Για 5$ ΕΚΠΤΩΣΗ πάτησε εδώ
★Προσφορές Ημέρας  Υποστήριξη Πελατών: +30 231-118-1104 Δευτέρα - Παρασκευή: 15:00 - 24:00 (ώρα Ελλάδος)   |   Βοήθεια
gr
Ελλάδα
0
 Καλάθι Αγορών
Είδη στο Καλάθι σας Ποσότητα Τιμή
Μερικό Σύνολο: €0.00
€0.00
21 Κριτικές Πελατών:

4.7 out of 5 stars
5 Αστέρια
86%
4 Αστέρια
10%
3 Αστέρια
0%
2 Αστέρια
0%
1 Αστέρι
5%
Magnesium Malate

Thompson Μαγνήσιο Malate 400 mg 110 Ταμπλέτες




Τιμή: €7.89
 

could not swallow these
by Darlene Bennett on 24 March 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
For anyone that has problems swallowing a large tablet please be aware this tablet is quite large & I could not swallow them... as well as long they are thick...
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

hopeful this will help
by JOHANNA RIJKEN on 19 June 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Order arrived safely, thank you. This is the first time I am taking this product and I am hopeful this will help reduce my cramps.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

best absorption
by Kathy Ingersoll on 1 June 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
best stuff on the market... recommended by my doc of integrative medicine
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Thompson top vitamins
by Adrien Vocos on 2 February 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
I have been taking Thompson vitamins because it does not contain Magnesium stearate which is harmful. I take Mag Malate because it does not cause me to have diarrhea.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Sandra Collison on 9 April 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
My favorite and quite frankly, the only magnesium I will use. I started taking 2 pills a day back in 2012, mainly for digestive issues... within days my digestion was perfect. No joke, I haven't had even the slightest issue to use the washroom since I started taking them. This is a high quality mag, so it's highly absorbable by the body. I never experienced any stomach issues or diarrhea like u can with magnesium oxide. The malic acid amps up energy levels as well. It's win win!! For pregnant women, I've conted to take this daily (400mg) throughout 2 pregnancies and have not once been constipated or struggled to use the washroom. I highly recommend it!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Energia e melhor qualidade pro sono
by Leandro Pontes Medeiros on 7 August 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Muito se dizia que o magnésio dimalato era capaz de dar energias e melhorar a qualidade do sono, mas eu não acreditava. Até que resolvi experimentar e constatar a diferença. No primeiro dia cheguei a perder a hora de acordar tamanho relaxamento e descanso. Recomendo!
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Excelente fonte de magnésio.
by Ricardo on 2 March 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Excelente produto! Reforçando o que muitos já disseram por aqui: auxilia bastante na promoção de um sono reparador e amenizar estados de stress leves/moderados. Já fiquei algum tempo sem usar e quando retorno o uso percebo bastante a melhora na qualidade do meu sono. Um detalhe a observar é que as cápsulas são um pouco grande e rígidas, o que as vezes pode dificultar a deglutição, mas nada que alguns goles d'água não resolvam ;).
3 people found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Satisfação
by Bernardo Santana on 3 January 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Tomo diariamente este produto e não fico mais sem ele. Renova minhas energias para ficar bem disposto diariamente. Satisfação garantida.
3 people found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Simplismente vital.
by ALEXSANDER DE SOUZA CUNHA on 12 June 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Produto recomendadíssimo e de vital importância por suas infinitas implicações na boa saúde do organismo.


Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Escreva um título para sua avaliação.
by Anonymous on 24 May 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Fale o que você gosta e o que não gosta sobre este produto.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    




Αλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Μαγνήσιο Κριτικές

Κουπόνια και Προσφορές
Εγγραφή
eVitamins Ελλάδα, Πνευματικά Δικαιώματα 1999-2018. Όλα τα Δικαιώματα Κατοχυρωμένα.

Δηλώσεις σχετικά με συγκεκριμένες βιταμίνες, συμπληρώματα, διαδικασίες ή άλλα αντικείμενα που πωλούνται μέσω αυτής της ιστοσελίδας δεν έχουν αξιολογηθεί από την eVitamins ή από τον Οργανισμό Διαχείρισης Τροφίμων και Φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτείων. Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Παρακαλούμε να συμβουλευτείτε πάντα με έναν εξουσιοδοτημένο γιατρό ή το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής, άσκησης ή συμπλήρωμα διατροφής, πριν από τη λήψη οποιασδήποτε βιταμίνης ή φαρμακευτικής αγωγής, ή εαν υποπτεύεστε ότι μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα γείας.

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων | Όροι και Προϋποθέσεις