Για 5$ ΕΚΠΤΩΣΗ πάτησε εδώ
★Προσφορές Ημέρας  Υποστήριξη Πελατών: +30 231-118-1104 Δευτέρα - Παρασκευή: 15:00 - 24:00 (ώρα Ελλάδος)   |   Βοήθεια
gr
Ελλάδα
0
 Καλάθι Αγορών
Είδη στο Καλάθι σας Ποσότητα Τιμή
Μερικό Σύνολο: EUR 0,00
EUR 0,00
27 Κριτικές Πελατών:

4.7 out of 5 stars
5 Αστέρια
85%
4 Αστέρια
7%
3 Αστέρια
7%
2 Αστέρια
0%
1 Αστέρι
0%
L-OptiZinc

Now Foods L-OptiZinc 30 mg 100 Κάψουλες




Τιμή: EUR 5,44
 

by ATHANASIOS ANTONIOU on 2 June 2015
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Έχω παρει γλυκονικό ψευδάργυρο στο παρελθόν αλλά πιστεύω το L-Optizinc λειτούργησε καλύτερα για μένα. Είναι ισορροπημένο με χαλκό έτσι είναι ασφαλέστερο για μακροχρόνια χρήση. Εάν συνδυαστεί με βιταμίνη C 500mg κατά τους χειμερινούς μήνες "άντε γειά" στις εποχιακές λοιμώξεις.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

prevent colds
by rainjo on 29 July 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Prevent colds, I take this to stay healthy in the winter. I work around kids so it is really helpful to keep me healthy.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Antonio Pardo Caballos on 23 June 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
I use it before bed, to facilitate sleep, with magnesium. Usually, the sleep is more continuous, but probably the magnesium is also responsible.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Anonymous on 21 September 2013
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Excellent Product! L-OptiZinc 30 mg helps me with my acne!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Best Zinc Supplement
by Rangapathi R on 4 October 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
This is the best zinc supplement you can get in the market. It has no side effects at all.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Sup on 27 June 2016
Easy on the stomach. Keeps my acne under control.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Great help for Acne
by MÁRIO SÉRGIO ARAÚJO DOS PASSOS on 24 September 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Great help for Acne, Very Good Stuff!! Helps me With Colds and Acne Oiliness!!! Muito Bom para evitar resfriados e pústulas de acne e a oleosidade provocada pela mesma.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Escreva um título para sua avaliação.
by Anonymous on 4 August 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Fale o que você gosta e o que não gosta sobre este produto.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Recomendo
by Manoel F do Nascimento Junior on 29 May 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Marca top! Ótimo para espinhas
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Ótimo produto
by Ericles Silva on 5 May 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Excelente produto já uso a algum tempo e tem sido ótimo contra acne.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    




Αλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Ψευδάργυρος Κριτικές

Κουπόνια και Προσφορές
Εγγραφή
eVitamins Ελλάδα, Πνευματικά Δικαιώματα 1999-2018. Όλα τα Δικαιώματα Κατοχυρωμένα.

Δηλώσεις σχετικά με συγκεκριμένες βιταμίνες, συμπληρώματα, διαδικασίες ή άλλα αντικείμενα που πωλούνται μέσω αυτής της ιστοσελίδας δεν έχουν αξιολογηθεί από την eVitamins ή από τον Οργανισμό Διαχείρισης Τροφίμων και Φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτείων. Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Παρακαλούμε να συμβουλευτείτε πάντα με έναν εξουσιοδοτημένο γιατρό ή το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής, άσκησης ή συμπλήρωμα διατροφής, πριν από τη λήψη οποιασδήποτε βιταμίνης ή φαρμακευτικής αγωγής, ή εαν υποπτεύεστε ότι μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα γείας.

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων | Όροι και Προϋποθέσεις