Υποστήριξη Πελατών: +01-586-731-6101   |   Βοήθεια   |   Για μας
ShareΚοινοποίησε & Κέρδισε 10$
Κέρδισε 10$ αντιγράφοντας και κοινοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα με τον κωδικό ανταμοιβών σου. Περισσότερες Πληροφορίες
Για 5$ ΕΚΠΤΩΣΗ πάτησε εδώ
 Καλάθι Αγορών
Είδη στο Καλάθι σας Ποσότητα Τιμή
Μερικό Σύνολο: EUR 0,00
24 Κριτικές Πελατών:

4.7 out of 5 stars
5 Αστέρια
79%
4 Αστέρια
17%
3 Αστέρια
4%
2 Αστέρια
0%
1 Αστέρι
0%
Hand Lotion

EOS Λοσιόν Χεριών, Άνθη Μούρων 44 ml




Τιμή: EUR 2,18
 

Best hand lotion ever!
by Beauty Freak on 1 August 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Την αγάπησα από την πρώτη στιγμή. Πολύ βολική συσκευασία. Εξαιρετικό άρωμα. Πάρα πολύ girly. One of the best hand lotion Ι have ever used.


Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Γράψετε έναν τίτλο για την κριτική σας.
by Katerina Chani on 7 March 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Γράψετε τί σας άρεσε ή τί δεν σας άρεσε για το προϊόν.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Best handcream to have in your bag all day
by Dimitra Stamelaki on 21 October 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Smells heavenly, leaves hands velvetly smooth! I loved it!


Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Great for everyday use
by Jenny Kourakou on 29 July 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Great scent. The cream is really hydrating and gets beautifully absorbed without leaving an oily residue. The only thing I didn't like is the packaging. Although it looks pretty and innovative, it's not at all practical. All in all, this hand cream is highly recommended.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Great lotion!
by Juliana Ferguson on 8 November 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
I love everything about this lotion. Starting from the size, I carry it on my purse daily because I always need or someone else needs it haha. The smell is so good too. Trust me, I am picky with smelly stuff. It is a great quality lotion as well, it makes my hands soft and smelling good. I already gave it as gifts as well, and they love it. I can not forget to say how great are the prices of eVitamins. Comparing to other sites I always get great deals here.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Amei!
by Raina Trindade Silva on 26 June 2017
Amei o eos. Deixou minhas maos super macias e o cheirinho é incrivel. Amei!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Love love love
by Jade Reece on 22 May 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Makes your hands so soft and supple. I will definitely repurchase when I am finished this because I am in love.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Great product
by Lucía sanz valles on 10 October 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Lovely scent, I love it!
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Convenient and cute packaging.
by Keely Cho on 8 September 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Fast Absorbing and just the right consistency for spreading onto skin. However skin doesn't feel very moisturized though so not especially useful for dry patches. Berry scent may also be overpowering for some. Excellent as a daily use hand lotion.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Great!
by Allie C on 19 August 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
One of my favorite hand lotions right here. EOS Berry Blossom Hand Lotion is a must have. The scent is perfect. It isn't too strong. The feel of the lotion is on point. It leaves my skin feeling both soft and supple. The size of the lotion is perfection. It fits into any bag I own and my desk draw. I love the secure top so I don't worry about it leaking.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    



Πελάτες που Αναζήτησαν Αυτό το Προϊόν Είδαν Επίσης
Derma E Anti-Aging Hand Creme Derma E Anti-Aging Hand Creme 4 ουγκιών
EUR 7,68
Shea Terra Organics Moroccan Rose Water Shea Butter Hand Creme Shea Terra Βιολογικόs Moroccan Rose Water Shea Butter Hand Creme -
EUR 15,14
EOS Intensive Hand Lotion Vanilla Orchid Extra Dry Hands EOS Intensive Hand Lotion Vanilla Orchid Extra Dry Hands 44 ml
EUR 2,18

Αλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Κρέμα Χεριών Κριτικές

Κουπόνια και Προσφορές
Εγγραφή
eVitamins.com, © Πνευματικά Δικαιώματα 1999-2018. Όλα τα Δικαιώματα Κατοχυρωμένα. eVitamins, LLC

Δηλώσεις σχετικά με συγκεκριμένες βιταμίνες, συμπληρώματα, διαδικασίες ή άλλα αντικείμενα που πωλούνται μέσω αυτής της ιστοσελίδας δεν έχουν αξιολογηθεί από την eVitamins ή από τον Οργανισμό Διαχείρισης Τροφίμων και Φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτείων. Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Παρακαλούμε να συμβουλευτείτε πάντα με έναν εξουσιοδοτημένο γιατρό ή το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής, άσκησης ή συμπλήρωμα διατροφής, πριν από τη λήψη οποιασδήποτε βιταμίνης ή φαρμακευτικής αγωγής, ή εαν υποπτεύεστε ότι μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα γείας.

eVitamins, LLC - 6833 Auburn, Utica, MI 48317 USA - 1-888-222-6056


Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων | Όροι και Προϋποθέσεις