Υποστήριξη Πελατών: +01-586-731-6101   |   Βοήθεια   |   Για μας
ShareΚοινοποίησε & Κέρδισε 10$
Κέρδισε 10$ αντιγράφοντας και κοινοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα με τον κωδικό ανταμοιβών σου. Περισσότερες Πληροφορίες
Για 5$ ΕΚΠΤΩΣΗ πάτησε εδώ
 Καλάθι Αγορών
Είδη στο Καλάθι σας Ποσότητα Τιμή
Μερικό Σύνολο: EUR 0,00
8 Κριτικές Πελατών:

4.8 out of 5 stars
5 Αστέρια
88%
4 Αστέρια
12%
3 Αστέρια
0%
2 Αστέρια
0%
1 Αστέρι
0%
Green Tea

Yogi Tea Βιολογικό Teas Πράσινο Τσάι Blueberry Slim Ζωής 16 Τσάντες




Τιμή: EUR 4,29
 

Τέλειο τσάι!
by Beauty Freak on 1 April 2018
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Λατρεύω τα τσάγια και ειδικά τα γευστικά τσάγια! Αυτό ήταν ένα από τα καλύτερα της σειράς που έχω δοκιμάσει. Πολύ τέλειο το γεγονός ότι τι κάθε φακελάκι έχει και μια ευχή-προτροπή. Ξεκινάει ωραία η μέρα σου. Με ένα ωραίο απόφθεγμα ή μια ωραία συμβουλή.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Best Tea!
by Harley Kensington on 1 September 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
This is by far my favorite Yogi tea. It has a very pleasant taste that has a bit of orange to it at the end. I mix in about a tablespoon of honey and its amazing. Drinking it between meals did help me resist snacking and keeping me full until the next meal. Defiantly recommend drinking it while it's hot though cause one it gets room temperature it's not as good!
56 people found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Love!
by KF on 27 July 2016
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Love!, I love this tea! I am not a huge tea drinker but this has great flavor. I'll definitely be ordering more!
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Shazia Zakaria on 5 September 2015
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
Helped me lose weight and tastes great.
1 person found this review helpful. Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Lisa Hunter on 21 May 2015
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
no more feeling sluggish drinking Green yogi tea has mad me full of energy. I love the taste it peps me in the evenings.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Lisa H. on 2 April 2014
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
This tea tastes great and gave me a little bit more energy than usual. Suppressed my appetite. Love it.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

Ótimo chá
by Danuta Carneiro Raposo Nunes on 4 May 2017
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
O sabor do chá é delicioso e suave além de não precisar ser adoçado. Por ser um chá com cafeina, ele ajuda bastante na falta de energia que a gente sente durante a reeducação alimentar. Adorei o produto e recomendo bastante.
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    

by Heeyeun Choi on 15 December 2014
☑ Επιβεβαιωμένος Αγοραστής
그녹차보다는 블루베리의 향이 강해 스윗한 느낌이 들게하더라고요. 텀블러에 커피대신 차를 갖고다녀서 그런지 피부도 좋아지는 것 같고.. 슬림해지건지는 아직 모르겠습니다. 단지 기분은 그럴것같다는... 대부분의 요기티가 그렇듯이 향은, 향만 맡아도 건강해질 것 같은 기분이드는 차 입니다. 요기티를 종류별로 구매해서 마셔보고 있는데, 정말 다 맘에 듭니다. 아, 학교 선생님께 선물로 드렸더니 좋아하시더라고요. ^^
Ήταν χρήσιμη για σας αυτή η κριτική;    



    Πελάτες που Αναζήτησαν Αυτό το Προϊόν Είδαν Επίσης
    St Dalfour Organic Green Tea Golden Mango St Dalfour Grn Tea Og2 Χρυσή Mango 25ct
    EUR 3,81
    Bell Japanese Green Tea Bell Ιαπωνικά Πράσινο Τσάι 20 σακουλάκια
    EUR 4,29

    Αλλα προϊόντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

    Πράσινο Τσάι Κριτικές

    Κουπόνια και Προσφορές
    Εγγραφή
    eVitamins.com, © Πνευματικά Δικαιώματα 1999-2018. Όλα τα Δικαιώματα Κατοχυρωμένα. eVitamins, LLC

    Δηλώσεις σχετικά με συγκεκριμένες βιταμίνες, συμπληρώματα, διαδικασίες ή άλλα αντικείμενα που πωλούνται μέσω αυτής της ιστοσελίδας δεν έχουν αξιολογηθεί από την eVitamins ή από τον Οργανισμό Διαχείρισης Τροφίμων και Φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτείων. Οι πληροφορίες που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Παρακαλούμε να συμβουλευτείτε πάντα με έναν εξουσιοδοτημένο γιατρό ή το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής, άσκησης ή συμπλήρωμα διατροφής, πριν από τη λήψη οποιασδήποτε βιταμίνης ή φαρμακευτικής αγωγής, ή εαν υποπτεύεστε ότι μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα γείας.

    eVitamins, LLC - 6833 Auburn, Utica, MI 48317 USA - 1-888-222-6056


    Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων | Όροι και Προϋποθέσεις