Για 5$ ΕΚΠΤΩΣΗ πάτησε εδώ
★Προσφορές Ημέρας  Υποστήριξη Πελατών: +30 231-118-1104 Δευτέρα - Παρασκευή: 15:00 - 24:00 (ώρα Ελλάδος)   |   Βοήθεια
gr
Ελλάδα
0
 Καλάθι Αγορών
Είδη στο Καλάθι σας Ποσότητα Τιμή
Μερικό Σύνολο: EUR 0,00
EUR 0,00
31 Κριτικές Πελατών:

4.8 out of 5 stars
5 Αστέρια
87%
4 Αστέρια
10%
3 Αστέρια
3%
2 Αστέρια
0%
1 Αστέρι
0%
Lip Balm

EOS Lip Balm Φράουλα Sorbet 7g




Τιμή: EUR 3,67
 

by Momoka Fukatsu on 13 July 2015
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
EOSはやっぱりいいです。色がかわいいし、なんといっても保湿力がいいので ぷ るぷるになり◎!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by sia on 27 March 2015
Τελειο!!! η συσκευασια ειναι τελεια ολοι ενθουσιαζονται οταν με βλεπουν να το βγαζω απο την τσαντα μου! σαν lip balm ειναι πολυ καλο και η συγκεκριμενη γευση ειναι καταπληκτικη! θελω να το φαω πραγματικα! επιπλεον η εξυπηρετιση ηταν σουπερ!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Αριστο!
by Theodora Bougatsa on 27 February 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Το αγόρασα γιατί το ζητούσε η κόρη μου και από τότε που της το πήρα δεν το αποχωρίζεται. Το έχει πάντα στην τσάντα της. Γιατί; Εχει καταρχήν μια πολύ προτότυπη συσκευασία που μοιάζει με μπαλίτσα. Το άρωμα strawberry sorbet είναι υπέροχο και η γλυκιά του γεύση καταπληκτική. Ιδίως το χειμώνα που τα χείλη χρειάζονται περισσότερη ενυδάτωση κάνει καταπληκτική δουλειά. Τα αφήνει απαλά και βελούδινα χωρίς να τα νιώθεις λιπαρά. Η τιμή του πολύ προσιτή και αρκετά φθηνό σε σχέση με άλλα παρόμοια προϊόντα για τα χείλη, που δεν έχουν την ενυδάτωση που υπόσχονται. Για αυτό θα το ξαναπαραγγείλω σίγουρα και μάλιστα το προτείνω σε όλες τις φίλες μου και σε σας.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

I LOVE IT
by Beauty Freak on 1 August 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Η τιμή τους προσιτή, η εμφάνισή τους εντυπωσιακή, το περιεχόμενο μυρωδάτο και το αποτέλεσμα βελούδινο. Μου αρέσει ιδιαιτέρως η συσκευασία τους. Είναι πολύ βολική. Σίγουρα θα τα λατρέψεις. The best lip balm ever. You should try this one.


Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Άμεση ενυδάτωση!
by Fotini Pollatou on 7 July 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Όντως έχουν ακουστεί τα καλύτερα γύρω από το ονομά του! Άμεση ενυδάτωση!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Muy buen producto
by Cristina Martínez Prieto on 23 July 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Es un producto buenísimo y con buenos ingredientes. Deja los labios hidratados y además dura mucho.


Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

I love EOS
by Sophie Rhodes on 22 January 2017
I love EOS!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Amazing!
by Eirini Lioumpa on 24 September 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Great product! This lip balm by EOS makes my lips so soft!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Makes my lips super soft.
by EK on 8 September 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
This is the only lip balm I use more than once. It's so soft and smells great. The shape is really unique so I won't misplace it like most of my other chap sticks. I'm not usually one to go with trends but I really like the formula of this and glad I tried it it really keeps my lips soft.
65 people found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Meu favorito!!
by Monica W on 1 September 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Muito Bom, Super recomendo esse produto, meus lábios nunca mais ficaram ressecados depois que comecei a usá-lo. Eu acho os produtos da EOS maravilhosos e ainda sao super compactos, da pra levar em qualquer bolsa. Eu tenho um protetor na minha gaveta do trabalho e uso todos os dias.
51 people found this review helpful.

Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    




Αλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Lip Balms & Plumpers Κριτικές

Κουπόνια και Προσφορές
Εγγραφή
eVitamins Ελλάδα, Πνευματικά Δικαιώματα 1999-2018. Όλα τα Δικαιώματα Κατοχυρωμένα.

Δηλώσεις σχετικά με συγκεκριμένες βιταμίνες, συμπληρώματα, διαδικασίες ή άλλα αντικείμενα που πωλούνται μέσω αυτής της ιστοσελίδας δεν έχουν αξιολογηθεί από την eVitamins ή από τον Οργανισμό Διαχείρισης Τροφίμων και Φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτείων. Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Παρακαλούμε να συμβουλευτείτε πάντα με έναν εξουσιοδοτημένο γιατρό ή το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής, άσκησης ή συμπλήρωμα διατροφής, πριν από τη λήψη οποιασδήποτε βιταμίνης ή φαρμακευτικής αγωγής, ή εαν υποπτεύεστε ότι μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα γείας.

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων | Όροι και Προϋποθέσεις