Για 5$ ΕΚΠΤΩΣΗ πάτησε εδώ
★Προσφορές Ημέρας  Υποστήριξη Πελατών: +30 231-118-1104 Δευτέρα - Παρασκευή: 15:00 - 24:00 (ώρα Ελλάδος)   |   Βοήθεια
gr
Ελλάδα
0
 Καλάθι Αγορών
Είδη στο Καλάθι σας Ποσότητα Τιμή
Μερικό Σύνολο: EUR 0,00
EUR 0,00
14 Κριτικές Πελατών:

4.8 out of 5 stars
5 Αστέρια
86%
4 Αστέρια
14%
3 Αστέρια
0%
2 Αστέρια
0%
1 Αστέρι
0%
Melatonin

Natrol Μελατονίνη 3 mg 60 Ταμπλέτες




Τιμή: EUR 6,86
 

Write a headline for your review.
by Lorie Sarson on 19 July 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Really helps .
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Great Item
by James on 19 August 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
I slept very good while taking this Melatonin. Very good price and this supplement is certainly a must take at night or when I have trouble falling asleep. My only complain would be that sometimes I wake up feeling like I overslept.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Peter Constantinides on 21 January 2016
Makes you tired and puts you into a deep sleep! As someone who falls asleep easily but has trouble staying asleep (broken sleep) causing me to usually wake up feeling exhausted, melatonin is a godsend.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Eduardo Alfredo B. P. on 20 February 2013
Excellent product. Melatonin 3 mg helps a lot for better sleeping!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Anonymous on 6 December 2012
We got it for our grandson. The doctor said that is was a safe product. He takes it just before he goes to bed. It takes about 15 minutes for it to kick in and he is asleep. He has ADHD. It is a wonderful product.
3 people found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Dario Guerra on 2 December 2012
Melatonin 3 mg is fast acting and promotes sound sleep. Wake up feeling refreshed and rested. I have tried 3-4 different brands of melatonin and this is my favorite.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Jessica on 10 April 2012
I love Melatonin! I prefer the 3 mg tablets over the 1 mg or 5 mg ones. It helps me feel sleepy fast, but not like I took a sleeping pill, it feels natural. I wake up feeling rested! I have even gotten my grandmother to start taking them and she loves melatonin now too!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Muito bom
by FELIPEKL on 19 April 2017
Ótima melatonina. Dosagem de 3mg é baixa, sugiro a de 5mg. Marca Natrol é muito boa, produtos de qualidade comprovada. Recomendo.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

bom
by carolina vidal gallo on 15 November 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Gostei, ajuda bastante mas acho que tem marcas melhores
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Regulação do sono
by Priscila Almeida Calado on 23 September 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Já na primeira noite senti o efeito positivo da regulação do sono.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    



Πελάτες που Αναζήτησαν Αυτό το Προϊόν Είδαν Επίσης
Optimum Nutrition Melatonin Optimum Nutrition Μελατονίνη 3 mg 100 Ταμπλέτες
EUR 4,03
eVitamins Melatonin eVitamins Μελατονίνη 3mg 180 Κάψουλες
EUR 7,06
Natrol Melatonin Advanced Sleep 10 mg Natrol Advanced Sleep Μελατονίνη 10mg 60 Tαμπλέτες
EUR 9,20
Now Foods Melatonin Now Foods Μελατονίνη 3 mg 60 Κάψουλες
EUR 3,00
Solgar Melatonin Solgar Μελατονίνη 10 mg 60 Ταμπλέτες
EUR 13,41
Nature's Bounty Melatonin Nature's Bounty Μελατονίνη 1 mg - 180 Ταμπλέτες
EUR 4,93

Αλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Μελατονίνη Κριτικές

Κουπόνια και Προσφορές
Εγγραφή
eVitamins Ελλάδα, Πνευματικά Δικαιώματα 1999-2018. Όλα τα Δικαιώματα Κατοχυρωμένα.

Δηλώσεις σχετικά με συγκεκριμένες βιταμίνες, συμπληρώματα, διαδικασίες ή άλλα αντικείμενα που πωλούνται μέσω αυτής της ιστοσελίδας δεν έχουν αξιολογηθεί από την eVitamins ή από τον Οργανισμό Διαχείρισης Τροφίμων και Φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτείων. Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Παρακαλούμε να συμβουλευτείτε πάντα με έναν εξουσιοδοτημένο γιατρό ή το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής, άσκησης ή συμπλήρωμα διατροφής, πριν από τη λήψη οποιασδήποτε βιταμίνης ή φαρμακευτικής αγωγής, ή εαν υποπτεύεστε ότι μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα γείας.

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων | Όροι και Προϋποθέσεις