Υποστήριξη Πελατών: +01-586-731-6101   |   Βοήθεια   |   Για μας
ShareΚοινοποίησε & Κέρδισε 10$
Κέρδισε 10$ αντιγράφοντας και κοινοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα με τον κωδικό ανταμοιβών σου. Περισσότερες Πληροφορίες
Για 5$ ΕΚΠΤΩΣΗ πάτησε εδώ
 Καλάθι Αγορών
Είδη στο Καλάθι σας Ποσότητα Τιμή
Μερικό Σύνολο: EUR 0,00
8 Κριτικές Πελατών:

4.5 out of 5 stars
5 Αστέρια
50%
4 Αστέρια
50%
3 Αστέρια
0%
2 Αστέρια
0%
1 Αστέρι
0%
Blend

Yogi Tea Βιολογικό Teas Kava Stress Relief - 16 Φακελάκια




Τιμή: EUR 4,29
 

Very good tea!
by Beauty Freak on 1 August 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Χαλαρωτικό και άκρως ηρεμιστικό τσάι που έχω λατρέψει. Δυστυχώς τελείωσε... ώρα να δοκιμάσω κι άλλη γεύση Yogi! Σε κάθε τσάι που ανοίγεις υπάρχει και ένα απόφθεγμα, κάτι σαν τα cookie fortune. Λατρεύω κάθε φορά να ανοίγω το τσαγάκι και να περιμένω ένα μήνυμα. Επίσης η τιμή του είναι αρκετά προσιτή. Φυσικά μπορείς να δεις το ολοκληρωμένο review στο site. Totally stress relief. Very nice tea. I love it.


Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Relieve stress with Kava tea.
by Daleena Nichols on 6 September 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Love the taste. It helps you to relax after a stressful day! Works best to go to bed right after drinking.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Great smell
by Jodie Cary on 26 February 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
The smell just from the teabag before it goes into the water is so good and stress relieving. This is a really good tea for stress and tension release. It tastes really good.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Flavor Meh
by Meghan Johns on 22 September 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Not my favorite of Yogi's. I personally am not the biggest fan of the flavor, however the calming effect was noticeable.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Jennifer D. on 21 April 2014
Having children does stress you out a little more worrying all the time, but after the day is over ,drinking this tea helps me feel more relaxed and helps me sleep a whole lot better.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Lauri on 21 June 2012
I have suffered from mild to moderate general anxiety for 3 years. I was taking Lorazepam several times a week to control the worst of the anxiety attacks. I decided to eliminate caffeine and other stimulants from my diet and went to the store in search of decaf tea. I came across this Kava Stress Relief tea and it not only smells heavenly and tastes wonderful, but it actually works. I notice the best results when I drink one cup before bed and one first thing after I get to work. I wouldn't rely on only this to treat an actual anxiety attack, but it works very nicely to take the edge off of general anxiety and aggitation. I almost never have to use my medication now. I have noticed no ill side effects, though the box lists several.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Anonymous on 18 January 2012
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
This tea is delicious and fragrant. I drink 1 cup a day during work and it keeps me calm and relaxed. It's a good value for the money. Only reason it is not 5 stars is that it makes your mouth area slightly numb (from the kava). But otherwise, the tea is calming and keeps relaxed when you are stressed.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Heeyeun Choi on 12 December 2014
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
다른분들의 리뷰에서 향이 강하다고했는데, 오히려 한방차와 비슷한 향이나서 먹기 편안했습니다. 마시고나니 온몸이 따듯해지면서 먼가 속에서 따뜻한 기운이 생기는 것 같더라고요. 티백이 진해서 하루에 두번정도 우려서 마시고 있습니다. 일하다 스트레스 받을때 마시면 기분탓인지 정말 좋더라고요. ^^
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    



    Πελάτες που Αναζήτησαν Αυτό το Προϊόν Είδαν Επίσης
    Now Foods True Calm Now Foods True Calm 90 Κάψουλες
    EUR 8,72
    Esteem MELLOW OUT Esteem MELLOW OUT 60 Κάψουλες
    EUR 21,78
    Liddell Laboratories Letting Go Anxiety  Tension Liddell Laboratories Να αφήσει να πάει Άγχος & ένταση 1 ουγκιά υγρού
    EUR 15,06
    MediNatura BHI Calming Heel BHI for Homeopathy Ηρεμιστικό Ομοιοπαθητικά Φάρμακα 100 Ταμπλέτες
    EUR 9,70
    Nature's Plus Kalm-Assure Nature's Plus Kalm-Εξασφάλιση 60 Ταμπλέτες
    EUR 18,85
    Carlson Labs Mellow Mood Carlson Labs Mellow Mood 60 Κάψουλες
    EUR 10,91

    Αλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

    Συνδυασμός Αγχολυτικών Κριτικές

    Κουπόνια και Προσφορές
    Εγγραφή
    eVitamins.com, © Πνευματικά Δικαιώματα 1999-2018. Όλα τα Δικαιώματα Κατοχυρωμένα. eVitamins, LLC

    Δηλώσεις σχετικά με συγκεκριμένες βιταμίνες, συμπληρώματα, διαδικασίες ή άλλα αντικείμενα που πωλούνται μέσω αυτής της ιστοσελίδας δεν έχουν αξιολογηθεί από την eVitamins ή από τον Οργανισμό Διαχείρισης Τροφίμων και Φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτείων. Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Παρακαλούμε να συμβουλευτείτε πάντα με έναν εξουσιοδοτημένο γιατρό ή το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής, άσκησης ή συμπλήρωμα διατροφής, πριν από τη λήψη οποιασδήποτε βιταμίνης ή φαρμακευτικής αγωγής, ή εαν υποπτεύεστε ότι μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα γείας.

    eVitamins, LLC - 6833 Auburn, Utica, MI 48317 USA - 1-888-222-6056


    Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων | Όροι και Προϋποθέσεις