Υποστήριξη Πελατών: +01-586-731-6101   |   Βοήθεια   |   Για μας
ShareΚοινοποίησε & Κέρδισε 10$
Κέρδισε 10$ αντιγράφοντας και κοινοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα με τον κωδικό ανταμοιβών σου. Περισσότερες Πληροφορίες
Για 5$ ΕΚΠΤΩΣΗ πάτησε εδώ
 Καλάθι Αγορών
Είδη στο Καλάθι σας Ποσότητα Τιμή
Μερικό Σύνολο: EUR 0,00
10 Κριτικές Πελατών:

5 out of 5 stars
5 Αστέρια
100%
4 Αστέρια
0%
3 Αστέρια
0%
2 Αστέρια
0%
1 Αστέρι
0%
Magnesium Caps

Life Extension Κάψουλες Μαγνησίου 100 φυτικές κάψουλες




Τιμή: EUR 9,09
 

Great form of magnesium
by Cindy Riebe on 25 April 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
We love this form of magnesium. We take one capsule in the morning and one at night. It is a very gentle form of magnesium.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Marie Grace B. on 3 January 2014
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Magnesium Caps work great for irregularity. Works great for tight muscles. Great muscle relaxer. I have MS and it helps me a lot.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Linda Hart on 27 May 2013
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Works well to relax muscles and to help have a healthy bowel movement the next morning.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Gratidão! Mag Top!
by Ricelli Gomes on 26 May 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
O magnésio da Life Extension é um dos melhores que estão disponíveis no mercado. Tenho tido dias mais proveitosos, com um sono mais reparador e mais disposição, depois que passei a fazer uso deste mineral que é o carro chefe nas funções orgânicas. São 500mg por cápsula, o que ajuda bastante. Segundo o ilustre mestre Dr Lair Ribeiro, superam 300 funções orgânicas que o magnésio proporciona ao corpo humano. Grato à Evitamins pela aquisição!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Um mineral essencial em minha dieta, recomendo!!!
by Rogério Alcârtara de Oliveira on 31 March 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
O Magnésio da life é sem dúvida o melhor, esse mineral aumentou minha testosterona, melhorou meu sono, ele também otimiza a absorção de outros nutrientes, como sódio, potássio, cálcio, fósforo, gosto de asssossiar esse mineral com zinco e boron.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Muito bom!
by Christina morais on 20 February 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Muito bom este suplemento. Tem me auxiliado no sono à noite e, dentro das pesquisas que realizei, ele atende as minhas expectativas. Pretendo continuar a usar continuamente.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Excelente produto
by Rosangela Eduarda on 2 October 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Muito bom, tanto que pretendo comprar novamente, me favorece um sono profundo e mais disposição.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Gabriel Avelino on 23 August 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Adoro este suplemento, me ajuda muito no sono, bem estar fisico e mental e nas dores articulares
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Magnésio 500mg e 100 Caps
by Pablo Caires Rocha on 16 March 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Este é um suplemento muito bom, pois essas formas queladas ajudam a absorver melhor o magnésio. Pra quem corre 10Km como eu, é um suplemento muito importante para as funções do corpo e principalmente pro coração. Ótima compra!
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Magnésio da Lifeextension otimizou minha testosterona!
by Márcio Cohim Guimarães Freitas on 8 March 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
O Magnésio da Life Extension é o melhor! Ajuda estimular a produção de testosterona, o SHBG - Globulina Transportadora de Hormônio Sexual se prende à testosterona, o papel do magnésio é justamente desprender a testosterona do SHBG, fazendo com que a testosterona cumpra sua função no organismo. Sem falar que o magnésio tem em média 300 funções em nosso organismo.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    



    Πελάτες που Αναζήτησαν Αυτό το Προϊόν Είδαν Επίσης
    Now Foods Magnesium Caps Now Foods Μαγνήσιο 400mg 180 Κάψουλες
    EUR 9,81
    Thompson Magnesium Malate Thompson Μαγνήσιο Malate 400 mg 110 Ταμπλέτες
    EUR 7,67
    Natural Vitality Natural Calm Natural Vitality Natural Calm Original 226 g
    EUR 14,82
    Life Extension Neuro-Mag Magnesium L-Threonate Life Extension Neuro-Mag Μαγνήσιο L-Threonate - 90 Vegetarian Κάψουλες
    EUR 30,30
    Doctor's Best High Absorption Magnesium Doctor's Best Χηλικό Μαγνήσιο Υψηλής Απορροφητικότητας 200 mg 120 Ταμπλέτες
    EUR 13,44
    Source Naturals Magnesium Malate Source Naturals Μηλικό Μαγνήσιο 1250 mg 180 Ταμπλέτες
    EUR 15,54

    Αλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

    Μαγνήσιο Κριτικές

    Κουπόνια και Προσφορές
    Εγγραφή
    eVitamins.com, © Πνευματικά Δικαιώματα 1999-2018. Όλα τα Δικαιώματα Κατοχυρωμένα. eVitamins, LLC

    Δηλώσεις σχετικά με συγκεκριμένες βιταμίνες, συμπληρώματα, διαδικασίες ή άλλα αντικείμενα που πωλούνται μέσω αυτής της ιστοσελίδας δεν έχουν αξιολογηθεί από την eVitamins ή από τον Οργανισμό Διαχείρισης Τροφίμων και Φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτείων. Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Παρακαλούμε να συμβουλευτείτε πάντα με έναν εξουσιοδοτημένο γιατρό ή το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής, άσκησης ή συμπλήρωμα διατροφής, πριν από τη λήψη οποιασδήποτε βιταμίνης ή φαρμακευτικής αγωγής, ή εαν υποπτεύεστε ότι μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα γείας.

    eVitamins, LLC - 6833 Auburn, Utica, MI 48317 USA - 1-888-222-6056


    Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων | Όροι και Προϋποθέσεις