Υποστήριξη Πελατών: +01-586-731-6101   |   Βοήθεια   |   Για μας
ShareΚοινοποίησε & Κέρδισε 10$
Κέρδισε 10$ αντιγράφοντας και κοινοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα με τον κωδικό ανταμοιβών σου. Περισσότερες Πληροφορίες
Για 5$ ΕΚΠΤΩΣΗ πάτησε εδώ
 Καλάθι Αγορών
Είδη στο Καλάθι σας Ποσότητα Τιμή
Μερικό Σύνολο: EUR 0,00
39 Κριτικές Πελατών:

4.7 out of 5 stars
5 Αστέρια
82%
4 Αστέρια
10%
3 Αστέρια
8%
2 Αστέρια
0%
1 Αστέρι
0%
Organic Lip Balm

EOS Βιολογικό Lip Balm Ρόδι - Raspberry 7 g




Τιμή: EUR 3,32
 

Αγαπημενο lip balm
by Tk on 10 September 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Το φοραω συνεχεια. Εχει υπεροχη μυρωδια και αφηνει τελεια γευση στα χειλη.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

It's very soft
by ???st?a??a ?pe?a?t? on 11 November 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
I will deffinetly buy this eos lip balm again.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Excelente lip balm
by Maria das Graças Araujo Bezerra on 30 October 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Excelente lip balm , O melhor hidratante labial que já utilizei, tenho lábios muito ressecados e esse produto deixou meus lábios muito macios e sem ressecamento. Ótimo sabor , ótimo cheiro, produto não gorduroso.Eu amei Recomendo 100%. Amo comprar na Evitamins recebi super rápido, em 3 semanas. Já estou comprando mais 2 lip balms EOS, não fico sem eles nunca mais. Obrigado Evitamins por fazer com que nos Brasileiros possamos comprar produtos americanos de Qualidade e bons preços. Amei!!!!!!
1 person found this review helpful.

Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Great!
by Eirini Lioumpa on 24 September 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
This eos Smells great! I loved it!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Works well, great flavor.
by Bruce Kent on 8 September 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
The balm itself is very smooth and flavorful. It serves it's purpose. The only con in my opinion is the size. It's a bit bulky and the cap needs to be unscrewed. Kind of a pain if you need it quick.
62 people found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Good Lip Balm.
by James on 19 August 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Overall I'm happy using EOS and have never had any adverse reactions. I've tried many including Chapstick, Burt's Bees and many more and EOS ranks right up there with the best.
2 people found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Love EOS
by Donna Watson on 16 August 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Love EOS, I Love this product!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

this eos is my holy grail!
by LS on 6 August 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
This eos is my holy grail!, I loveeee this scent so much. I'm glad I ordered this!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

good
by Begoña López Bernárdez on 19 July 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Good, I love it!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

balm
by CDUB on 19 July 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Great balm, My kids love these balms!
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    



Πελάτες που Αναζήτησαν Αυτό το Προϊόν Είδαν Επίσης
Burt's Bees Tinted Lip Balm Burt's Bees Tinted Lip Balm, Red - Rose - .15 oz
EUR 5,04
Chapstick Classic Chapstick Chapstick Classic Chapstick, Cherry - 3 pack
EUR 4,21
O'Keeffe's Lip Repair O'Keeffe's Lip Repair, Original - 0.15 oz
EUR 3,52
Avalon Organics Nourishing Organic Lip Balm Avalon Βιολογικόs Dsp Lip Balm Og2 Cherry 0,15 ουγκιές
EUR 2,30
100 Percent Pure Lip Balm 100 Percent Pure Lip Balm, Cherry - 0.15 fl oz
EUR 6,06
Burt's Bees Ultra Conditioning Lip Balm Burt's Bees Lip Balm Ενυδάτωσης, Χωρίς Γεύση 1 Σωληνάριο
EUR 4,03

Αλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Lip Balms & Plumpers Κριτικές

Κουπόνια και Προσφορές
Εγγραφή
eVitamins.com, © Πνευματικά Δικαιώματα 1999-2018. Όλα τα Δικαιώματα Κατοχυρωμένα. eVitamins, LLC

Δηλώσεις σχετικά με συγκεκριμένες βιταμίνες, συμπληρώματα, διαδικασίες ή άλλα αντικείμενα που πωλούνται μέσω αυτής της ιστοσελίδας δεν έχουν αξιολογηθεί από την eVitamins ή από τον Οργανισμό Διαχείρισης Τροφίμων και Φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτείων. Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Παρακαλούμε να συμβουλευτείτε πάντα με έναν εξουσιοδοτημένο γιατρό ή το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής, άσκησης ή συμπλήρωμα διατροφής, πριν από τη λήψη οποιασδήποτε βιταμίνης ή φαρμακευτικής αγωγής, ή εαν υποπτεύεστε ότι μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα γείας.

eVitamins, LLC - 6833 Auburn, Utica, MI 48317 USA - 1-888-222-6056


Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων | Όροι και Προϋποθέσεις