Black Friday Going on Now
Βοήθεια
 Καλάθι Αγορών
Είδη στο Καλάθι σας Ποσότητα Τιμή
Μερικό Σύνολο: EUR 0,00
11 Κριτικές Πελατών:

4.8 out of 5 stars
5 Αστέρια
91%
4 Αστέρια
0%
3 Αστέρια
9%
2 Αστέρια
0%
1 Αστέρι
0%
Hyaluronic Acid

Now Foods Υαλουρονικό Οξύ 100 mg 120 χορτοφαγικές κάψουλες




Τιμή: EUR 27,26
 

it's vegan
by Osnat108 on 13 May 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
I love this product, it's vegan inside and outside.... and it is great.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Das on 20 May 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
My wife has been using this to help her with her chapped skin and it seems to be helping. Apart from taking one tablet at bedtime she also opens up a capsule of Hyaluronic acid and Biotin each and mixes the contents in 100 ml of fresh aloe juice. She applies this lotion about half an hour before bath.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Razoável.
by Celia Franco Coutinho on 1 October 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Não fez muito efeito para mim, tenho dores no joelho e pensei que poderiam amenizar com o uso do ácido hialuronico.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Muito eficaz.
by robert campos ferreira on 9 August 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Esse suplemento me ajudou muito na recuperação do meu joelho. Sofri uma queda e fiz uso de muitos remedios que só amenizavam a dor, mas era só eu fazer um esforço que a dor voltava a me incomodar de novo. O acido hialuronico além de me ajudar na recuperação do joelho tambem me ajudou com a pele do rosto. Tenho um pouco de espinhas e pele oleosa, ele me auxiliou na melhora dessas espinhas e cravos que me atrapalhavam. Senti a pele mais elastica, mais bonita. A embalagem é resistente, fácil de abrir e muito bonita. O frete é bem atrativo e rápido. Para efetuar a compra no site é fácil e bem dinamico, sem complicações. Não tem gosto de nada o comprimido, pode ser ingerido com agua ou suco sem problemas. Recomendo a todos o acido hialuronico, não tem efeitos colaterais . Esse é o meu relato como usuario do produto.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

EXCELENTE SUPLEMENTO!!
by JHUVA SILVA on 8 August 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
PESSOAL, PRA QUEM ESTÁ INTERESSADO EM MELHORAR A SAÚDE DA PELE, VALE A PENA ADQUIRIR O ÁCIDO HIALURÔNICO.EXCELENTE SUPLEMENTO QUE AGE EM VÁRIAS ÁREAS FAVORECENDO A SAÚDE ESPECIALMENTE DA PELE. COM APENAS DUAS SEMANAS DE USO, PODE-SE PERCEBER A DIFERENÇA NO BRILHO E MACIEZ DA PELE. EU SUPER RECOMENDO ESSE SUPLEMENTO DA NOW . NÃO É O PRIMEIRO SUPLEMENTO QUE ADQUIRO DESSE LABORATÓRIO, ADOREI!!!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Excelente produto!
by Emidia Cristina Romani on 24 May 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Produto de ótima qualidade, seus efeitos na pele são visíveis, a pele fica mais viçosa e com vida, uso também para articulação dos joelhos e melhorei muito das artroses. Entrega dentro do prazo. Recomendo esse site e produto.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Excelente
by Mirtes Watanabe Hioki on 5 February 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Já tem mais de 1 mês que venho tomando e senti realmente uma melhora na minha pele. Sinto que ela ficou mais viçosa, mais preenchida. Tanto que comprarei novamente antes que ela acabe.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Gostei!
by REJANE DE MIRANDA PORDEUS on 10 August 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Gostei muito, minha pele já esta com outro aspecto, macia, brilho.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Tudo de bom.
by Solange Galter on 29 March 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Excelente produto. Pele macia, Viçosa. Recomendo.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    



    Πελάτες που Αναζήτησαν Αυτό το Προϊόν Είδαν Επίσης
    Now Foods Hyaluronic Acid Now Foods Hyaluronic Acid 100 mg 60 χορτοφαγικές κάψουλες
    EUR 16,35
    Now Foods Hyaluronic Acid with MSM Now Foods Υαλουρονικό οξύ 50 mg 450 mg MSM 60 χορτοφαγικές κάψουλες
    EUR 10,90
    Life-Flo Hyaluronic Cream Life-Flo Hyaluronic Cream 3 ουγκιά
    EUR 20,35
    NeoCell Hyaluronic Acid Blueberry Neocell Laboratories Υαλουρονικό Οξύ Blueberry 12 OZ
    EUR 24,68
    Thompson Hyaluronic Acid MSM Thompson Υαλουρονικό Οξύ MSM 30 Κάψουλες
    EUR 5,86
    World Organic Hyaluronic Acid 120 Complex World Βιολογικό Hyaluronic Acid 120 Compl 90
    EUR 21,62

    Αλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

    Υαλουρονικό Οξύ Κριτικές

    Κουπόνια και Προσφορές
    Εγγραφή
    eVitamins Ελλάδα, Πνευματικά Δικαιώματα 1999-2018. Όλα τα Δικαιώματα Κατοχυρωμένα.

    Δηλώσεις σχετικά με συγκεκριμένες βιταμίνες, συμπληρώματα, διαδικασίες ή άλλα αντικείμενα που πωλούνται μέσω αυτής της ιστοσελίδας δεν έχουν αξιολογηθεί από την eVitamins ή από τον Οργανισμό Διαχείρισης Τροφίμων και Φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτείων. Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Παρακαλούμε να συμβουλευτείτε πάντα με έναν εξουσιοδοτημένο γιατρό ή το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής, άσκησης ή συμπλήρωμα διατροφής, πριν από τη λήψη οποιασδήποτε βιταμίνης ή φαρμακευτικής αγωγής, ή εαν υποπτεύεστε ότι μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα γείας.

    Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων | Όροι και Προϋποθέσεις