Για 5$ ΕΚΠΤΩΣΗ πάτησε εδώ
★Προσφορές Ημέρας  Υποστήριξη Πελατών: +30 231-118-1104 Δευτέρα - Παρασκευή: 15:00 - 24:00 (ώρα Ελλάδος)   |   Βοήθεια
gr
Ελλάδα
0
 Καλάθι Αγορών
Είδη στο Καλάθι σας Ποσότητα Τιμή
Μερικό Σύνολο: €0.00
€0.00
8 Κριτικές Πελατών:

4.6 out of 5 stars
5 Αστέρια
62%
4 Αστέρια
38%
3 Αστέρια
0%
2 Αστέρια
0%
1 Αστέρι
0%
Blend

Yogi Tea Βιολογικό Βιολογικό Τσάι Λεβάντας με Μέλι Ανακούφισης από το Στρες 16 Φακελάκια




Τιμή: €4.37
 

Great
by Jodie Cary on 26 February 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
I like the smell and taste of this tea. It's really soothing and relaxing.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Honey Lavender equals stress relief
by B.J.S. on 8 November 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
This is such a great tea! It is my go to when I want to unwind and destress. I really enjoy the Honey Lavender combination. It has a nice flavor to it. Yogi teas do it once again! Thank you for great products and thoughtful packaging.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Awesome!
by Meghan Johns on 22 September 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
One of my favorite Yogi teas ever. Perfect addition to a relaxing bath, really does seem to help me relax and the flavor is fantastic.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Loved it!
by Danuta Carneiro Raposo Nunes on 22 May 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Great tea for a relaxing night with a good book. The flavor and the smell of this tea are amazing, sweet and comforting. Loved it!
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Connie on 4 November 2014
This tea has a strong smell of lavender it better to drink this at the end of the day or after a stress-filled day to unwind. It works so well to relax the muscles and make you feel a sense of calm. I love drinking it when I'm anxious or just can't relax due to stress.
3 people found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Jen on 19 July 2014
Honey Lavender Stress Relief Tea is so refreshing. I love it!
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Lisa Hunter on 25 May 2013
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
So relaxed after drinking a cup of this tea...you will sleep even better.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Priscila Ramos on 11 April 2016
Sempre tomo durante o dia, no trabalho, é bem relaxante. O gosto é muito bom.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    



    Πελάτες που Αναζήτησαν Αυτό το Προϊόν Είδαν Επίσης
    Bell Ezee Flow Tea Bell Ezee Flow Tea 4,2 ουγκιές
    €18.32
    Buddha Teas Herbal Tea Buddha Teas Τσάι Βοτάνων - Πικρό Πεπόνι - 18 σακουλάκια
    €8.23
    Now Foods Senna Tea Now Foods Senna τσάι 24 Φακελάκια
    €4.21
    Bell Bladder Control Tea Bell Ελέγχου της ουροδόχου κύστης Tea 4,2 ουγκιές
    €18.32
    Hampstead Tea Herbal Tea Hampstead Tea Μάραθο γλυκόριζας Tea - Φακελάκια 20 BAG
    €4.60
    Health King and Balanceuticals Goji Tea Health King and Balanceuticals Goji Tea 20 BAG
    €6.16

    Αλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

    Τσάι Βοτάνων Κριτικές

    Κουπόνια και Προσφορές
    Εγγραφή
    eVitamins Ελλάδα, Πνευματικά Δικαιώματα 1999-2018. Όλα τα Δικαιώματα Κατοχυρωμένα.

    Δηλώσεις σχετικά με συγκεκριμένες βιταμίνες, συμπληρώματα, διαδικασίες ή άλλα αντικείμενα που πωλούνται μέσω αυτής της ιστοσελίδας δεν έχουν αξιολογηθεί από την eVitamins ή από τον Οργανισμό Διαχείρισης Τροφίμων και Φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτείων. Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Παρακαλούμε να συμβουλευτείτε πάντα με έναν εξουσιοδοτημένο γιατρό ή το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής, άσκησης ή συμπλήρωμα διατροφής, πριν από τη λήψη οποιασδήποτε βιταμίνης ή φαρμακευτικής αγωγής, ή εαν υποπτεύεστε ότι μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα γείας.

    Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων | Όροι και Προϋποθέσεις