Για 5$ ΕΚΠΤΩΣΗ πάτησε εδώ
★Προσφορές Ημέρας  Υποστήριξη Πελατών: +30 231-118-1104 Δευτέρα - Παρασκευή: 15:00 - 24:00 (ώρα Ελλάδος)   |   Βοήθεια
gr
Ελλάδα
0
 Καλάθι Αγορών
Είδη στο Καλάθι σας Ποσότητα Τιμή
Μερικό Σύνολο: €0.00
€0.00
22 Κριτικές Πελατών:

4.8 out of 5 stars
5 Αστέρια
91%
4 Αστέρια
5%
3 Αστέρια
0%
2 Αστέρια
5%
1 Αστέρι
0%
Melatonin Fast Dissolve 5 mg

Natrol Μελατονίνη 5mg Fast Dissolve 90 Tαμπλέτες




Τιμή: €7.99
 

Απίστευτο!
by KLARNETATZI IOANNA on 25 March 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Πολύ καλό προϊόν! Λόγω άγχους τον τελευταίο καιρό, οι αϋπνίες πάνε και έρχονται και είναι το μοναδικό που με βοηθάει στον ύπνο! Αξίζει! Επίσης, η γεύση φράουλα που έχει η μελατονίνη της Natrol, σε κάνει να νομίζεις πως είναι καραμελίτσα! Το συστήνω ανεπιφύλακτα!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Excellent product
by Victoria scott on 23 February 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Brilliant product! I highly recommend this product to anyone having difficulty sleeping. These are not available to buy in the UK so I order them from here. The quality is excellent and the quantity is also excellent for the price.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Good but ...
by Hakim Bahman on 4 January 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Melatonin tabs are good but not really efficient in the hard situation.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Does the job
by Chris Bly on 28 September 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Seems to have improved the sleep patterns of my 15 year old insomniac daughter who has had problems sleeping.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Best ever for sleeping problem
by DAVID MCINTOSH on 5 May 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
These are the best thing I've ever had that's helped me fall asleep at night and compared to other stuff that I've got of the doctors over the years this is far better plus you wake up without having that groggy feeling these make you feel great in the mornings. I'd recommend this to anyone else who is suffering from sleep disorder as this is well up there best ever.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Supergood product !!
by Tony Bokeroth on 10 July 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Supergood product !!, Fast working melatonin. Very good taste, works perfectly. Every night I sleep like a baby and wake up feeling very good (not like a drunk).
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Muito bom
by Marcelo F. N. on 31 July 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Produto excelente, tanto no efeito quanto no sabor!! Tenho o sono muito leve e ele me ajuda a entrar em sono profundo!!
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Dormir bem. 2 anos de experiência.
by Francis Renato Stefanes. on 7 June 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Consumo há 2 anos esta marca(Natrol). Aprovo e recomendo. Ótima opção para quem busca uma melatonina sublingual. Efeito rápido.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Ajuda a ter um sono melhor e ameniza os distúrbios do sono.
by Ericleison Lima De Carvalho on 28 May 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Já fiz uso de outras marcas na dosagem de 3mg e obtive um bom resultado, mas com a Melatonina da Natrol de 5mg algo mudou. Notei que comecei a ter mais resultado em uma sono mais tranquilo e de melhor qualidade, onde também pude perceber que o meu quadro de distúrbios do sono como sonambulismo e apneia do sono, distúrbios que enfrento desde criança, foram amenizados em 60% no caso da apneia e até 75% no caso do sonambulismo. Isso são dados reais meus e não de pesquisar de internet.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Top Melatonin
by Rodrigo Silva on 17 May 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Excellent product! Fast dissolution and very pleasant taste.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    




Αλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Υποστήριξη Ύπνου Κριτικές

Κουπόνια και Προσφορές
Εγγραφή
eVitamins Ελλάδα, Πνευματικά Δικαιώματα 1999-2018. Όλα τα Δικαιώματα Κατοχυρωμένα.

Δηλώσεις σχετικά με συγκεκριμένες βιταμίνες, συμπληρώματα, διαδικασίες ή άλλα αντικείμενα που πωλούνται μέσω αυτής της ιστοσελίδας δεν έχουν αξιολογηθεί από την eVitamins ή από τον Οργανισμό Διαχείρισης Τροφίμων και Φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτείων. Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Παρακαλούμε να συμβουλευτείτε πάντα με έναν εξουσιοδοτημένο γιατρό ή το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής, άσκησης ή συμπλήρωμα διατροφής, πριν από τη λήψη οποιασδήποτε βιταμίνης ή φαρμακευτικής αγωγής, ή εαν υποπτεύεστε ότι μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα γείας.

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων | Όροι και Προϋποθέσεις