Για 5$ ΕΚΠΤΩΣΗ πάτησε εδώ
★Προσφορές Ημέρας  Υποστήριξη Πελατών: +30 231-118-1104 Δευτέρα - Παρασκευή: 15:00 - 24:00 (ώρα Ελλάδος)   |   Βοήθεια
gr
Ελλάδα
0
 Καλάθι Αγορών
Είδη στο Καλάθι σας Ποσότητα Τιμή
Μερικό Σύνολο: EUR 0,00
EUR 0,00
9 Κριτικές Πελατών:

5 out of 5 stars
5 Αστέρια
100%
4 Αστέρια
0%
3 Αστέρια
0%
2 Αστέρια
0%
1 Αστέρι
0%
Hyaluronic Acid Creme

Now Foods Νυχτερινή Αντιρυτιδική Κρέμα Υαλουρονικού Οξέος 59 ml




Τιμή: EUR 10,35
 

Gosto muito!
by Brígida Raquel Dias Pinto on 28 April 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Uso este creme, como creme de noite e gosto muito. A minha pele melhorou significativamente. Vou continuar a usar, sem dúvida
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Dori Bays on 14 July 2013
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
This is a super Rich moisturizer, I slather it on at night. The Hyaluronic acid really draws in moisture. I wake up super soft and smooth. Great product and price, with the added bonus of being Paraben and gluten Free.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Chris L. on 8 March 2013
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
I'm using Hyaluronic Acid Night Wrinkle Remedy Creme by Now, and Hyaluronic Acid Firming Serum by Now at night combined with CoQ10 Age Defying Moisturizer by Now and CoQ10 Age Defying Serum by Now in the morning. Well I feel my skin looks younger and brighter after a week. I will order these items again -- I highly recomend them.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Chris Ioannou on 8 March 2013
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
I am using Hyaluronic Acid Night Wrinkle Remedy Creme by Now, Hyaluronic Acid Firming Serum by Now at night combined with CoQ10 Age Defying Moisturizer by Now and CoQ10 Age Defying Serum by Now in the morning. Well I feel my skin younger and brighter after a week. I will order these items again. I highly recommend them.
2 people found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Excelente produto!!
by Karina Alexandre de Sousa on 3 October 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Produto de excelente qualidade! Textura boa , cheirinho agradável, embalagem prática. Super eficaz e em poucas semanas já se nota o resultado, e o preço super acessível, a entrega foi super rápida, atendimento foi excelente, o site está de parabéns. Ameii , comprarei novamente esse produto com certeza! E aproveitarei as outras ofertas de produtos pois os produto são maravilhosos, marcas de produtos muito boas, que estão com preço imperdível!!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Recomendo!
by FABRÍCIO LOPES DOS SANTOS on 5 August 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Eu normalmente não me incomodo com estes comentários, mas este material é incrível. Minha principal razão para começar a usa foi por causa de duas linhas muito profundas do meu rosto para o meu lábio superior. Depois de talvez 2 semanas de uso apenas uma vez por dia e eles quase desapareceram! Eu não pude acreditar. Eu estou usando o acido hyaluronic em conjunto com meu limpador Aubrey Organics e hidratante, mas pode obter o hidratante Agora, porque ele também tem ácido hialurônico nele. Experimente, você não vai se decepcionar.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Ótimo creme
by Daphne Souza on 27 February 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Ótimo creme para reduzir marcas de expressão. Essa é a primeira vez que uso acido hyaluronic e não tenho o que reclamar. Com uso diario mesmo que a poucos dias já vi grandes resultados, reduziu muito minhas marcaas de expressão. Pretendo permanecer usando e recomendar para as amigas.
2 people found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Excellent product.
by Alex Haroldo Jeller on 26 November 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Excellent product. Softens my skin by moisturizing. Highly recommend!
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    



    Πελάτες που Αναζήτησαν Αυτό το Προϊόν Είδαν Επίσης
    Now Foods Hyaluronic Acid Firming Serum Now Foods Υαλουρονικό Οξύ Ορός Σύσφιξης 30 ml
    EUR 10,90
    Reviva Labs Alpha Lipoic Acid Vit.C Ester  DMAE Cream Reviva Labs Άλφα Λιποϊκό Οξύ Vit.C Ester & DMAE Κρέμα 2 oz
    EUR 21,21
    Derma E DMAE Alpha Lipoic C-Ester Cream Derma E DMAE άλφα λιποϊκό C-Ester Cream 2 ουγκιά
    EUR 17,39
    Avalon Organics Vitamin C Renewal Face Cream Avalon Βιολογικόs Η βιταμίνη C Renewal Cream Face 2 ουγκιά
    EUR 18,06
    Derma E Anti-Wrinkle Vitamin A Retinyl Palmitate Creme Derma E Αντιγηραντική Κρέμα Προσώπου Βιταμίνη A Παλμιτική ρετινόλη - 113g
    EUR 12,08
    Mayumi Anti-Aging Squalane Oil Mayumi Έλαιο Σκουαλένιο - Αντιγηραντικό 64 ml
    EUR 16,62

    Αλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

    Αντιγήρανση Κριτικές

    Κουπόνια και Προσφορές
    Εγγραφή
    eVitamins Ελλάδα, Πνευματικά Δικαιώματα 1999-2018. Όλα τα Δικαιώματα Κατοχυρωμένα.

    Δηλώσεις σχετικά με συγκεκριμένες βιταμίνες, συμπληρώματα, διαδικασίες ή άλλα αντικείμενα που πωλούνται μέσω αυτής της ιστοσελίδας δεν έχουν αξιολογηθεί από την eVitamins ή από τον Οργανισμό Διαχείρισης Τροφίμων και Φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτείων. Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Παρακαλούμε να συμβουλευτείτε πάντα με έναν εξουσιοδοτημένο γιατρό ή το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής, άσκησης ή συμπλήρωμα διατροφής, πριν από τη λήψη οποιασδήποτε βιταμίνης ή φαρμακευτικής αγωγής, ή εαν υποπτεύεστε ότι μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα γείας.

    Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων | Όροι και Προϋποθέσεις