Για 5$ ΕΚΠΤΩΣΗ πάτησε εδώ
★Προσφορές Ημέρας  Υποστήριξη Πελατών: +30 231-118-1104 Δευτέρα - Παρασκευή: 15:00 - 24:00 (ώρα Ελλάδος)   |   Βοήθεια
gr
Ελλάδα
0
 Καλάθι Αγορών
Είδη στο Καλάθι σας Ποσότητα Τιμή
Μερικό Σύνολο: €0.00
€0.00
9 Κριτικές Πελατών:

4.8 out of 5 stars
5 Αστέρια
89%
4 Αστέρια
11%
3 Αστέρια
0%
2 Αστέρια
0%
1 Αστέρι
0%
L-Tyrosine

Now Foods L-Τυροσίνη 750 mg 90 Κάψουλες




Τιμή: €11.22
 

Great Product
by lucas reichert siqueira on 4 December 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Great product, since the first days I used I already felt the effects, increased energy and focus on tasks, I really recommend.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Excellent I recommend I feel great.
by CARLOS ARAKAKI on 3 July 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
I recommend. I feel great.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Jayanne on 24 May 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Since I began taking L-Tyrosine my energy level and mental sharpness increased significantly.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Lena Boyce on 29 April 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
I had been taking L-Tyrosine for a few months to test out it's effectiveness, and noticed a bit of an odd result. Since I was taking a few other supplements, I was unsure if this one was causing the effect I was noticing, but I am certain now that it was. The L-Tyrosine gave me quite a bit of energy, but it also seemed to diminish my cognition and make me quite irritable in my social responses. I'm unsure why this occurred, but it seems that this supplement was just not right for me. I'd advise anyone trying it to pay very close attention to their mood responses and energy levels.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

MELHOR CUSTO BENEFICIO
by Jose Wallace Lins de Oliveira on 16 November 2017
USO POR RECOMENDAÇÃO MÉDICA, PARA FACILITAR A ABSORÇÃO DA L-DOPA. SEM EFEITOS COLATERAIS. PRODUTO DE EXCELENTE QUALIDADE.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Good tyrosine
by FELIPEKL on 30 June 2017
Este é um ótimo produto. Utilizo tirosina para elevar minha dopamina cerebral. Tenho tido mais foco e motivação para as tarefas diárias. Iniciei com 500mg ao dia e depois subi para a dose diária de 750mg. Muito bom. Recomendo.
2 people found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Recomendo
by FLAVIO ROGERIO SOUZA DE OLIVEIRA on 14 January 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Muito Bom! Combinado com outros suplementos faz com que melhore a quem sofre de ansiedade, insonia etc...
2 people found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Gabrielle Malvásio on 16 July 2015
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Gostei, acho que me ajudou muito na concentração.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    




    Αλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

    Τυροσίνη Κριτικές

    Κουπόνια και Προσφορές
    Εγγραφή
    eVitamins Ελλάδα, Πνευματικά Δικαιώματα 1999-2018. Όλα τα Δικαιώματα Κατοχυρωμένα.

    Δηλώσεις σχετικά με συγκεκριμένες βιταμίνες, συμπληρώματα, διαδικασίες ή άλλα αντικείμενα που πωλούνται μέσω αυτής της ιστοσελίδας δεν έχουν αξιολογηθεί από την eVitamins ή από τον Οργανισμό Διαχείρισης Τροφίμων και Φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτείων. Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Παρακαλούμε να συμβουλευτείτε πάντα με έναν εξουσιοδοτημένο γιατρό ή το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής, άσκησης ή συμπλήρωμα διατροφής, πριν από τη λήψη οποιασδήποτε βιταμίνης ή φαρμακευτικής αγωγής, ή εαν υποπτεύεστε ότι μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα γείας.

    Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων | Όροι και Προϋποθέσεις