Tαμπλέτες




Τιμή: EUR 8,27
 

Απίστευτο!
by KLARNETATZI IOANNA on 25 March 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Πολύ καλό προϊόν! Λόγω άγχους τον τελευταίο καιρό, οι αϋπνίες πάνε και έρχονται και είναι το μοναδικό που με βοηθάει στον ύπνο! Αξίζει! Επίσης, η γεύση φράουλα που έχει η μελατονίνη της Natrol, σε κάνει να νομίζεις πως είναι καραμελίτσα! Το συστήνω ανεπιφύλακτα!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Very good product
by James Roxburgh on 12 October 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Very good product, only slight hitch is compared to the 3mg, these left me sleepy still the next morning, this product is probably recommended for those hardcore insomniacs.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Work good
by maria lucas on 16 August 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Work great and no drowsiness the next day.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Excellent product
by Victoria scott on 23 February 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Brilliant product! I highly recommend this product to anyone having difficulty sleeping. These are not available to buy in the UK so I order them from here. The quality is excellent and the quantity is also excellent for the price.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Good but ...
by Hakim Bahman on 4 January 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Melatonin tabs are good but not really efficient in the hard situation.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Does the job
by Chris Bly on 28 September 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Seems to have improved the sleep patterns of my 15 year old insomniac daughter who has had problems sleeping.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Best ever for sleeping problem
by DAVID MCINTOSH on 5 May 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
These are the best thing I've ever had that's helped me fall asleep at night and compared to other stuff that I've got of the doctors over the years this is far better plus you wake up without having that groggy feeling these make you feel great in the mornings. I'd recommend this to anyone else who is suffering from sleep disorder as this is well up there best ever.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Supergood product !!
by Tony Bokeroth on 10 July 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Supergood product !!, Fast working melatonin. Very good taste, works perfectly. Every night I sleep like a baby and wake up feeling very good (not like a drunk).
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Qualidade e preço bom.
by Leopoldo Carlos Stefanes on 29 August 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Produto diferenciado. Sabor Morango, muito agradável. A Marca Natrol tem excelente qualidade na minha opinião. Consumumos aqui em casa há bastante tempo. Gostamos dos resultados.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Muito bom
by Marcelo F. N. on 31 July 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Produto excelente, tanto no efeito quanto no sabor!! Tenho o sono muito leve e ele me ajuda a entrar em sono profundo!!
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    



Πελάτες που Αναζήτησαν Αυτό το Προϊόν Είδαν Επίσης
Nature's Plus Sleep Assure Nature's Plus Sleep Assure Βοήθημα Ύπνου 60 Ταμπλέτες
EUR 19,71
Kirkland Signature Sleep Aid Kirkland Signature Sleep Aid - Βοήθημα Ύπνου - Διπλή Συσκευασία 96 Ταμπλέτες ανά συσκευασία
EUR 12,99
Swisse Sleep Swisse Sleep Βοήθημα Ύπνου 120 Ταμπλέτες
EUR 14,13
Enzymatic Therapy Fatigued to Fantastic Revitalizing Sleep Formula Enzymatic Therapy Κουρασμένοι στη Formula Fantastic Revitalizing Sleep 30 Κάψουλες
EUR 9,18
Life Extension Natural Sleep Melatonin Life Extension Φυσικό μελατονίνη Sleep 60 χορτοφαγικές κάψουλες
EUR 13,64
Hyland's Sleep Hyland's Αϋπνία 100 Ταμπλέτες
EUR 9,07

Αλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Υποστήριξη Ύπνου Κριτικές

Κουπόνια και Προσφορές
Εγγραφή
eVitamins.com, © Πνευματικά Δικαιώματα 1999-2018. Όλα τα Δικαιώματα Κατοχυρωμένα. eVitamins, LLC

Δηλώσεις σχετικά με συγκεκριμένες βιταμίνες, συμπληρώματα, διαδικασίες ή άλλα αντικείμενα που πωλούνται μέσω αυτής της ιστοσελίδας δεν έχουν αξιολογηθεί από την eVitamins ή από τον Οργανισμό Διαχείρισης Τροφίμων και Φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτείων. Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Παρακαλούμε να συμβουλευτείτε πάντα με έναν εξουσιοδοτημένο γιατρό ή το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής, άσκησης ή συμπλήρωμα διατροφής, πριν από τη λήψη οποιασδήποτε βιταμίνης ή φαρμακευτικής αγωγής, ή εαν υποπτεύεστε ότι μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα γείας.

eVitamins, LLC - 6833 Auburn, Utica, MI 48317 USA - 1-888-222-6056


Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων | Όροι και Προϋποθέσεις